BEAUTY BLOGGER DRUŽENJE SA L'OREAL PARIS

kolovoza 23, 2014

U srijedu je L'oreal Paris organizirao nešto što do sada nije bilo tako često u našoj zemlji, a to je event samo da beauty blogerice. Udobno se smjestite jer će ovaj post biti malo duži, i to sve jer želim da vidite kako nam je bilo i da vam približim koliko toliko atmosferu.


Mislim da je već svima poznato, ali nije na odmet da ponovim da je L'oreal Paris službeni make-up sponzor 20tog Sarajevo Film Festivala. O samom L'orealu ne treba puno da se kaže, on je godinama gradio svoj imidži i kvalitet da bih danas bio to što jeste, prepoznatljivo ime u svijetu make-up. Iz L'oreala došli su na super ideju i odlučili da nas bloggerice okupe na jedno mjesto i predstave nam svoje novitete. Jasno vam je da nisam mogla a da se ne odazovem ovom divnom pozivu.



Event se održao u L'oreal Paris Make up Lounge room-u na Festivalskom trgu, koji je trajao dva sata. Druženje je počelo glamurozno, uz čašu šampanjca i upoznavanje sa divnim ljudima koji su omogućili i bili voljni da učestvuju na ovom druženju. Zatim sam se kao prvi dobrovoljac predala u i više nego spretne ruke (naravno i znanje) divnog Sanjina Egon, dok je za to vrijeme mojim kolegicama predstavljena aplikacija pod nazivom "Looks" (kolegice će me ispraviti ako griješim) pomoću koje možete odabrati look koji želite na svom licu i cilj aplikacije jeste da vam na vašem virtualnom licu pokaže kako bi to izgledalo. Odlično, zar ne!?
L'oreal je tokom Sarajevo Film Festivala prestavio tri looka: So couture!, Summer look i Metallic look. Moram da kažem da su za mene sva tri krasna. Na Sanjinov prijedlog, odlučila sam se za prvi look, dakle So couture!, udobno se smjestila i nastala je čarolija, koju ćete moći uskoro i da vidite, pratite me na fb, slike će nadam se uskoro biti objavljene :)







Tokom šminkanja ostalih kolegica, L'orealov tim nam također ljubazno predstavio sve novitete L'orela i moram da priznam da sam ostala oduševljena i u neke stvarčice se zaljubila odmah na prvu, poput maskare i tuša iz linije So Couture. O njima ću vjerovatno više pisati u nekom budućem postu. Nisam ljubitelj crvenog ruža, ispravka nisam bila ljubitelj crvenog ruža, sve dok nisam probala dvije prekrasne nijanse i rekla "da" L'oreal crvenom ružu na mojim usnama. :)

Poslije šminkanja, malo sam se i slikala sa novim look-om i opustila uz čavrljanje, druženje, slikanje sa drugim blogerkama i dragim domaćinima, razgledavanje ostale L'oreal kozmetike. Za kraj je pala i jedna zajednička slika, kao uspomena na zaista krasno druženje.



Dobili smo i poklone, pa ću ubrzo da vam i pišem o nekim od ovih proizvoda..
Mogu samo da kažem veliko hvala L'oreal Paris i timu krasnih ljudi, na ovome i tome što su prepoznaili naš rad. Ovo je dalo meni, a vjerujem i ostalim kolegicama vjetar u leđa i povećalo želju da i dalje radimo ono što zaista volimo a to je prije svega kvalitetna kozmetika i pisanje naših blogova.

L'oreal Paris, nadam se da se opet nekada vidimo na ovom ili sličnom događaju :)

(ovaj post će ubrzo biti ažuriran sa novim slikama sa ovog eventa)

You Might Also Like

4 komentari

  1. Meni je super bilo, baš mi je drago što smo se upoznale :) i nadam se da ćeš nastaviti koristiti crveni ruž, jer ti stoji odlično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je drago zbog upoznavanja, bilo je sve divno.. ruz obavezno pocinjem koristiti, ko zna mozda mi postane i opsesija hahah.. :*

      Izbriši
  2. stvarno divan događaj :) baš je lijepo što ste bile pozvane i međusobno se družile :D
    obožavam L'oreal kao brend i vjerujem da uživaš u proizvodima koje si dobila :)
    So couture look, mi se ovako sa slike, najviše i sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. L'oreal Paris se ovo super osmislio, zaista je divno bilo. Već uzivam u proizvodima, super su, uskoro cu i recenzirati nesto.. :) zaista je super look, drago mi je sto sam imala priliku probati ga..

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe