GOLDEN ROSE VELVET MATTE 07

travnja 10, 2014


Ovoga puta riječ je o veoma kratkoj recenziji... GOLDEN ROSE VELVET MATTE 07


O kolekciji ruževa Velvet matte sam vam već pisala i u koliko ste propustili taj post možete ga pogledati na ovom linku- klik, s toga sada vam neću pisati općenito o ovom kolekciji.

Pošto sam prvo probala ruž 01, nedugo zatim uzela sam i ovaj 07, ali opet mislim da na tome neću stati, isuviše sam se zaljubila u ove ruževa, i u posljednje vrijeme moj dan je nezamisliv bez njih. :)


Pakovanje, tekstura i trajnost 07 ruža ništa se ne razlikuje od 01. Trajnost mi je i dalje jako fascinantna, moram tako da se izrazim, jer do sada naprosto nisam imala ruž koji može toliko dugo da traje. Također i on zadržava tu tekstura koja stvara mat baršunast izgled, a opet ne stvara onaj potpuni osjećaj suhoće kao ostali matt truževi. Boja ruža 07, je grubo gledano prljavo- svijetlo roza, a opet ne toliko svijetla. Ako bih već pokušala što više riječima opisati ovu boju rekla bih da iako je svijetlo roza ne vuče toliko na barbie rozu, čak sta više ja negdje u ovoj boji vidim i blago smeđu, pogotovo ako nanesem dva sloja. 

Evo slikice na prirodnoj svjetlosti :)



... jedna sa blicom



.. još jedna na usnama na prirodnoj svjetlosti, opet su to predivne usne naše drage A.



... na usnama u kućnoj atmosferi, dakle sa smanjenom svjetlošću



meni je na ovoj slici boja najvjerodostojnija...




OCJENA: opet naravno 5/5

... i još jedna slikica za kraj :)



Naša fb stanica- klik. Također smo i na bloglovinu- klik :)

You Might Also Like

2 komentari

  1. Ne mogu da vjerujem da još uvijek nemam nijedan ruž iz ove linije, a inače stvarno volim GR ruževe. Moram ti promijeniti ubrzo, nijansa je divnaa :) baš takve volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima jos jedna nijansa slicna ovoj, ali sad nisam sigurna koji je broj.. Ugl ruzevi su bas bas dugotrajni i tako lijepi na usnama, ta da vjerujem da nece ni tebe razocarati. :) <3

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe