NEW IN #1

ožujka 19, 2014

Danas vam donosim moj prvi post ovog tipa. Svi proizvodi koje vidite na slici kupljeni su u periodu od sredine feb do danas.. Iako možda količinski djeluje malo, to je uglavnom moja dvomjesečna kupovina, jer ne volim gomilati jednu stvar na drugu, pa proizvode kupujem samo kada prethodni proizvod iste namjene potrošim.



Pošto mi je namjere da u budućem periodu uradim recenzije proizvoda koji su na slici, tako ću i ovaj post editovati sa linkovima tih recenzija, pa u koliko se djevojkama koje budu kasnije čitale ovaj post svidi nešto, imati će lakši i brži pristup recenzijama :).  Iako nam se vrijeme malo pokvarila, još dok je bilo sunca, uspjela sam da napravim ove predivne slikice.. 

NJEGA KOSE I LICA



SCHAUMA COTTON FRESH- šampon za suho pranje, jedan od meni najdražih proizvoda. Ovo mi je 3 bočica koju kupujem.. Moje dojmove o ovom proizvodu možete da pročitate ovdje.
KREMA OD KOZIJEG MLIJEKA- po samo pakovanju možete da vidite da je kupujem u apoteci. Postotak kozijeg mlijeka u ovoj kremi je iznad 50% i trenutno je ovo jedina krema koju stavljam na svoje lice.
VEOMA ZDRAVA KREMA ZA PROBLEMATIČNU KOŽU- ovu kremu sam dobila na poklon od svoje drage cimerke. Nažalost, može se samo kupiti u Lily drogerijama u Srbiji. Držimo fige da uskoro dođe i na naše tržište. Koristim je za isušivanje bobuljica i veoma masnih dijelova na licu.

USNE



GOLDEN ROSE VELVET MATTE RUŽ 01- kupila sam ga prije nekoliko dana i ne skidam ga sa usana. Uskoro pišem post o njemu..
ESSENCE OLOVKA ZA USNE 07- ova olovka nosi naziv cute pink i ja preferiram da je nanesem na cijele usne, dakle koristim je kao ruž.
FARMASI OLOVKA ZA USNE 202- trebala mi je neka olovka u smeđoj boji, pa sam odlučila da probam ovu uveliko hvaljenu olovku..
CATRICE ČETKICA- riječ je o četkici za usne koju sam dobila na poklon. Nisam je do sada viđala na policama naši drogerija.

OČI



UVIJAČ ZA TREPAVICE- kupila sam ga prije par dana u novootvorenoj prodavnici Roxanne. Kao što možete da vidite nisam ga još ni otvorila, ali djeluje jako kvalitetno.
ARTDECO BAZA ZA SJENE- prvi put sam kupila ovaj proizvod, do sada sam koristila Essence bazu za sjene, koja mi je odlično obavljala posao, tako da sada od Artdeco imam velika očekivanja.
BLUSH KISTOVI14B I 16A- tokom svoje nedavne posjete Tuzli, od svog dragog momka na poklon sam dobila ova dva kista, kupljenje u Makeup ARENA. Možete ih nabaviti i online. 14B je namjenjena za blendanje, dok je 16A za sjenčenje. 
AVON SPARKLE PALETA- riječ je o mini paketi, koju sam također dobila na poklon povodom 8 marta. Jako je mala, što me je oduševilo jer je uvijek mogu nositi sa sobom. Na slici možete da vidite da je sklopiva i sastavljena od 4 djela. Sadrži ogledalo, 2 rumenila u rozoj i breskvastoj boji, 4 sjajila plus mali kist za nanošenje sjajila i 4 sjene smeđih tonova, također sa malim aplikatorom za nanošenje. :)
ESSENCE NIGHT CLUB- paletu sam kupila u CM, nedavno je bila na akciji. Sastoji se od 8 sjena, od kojih je jedna crna, 3 plavih tonova, te 4 sive sjene. Idealna je za tamni smokey eyes. Pored ovih nijansi, možete naći iz iste kolekcije i palete sa ostalim nijansama. 

OSTALI PROIZVODI



ESSENCE TRIBAL SUMMER- riječe je o listićima za kontrolu masnoće lica. Idealni su za sunčane dane, kada se više znojimo a samim time i dolazi do izražaja masno lice. Idealni su jer minimalno skidaju puder sa lica. S obzirom da sam ove listiće kupila preko neta, nisam sigurna da li imaju baš ovakvi listići u našim drogerijama, ali svakako možete naći u svakoj essence kolekcijama listiće za ovu namjenu.
GOLDEN ROSE PARIS 219-  recenziju ovog laka možete pogledati ovdje.
LAVERA HIGHLIGHTER- također sam kupila online, i stigao mi je jučer tako da ga još nisam ni probala. Ovo je moj prvi highlighter, te se nadam da će ispuniti moja očekivanja.

To bi bilo sve.. Uskoro recenzije o nekim proizvodima. U koliko bi ste željeli da čitate o nekom proizvodu, ostavite komentar koji bi to proizvod bio, a ja ću se potruditi da što prije objavim post o tome.. :)

You Might Also Like

6 komentari

  1. lijepe nove stvari :D
    po meni je ovo sasvim pristojna količina kupljenih novih stvari :) ne valja nagomilavati :D
    Zanima me Golden Rose ruž, mislim da ću si i sama kupiti neki uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja ne volim nepotrebno gomilati, jer stvarno mi je žao kada moram baciti nešto, pogotovo ako mi se proizvod sviđa ali zbog kratkog roka trajanja nisam stigla da ga potrošim.. Imam na pola spremnu recenziju za Golden Rose ruz, samo još da uspijem lijepo uslikati kako izgleda na usnama i objavljujem post.. :)

      Izbriši
  2. Essence cute pink olovka je jedna od meni dražih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da sam čak kod tebe na blogu prvi put čitala o essence olovkama ako se ne varam, kupila je i od tada, bar jednom sedmicno je stavljam..

      Izbriši
  3. Lijepo, lijepo, nema šta :D Uf tako sam ljubomorna na sve vas koji imate pristup Golden Rose stvarčicama! Art Deco baza je baš jako jako hvaljena i ful je želim, ali moram slistit barem ove dvije E.L.F.-ove prije nego kupim još jednu. Essence night club imam, upravo ovu verziju i GROZNA mi je :( sjenila izgledaju krasno, ali tako se loše ponašaju na očima, tragedija jedna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će i vama uskoro doći GR, svakako u koliko želiš možemo se dogovriti da ti kupiti par stvarčica i pošaljem, da ti bar malkice ubijem ljubomoru, hehe :).. Ni ja nisam oduševljena Essence sjenama, ali Artdeco podloga ih bar kod mene drži izvjesno vrijeme. :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe