INTERESTING PRODUCTS (grupna recenzija) #1

srpnja 21, 2014

Evo ga nova rubrika na mom blogu.. Dakle u ovom tipu posta pišem vam kratke recenzije  o pet proizvoda za koje inače ne bih odvojila cijeli post, jer se nema baš puno toga napisati i reci, ali je riječ o proizvodima na koje želim skrenuti pažnju.. To ne znači da je tih 5 proizvoda must have, ne ne, ponekad će se naći i negativna recenzija.. dosta priče, da se bacim na posao..



1. DOVE ORGINAL SAPUN

Dove sapun je moj saveznik protiv bobuljica i mitesera.. Koristim ga već duže od pola godine i to je jedini proizvod koji mi je do sada uspio da drži pod kontrolom lice od ovih malih napasnika, hehe.. Dakle radi se o originalnom klasičnom plavom Dove sapunu, bez neki mirisa i dodataka, i zaista ima razlike da li je riječ o ovom ili nekom drugom Dove sapunu, jer sam jednom zabunom uzela drugi i odmah primijetila da ne dobivam potrebnu njegu. Cijena od nešto manje od 2 KM, je uistinu smiješna za njegu koju mi pruža. Pored njega koristim i druge umivalice, ali on je u svakodnevnoj upotrebi, naročito ako u toku dana više puta čistim lice i nanosim šminku..



2. LA PETIT MARSEILIAIS- slatki badem

Blogerice su puno pisale o La pettit Marseiliais, tako da ću ja za one neupućene samo kratko reći da je riječ o novim proizvodima na našem tržištu, porijeklom iz Francuske. Ovaj gel naprosto morate bar probati, nebitno da li je riječ o ovom zelenku ili o nekom drugom, jer skoro svi izuzetno dobro mirišu. Ovaj koji ja imam je s mirisom slatkog badema i baš je po mom ukusu. Sa malo proizvoda dobijete jako jako gustu pjenu. Miris se ne zadržava dugo na koži, ali nema veze dovoljno je relaksirajuće osjetiti ga dok sam još u kadi.. Cijena je oko 5 KM, i možete ih naći osim u drogerijama i u nekim supermarketima..



3. AVON GEL FINISH LAKOVI

O ovima lakovima se pisalo na veliko i široko, ja sam ih dobila na nagradnoj igri kod drage kolegice sa bloga Šljokica.. Ono što odmah primijetite kao razliku između ovih lakova i ostalih je u količini, jer dolaze u nešto većoj bočici od 12 ml. Jako su  postojani i po nekoliko dana su na noktima bez oštećenja, a boja im je izuzetno pigmentirana i vjerujem da među 24 boje možete odabrati nekoliko boja koje su vam savršene. Iako se navodi da sa ovim lakom ne trebate ni base ni top coat, jer je lak sam od sebe 3u1, ja ipak uvijek koristim base coat.. Upravo sam otkrila i drugi način upotrebe koji navodi sam proizvođač i to ću slijedećom prilikom kada budem stavljala ovaj lak i probati. Dakle proizvođač navodi: "Prije nanošenja koristi sredstvo za skidanje laka (čak iako nisi imala lak na noktima) kako bi se lak što bolje lijepio za površinu nokta". Regularna cijena je 10.50 km, ali naravno Avon uvijek daje popust, pa ćete ga pronaći i po znatno nižoj cijeni.



4. DON JUAN RUŽ ZA USNE No.55

Don Juan ruževe nisam pronašla u Bosni tako da mislim da nam i nisu dostupni, ispravite me ako griješim. Ovaj sam dobila na poklon od svoje cimerke, onda sam ga izgubila, da bih neki dan dok sam se selila, pronašla ga u jednoj torbi i mojoj radosti nije bilo kraja. Don Juan su jako jeftini ruževi, čini mi se da im se cijena kreće oko 3 KM, ali to ne znači da nisu dobri, naprotiv, vjerujem da za ovu cijenu nećete moći pronaći bolji ruž. Nijansa 55 koju ja imam je brestvaste boje, jedan sloj samo blago oboji usne, dok više slojeva ruža daju finu breskvasto- koraljnu nijansu, idealnu za svako godišnje doba. Ono što mi se također sviđa kod ruža je ta kremasta struktura, pa imate osjećaj kao da ste nanijele balzam za usne, a ne ruž. Moram da priznam da mu dugotrajnost nije jača strana, izdrži koji sat i to je to, ali meni ne smeta nanijeti ga ponovo i ponovo. U koliko ove ruževe uspijete pronaći, nemojte ih zaobići, zaista se nećete pokajati. Poslije GR velvet matt ruževa, ovaj je drugi na mojoj listi, bar za sada  :)



5.  VIOLETA PEELING EFFECT VLAŽNE MARAMICE

Vrijeme je da malo i mi blogerice iz Bosne i Hercegovine reklamiramo domaće proizvode. Ova će ih rubrika sigurno imati, bar po jedan. Moram da priznam da slabo poznajem naše proizvode i mjesta gdje ih mogu pronaći, pa vas tu molim za malu pomoć, dakle u koliko same pravite nešto u kućnoj radinosti ili imate neki mali business, javite mi se preko fb profila i sa zadovoljstvom ću kupiti i isprobati vaš proizvod. Da se vratim na Violeta maramice. Da li su ove maramice zaista peeling? Ne, ne, ove maramice samo imaju peeling effect, da bih dobile glatku kožu i skinule odumrle stanice ipak treba da koristite piling. Jedna strana maramice je dakle grublja, namijenjena da da taj peeling effect, dok je druga nježna glatka strana kao i kod klasičnih vlažnih maramica. Za moj ukus ova grublja strana je zaista gruba za lice, te ih apsolutno izbjegavajte ako imate osjetljivu kožu, zbog toga ih ja ne koristim na licu skoro nikako, ali sam im našla odličnu drugu upotrebu, služe mi kao peeling nogu. Ljeto je period kada se sve mi skoro duplo više brijemo i ako nemate vremena da baš svaki put radite temeljito piling ove maramice su odlične da posluže u tu svrhu. Za razliku na mom licu koji ne podnosi ništa izuzetno grubo, noge su druga priča, hehe. Što se tiče glatke strane maramice, koja je odmah da kažem zaista glatka kao i kod klasičnih maramica, namijenjena je za uklanjanje šminke i njegu lica i vrata. Ne znam koliko bi služile u tu svrhu nisam ih zaista probala, previše su mi suhe, volim da su mi maramice za skidanje šminke što vlažnije i tu svrhu koristim druge maramice o kojim ću vam pisati u narednom ovakvom postu. :)



Sviđa li vam se ova vrsta posta? Imate li vi neke proizvode koje koristite a o njima se malo piše? Domaći proizvodi, poznajete li neke naše marke, ako da koje?

Primite puno zagrljaja od mene,
Vaša M.

You Might Also Like

6 komentari

  1. Nisam probala LPM gelove ali sigurno hocu cim smanjim zalihe, mislim da cu prvio pokusati sa ovim zelenim jer koliko vidim svima se sviđa miris badema:)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je ovaj stvarno najbolji, mada tesko je o ukusima raspravljati.. dosta djevojaka kupilo je i "bijeli" vjerujem da bi i on mogao biti dobar :) ja cu u skorije vrijeme da kupim i ostatak asortimana, bas su mi fini hehe :)

      Izbriši
  2. Slažem se za Don Juan ruževe, za malu cenu predobri...kupila sam skoro jedan jer sam videla da ih svi hvale, a uskoro ću morati po još nekoliko. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Steta sto ne mogu vise kupiti, ali svakako cim budem u nekoj prilici i ja kupujem jos koji :-)

      Izbriši
  3. LPM mnogo volim i trenutno koristim baš taj :) Don Juan ruž je baš lijep, šteta što ih nema kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je bas zao sto nam ruzevi nisu dostupni ali sve se nadam da ce se neko javiti i reci kako ih ima na pijaci, kog neke tete ili u nekoj lokalnoj prodavnici :-(.. LPM zaista su dobri, vidi se kvaliteta. Mislila sam da mi dove ne moze nista zamijeniti, ali sada mijenjam misljenje hehe.. :-*

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe