BLUSH KISTOVI 14B i 16A

lipnja 13, 2014

Danas vam donosim kratki post o... BLUSH KISTOVIMA 14B i 16A.



Poslije 3 mjeseca svakodnevnog, ali bukvalno svakodnevnog korištenja ovih kistova, došlo je krajnje vrijeme da im posvetim bar kratki post. Dakle jasno vam je odmah u kojem će smjeru ići ovaj post :)
Prvo da kažem par riječi koje su zajedničke svim blush četkicama, pa tako i ovim. Dakle pri kupovini dolaze u plastičnoj uskoj kesici. Sve četkice imaju klasičnu, baš po mom ukusu veliku, mat crnu drvenu dršku, zatim mesingani dio, a pri dnu drške nalazi se i oznaka o kojoj je četkici riječ.  S obzirom daje riječ o drvenoj dršci, napominjem budite oprezne pri pranju, kako se voda ne bi slila u taj dio i naravno kada ih sušite položite ih vodoravno. Kada spomenuh sušenje, odmah ću da naglasim da se četkice izuzetno brzo suše i time sam prezadovoljna. Navečer operem, ujutro spremne za korištenje.
U ovih par mjeseci korištenja oprala sam ih nebrojno puta i nikada ali nikada mi se nije desilo da je iti jedna dlačica ispala i to je dakako veliki plus. Ni svoj oblik nisu puno promijenile, naročito kada ih operem ne ostavljaju dojam jako korišteni četkica iako to jesu.

BLUSH 16A
Moj prvobitni izbor pri kupovini je bio 16C, ali u razgovoru sa prodavačicom uspjela je da me nagovori da kupim ovu, i hvala joj na tome :). Ovaj kist namijenjen je za sjenčenje i odista tu ulogu dobro odrađuje. Dlačice su male nekih 4-5 cm, čvrste, ali opet pošto je riječ o prirodnoj dlaci jako nježne pri nanošenju na kapak. Kako obavlja posao? Odlično! Iako je namijenjena sjenčenju, ja je koristim ponekad i za nanošenje sjena na donji kapak ili za nanošenje svijetlih sjenki uz samu ivicu sa obrvama. Dakle ako mi treba preciznost pri nanošenju, rado posežem za ovim kistom.







BLUSH 14B
Po obliku sa slike možete da vidite da je riječ o kist namijenjen za blendanje.  Ima taj klasični oblik kistova za ovu namjenu. Također od prirodne dlake, koja je izuzetno nježna za nanošenje. Što bi se reklo gustoća dlake joj je tamam, ni previše gusta da bi bila gruba ili prevelika za korištenje, a ni previše rijetka da bi se savijale dlačice. Blendanje je sa njom pravi užitak, jer napravi fini prelaz, bez da obriše sjenu, što su mi prije neki čak i skuplji kistovi radili. Mogla bih ga jednom riječju opisati: savršeno!




ZAKLJUČAK: Kistovi su dostupni na našem tržištu, a sve znamo koliko smo ograničene sa dostupnim nam kistovima. I pored tog plusa, još veći ide tome, da su ove četkice odista kvalitetne. Dakako ako još uz to dodate i povoljnu cijenu onda dobivate potpuno zadovoljstvo.

DOSTUPNOST: Ove četkice možete naručiti on-line na Makeup Arena i na taj način su dostupne svim djevojkama u BIH, ili lično u Tuzli u njihovim prodavnicama u Omegi i novoj u Avaz-Robot TC. Koliko mi je poznato prodavale su se i u Lilo cosmetics Kakanj, ali nisam sigurna da li ih još uvijek ima.

CIJENA: 14B ima jako nisku cijenu s obzirom na njen kvalitet a to je 5.50-6.00 KM, dok 16A košta između 6-7 KM.

OCJENA: 5/5 za oba

Imate li neki od Blush kistova? Koji je vaš favorit? Koristite li neke druge kistove s kojima ste zadovoljne?

Do slijedećeg puta, 
xxxx, M.

You Might Also Like

10 komentari

  1. Sinoć sam pročitala post, ali nisam imala snage da komentarišem :D
    Imam i previše kistova za blendanje, ali me svejedno ovaj privlači. Pročitala sam nekoliko recenzija za Blush kistove i čini mi se da su baš kvalitetni :)

    OdgovoriIzbriši
  2. U koliko se mogneš oduprijeti želji za kupovinom ovog, onda svakako možeš isprobati neki drugi njihov kist, pa javi dojmove... Nikako da ti se zahvalim na komentaru, pa evo sada jedno veliko HVALA za svaki tvoj komentar ostavljen na blogu, izuzetno cijenim to :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I mene mame. Pogotovo nakon toliko dobrih recenzija:) Možda se čak i odlučim na kupovinu iako mi trenutno i nisu baš potrebni:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toplo ih preporučujem, ako ne sada onda čim tim zatreba koji :)

      Izbriši
  4. ja odavno hoću da kupim koji blush kist , a nikad pa nikad :-D Moraću čim odem do Arene :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. cijena im je stvarno povoljna s obzirom na kvalitetu bar meni.. kažu da je najprodavaniji kirst 32, za puder, pa u koliko ti treba jedan takav.. meni je on slijedeći na listi :)

      Izbriši
  5. Nisam ove jos koristila, kupila sam prije kopije Sigminih i Real Techniqueovih na Ebayu i odlicni su isto. :) ovi djeluju super, posebno jer ne mijenjaju oblik kad ih cistis i sto se dlacice drze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super da si uspjela naci dobre kopije, ja sam baksuzna u tome hehehe.. Ovi kistovi su ti stvarno super sto cijenom sto kvalitetom. Oblik ostaje isti i poslije mnogo pranja za to ne moras da brines.. :D

      Izbriši
  6. imam obe četke, ali nikako da dodju na rde, često koristim Real Tehinque i ove nekako odu u zaborav :) a u stvari su baš super

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaci i ti si zadovoljna :) ma dobro RT je ipak RT..

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe