FOTD: BLUE, YELLOW AND WHITE

lipnja 15, 2014



Iako je Svjetsko prvenstvo u Brazilu počelo još u četvrtak, za Bosnu i Hercegovinu ono počinje za nešto malo manje od 12 sata i to kao što svi već znamo po prvi puta.. 

Neke od blogerki izbjegavaju SP, što razumijem jer ipak nogomet je muška sporedna stvar na svijetu, ali ja se ne mogu oduprijeti što zbog same euforije u cijeloj državi, što zbog toga jer stvarno volim pogledati nogometnu tekmu. 
Iako je utakmica u ponoć, vjerujem da će je mnoge od vas gledati ili u nekom obližnjem gradskom kafiću ili kod kuće sa prijateljima. Pored zastava, i ostalih navijačkih rekvizira, postoji još jedan način kako uči u ovo nogometno ludilo, a to je spojiti skoro ne spojivo, nogomet i šminku :)


Dakle još jučer sam se igrala sa sjenama i eto imate priliku da vidite uz koju šminku ću ja večeras bodriti naše Zmajeve.. Odmah ću naglasiti, prvo da mi ne zamjerate na malo neurednim obrvama, to ću danas da sredim, i pošto se ne vide usne na slikama, njih svakako usne neću naglašavati, prozirni sjaj i to je to :)

Dakle za oči sam koristila:
- Artdeco bazu za sjene
- Avon sparkle mini set- drugu sjenu po redu samo da izdefiniram pregibni dio kapka (recenzija seta ovdje)
- Catrice paletu LE Geometrix- nijanse tamno plavu i žutu
- Essence night club 04 paletu- svijetlo plavu nijansu
- Catrice mono sjenu 530 bijele boje za dio ispod obrva
- Max Factor maskara Wild mega volume


Te kistove sa slike ( recenziju Blush kistova imate ovdje):



A evo kako to sve izgleda, TANAAAA:



Pored očiju, također možete i svoje nokte urediti za ovu priliku..
I za kraj SRETNO Zmajevi, uz vas smo kao i uvijek do sada.. Hajmo Bosno, Bosno, Bosno, hajmo Hercegovina. Nikad sam nisi ti uvijek s tobom tu smo mi, tvoje kćeri i sinovi :)

Kako vam se sviđa kombinacija? Pratite li SP? Neću vas pitati bodrite li naše Zmjeve, nego gdje planirate da gledate utakmicu? Olee, oleee, oleoleoleeeee...



Vaša danas malo euforičnija, M.

You Might Also Like

14 komentari

  1. hehe odličan post! baš mi se sviđa make-up :) super mi je taj prijelaz i kombinacija žute, zelene ,tirkizno plave- baš ljetno i navijačko :D
    evo ne znam hoću li ostati budna do ponoći :D ali ako budem, gledam i navijam za BIH :D :D Sretno im :D i da sudci pudu pošteni :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) bila sam skeptična kako će ispasti ova kombinacija boja na očima, al eto dobro je ne izgledam kao papiga hehehe.. Hvala ti na podršci, iznenadila bih se koliko su u Bosni ljuti na suđenje Japančića zbog onako lošeg suđenja hrvatima..

      Izbriši
    2. a to je uvijek tako na prvenstvima, uvijek se gura domaćina :D
      da su Brazilci izgubili od nas, to bi za njih bila teška katastrofa, nacionalni cirkus hehe :D

      Izbriši
    3. ma naravno, ali nema veze svi su vidjeli, stvarno skidam kapu na predobroj igri vašeg tima, ne sumnjam ja da će se oni u naredne dvije utakmice vratiti :)

      Izbriši
  2. Ja imam patriotsku manikuru, planirala sam i sminku ali sam se predomislila jer mi je mrsko skidati a vratit cu se u ranim jutarnjim satima poprilicno vesela i jedino sto cu htjeti je svaliti se u krevet :D mozda jedino stavim plavi tus

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično i manikura je super, još odjeću plavo žutu i može i bez šminke.. :) ma samo nek je euforije i ponosa, a ostalo manje više :)

      Izbriši
  3. Moj autić je najveći patriota, sav je ukrašen haha :D Ja provodim večer radno, do 11 sati, onda trčim u grad da gledam utakmicu. Dečko navija za Argentinu, ali i neka navija, bukvalno otkako je počelo SP za koga god je navijao, taa reprezentacija je izgubila. :D Već mjesec dana smaram sve u kući i oko kuće, jer jedva čekam utakmicu. Sretno nam večeras i da nam ne ukradu golove :D Baš je super kombincija na očima :) a zadnja slika je vrh :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično, taman da stigneš na utakmicu :) Hhehehe, i tebe je znači uhvatila euforija, ja evo cijeli dan samo o vcrs mislim :) a dečko samo nek navija, i nek mu još samo vcrs potraje ta loša karma :) sretno nam veceras!! :*

      Izbriši
  4. Dobra ideja.Nisam baš neki fanatik,nadam se pobjedi kao i svi,a za vrijeme utakmice ja ću već biti u dubokom snu haha.Mislim da ću brata "ukrasiti" cijelo lice će mu biti obojeno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) uh ja sam veliki fanatik, ne mogu dočekat utakmicu, a ti svakako saznaš rezultat sutra ;) nadam se da će ti brat predobro izgledati sa ovim blavo-žutim bojama :)

      Izbriši
  5. Prilika da upotrijebiš de dvije boje koje su skoro pa netaknute u paleti kako vidim :.P Divno izgleda još samo pobjeda i to je to haha :-D

    Volim te Bosnoooo :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha dobro zapazanje :) prvi put da mi ova kombinacija odgovara :) bit će pobjeda, bosanska je to krc, ne predaje se to samog kraja :) ole ole oleeeoleeeoleeee

      Izbriši
  6. super je look :)

    navijat ćemo za vas, susjedi :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe