L'OREAL PARIS COLOR RICHE 375- DEEP RASPBERRY

kolovoza 30, 2014

Ćao drage moje. Danas vam za kraj ovog mjeseca donosim još jedan post, nadam se da će vam se svidjeti.

UVODNE RIJEČI: Bili smo na druženju L'oreal Paris, i o tome mislim da ste svi već uveliko čuli, ukoliko niste evo i linka - klik. Tom prilikom na poklon sam dobila neki rozi ruž, međutim pošto u svojoj kolekciji imam dovoljno rozih ruževa, a pazite sad, niti jedan crveni, Ema s Emily's beauty world bila je voljna da se zamijenimo te sam tako došla u posjed ovog slatkiša.

ČINJENICE I DOKAZI: 
L'oreal Color Riche kolekcija ruževa sadrži više od 30 nijansi, a koliko nijansi ima na našem tržištu, zaista nisam sigurna. Sve nijanse možete pogledati na njihovoj službenoj stranici. Samo malo upozorenje, namjestite podešavanja na engleski, kako bi ste imale pristup pregledu svih nijansi.
Ono što je zaista interesantno jeste da na čepu pakovanja piše kojim djevojkama bih ruž odgovarao, tačnije kojoj boji kose, pa je tako na ovom o kojem vam danas pišem, dakle Deep Raspberry, naznačeno da je idealan za svjetlije brinete, ali nemojte ga odmah prekrižiti, jer ja imam bakrenu boju kosu i prezadovoljna sam. Dakle opet sve je do ukusa :)
Iz L'oreala navode da ovi ruževi imaju bogatu formulu sa Omegom 3 i vitaminom E koji ostavlja osjećaj nahranjenih usana. Slažem li se sa njima? Kratko i jasno: da!
Zašto mi se toliko sviđa ova boja? Dakle nije riječ o apsolutno crvenom ružu, pa tako da vjerujem da bih se svidio djevojkama koje i nisu ljubiteljice apsolutno crvenog ruža, a ipak im treba neki crvenih tonova. Iako je nezahvalno opisivati boju ako bih morala rekla bi da je između crvene i roze, u kojoj dominaciju dakako ima crvena, baš kako mu i naziv kaže deep raspberry.

Slikano u hladu:
Slikano na osunčanom dijelu:

Ovaj ruž ima kremastu teksturu, lako je razmaziv, ne ostavlja ljepljivi osjećaj na usnama ali i ono najvažnije izuzetno je pigmentiran. Na slici swachova primijetit ćete dva: gornji je jedan sloj ruža, donji dva. Vidite li veliku razliku? Ja, ne. Slika govori hiljadu riječi pa se uvjerite i same. Dakle dovoljan je jedan sloj i imate savršenu boju ruža na usnama.



Što se tiče same postojanosti ruža, tu je ovakva situacija. Postojanost mu je jako duga, međutim relativno brzo gubi onaj klasični sjaj ruža, kao da se osuši na usnama, pa dobijete više matt crvenu boju. Meni to i ne smeta toliko, jer volim svako malo da popravim ruž na usnama.
ZAVRŠNE RIJEČI: Ako inače niste ljubiteljica crvenog ruža, a opet našli ste se u situaciji da vam treba ili suprotno ako ste zaljubljenica u crveni ruž, ali vam treba blaža nijansa za svakodnevno nanošenje onda moja preporuka bi apsolutno bio ovaj ruž. Kažem vam, zaljubljena sam u njegovu boju.. :)
Cijena je 25 KM i dostupni su i u CM i u DM.

PRESUDA: a) izuzetno interesantrna nijansa crvene boje
                     b) ugodan na usnama
                     c) dobra pigmentiranost
                     d) postojanost mu nije jača strana
                     e) ne ostavlja ljepljivi osjećaj na usnama
                     f) obogaćen Omega 3 i vitaminom E
                     g) kvalitetno pakovanje
Suma sumarum svega bila bih ocjena 4.5/5. Čista petica nije jedino zbog cijene, vjerujem da bi za mnogo ovo moglo biti skupo.


Volite li crveni ruž? Da li ga svakodnevno nosite? Imate li još neki L'oreal Paris ruž iz njihove kolekcije Color Riche? 

Puno pozdrava,
Vaša M.

*PR proizvod

You Might Also Like

12 komentari

  1. woooow! divno, krasno, savršeno! :) ja baš volim "crvendaće", pa ih nerijetko koristim i u dnevnoj varijanti, a smatram da su za večernje najefektnije rješenje! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno na divnom komentaru, puno mi znaci.. probaj sa ovim, mislim da se neces pokajati, narocito jer volis ovakve ruzeve :)

      Izbriši
  2. Ajoj, mislim da si me upravo natjerala da kupim još jedan ruž.

    OdgovoriIzbriši
  3. heheeh, nas žene nikad nije teško nagovoriti na kupovinu još jednog ruža.. nadam se da će ispuniti tvoja očekivanja.. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nastavi se družiti sa sličnim nijansama, lijepo izgledaju na tvojim usnama :)) Neka onaj crveni bude "krivac" za sve nove nijanse koje dolaze :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehe hvala ti puno.. bas sam se zaljubila u ovaj, pa cu vjv nabaviti jos koju nijansu :*

      Izbriši
  5. Imam jednu nijansu, koju sam kupila još u Americi i onako je nudać, ali mi je jako drag i često ga nosim! Ova boja mi je super, ali trenutno ne smijem ni izbrojati koliko crvenih ruževa imam! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ih ti si onda baš navikla na crvene ruževe.. ako neki od tih mnogobrojnih uskoro potrošiš, predlažem da ga zamijeniš sa ovim :) hvala ti na komentaru :)

      Izbriši
  6. Za razliku od komentara iznad, ja bas i ne nosim puno crvene ruzeve, ali ih obozavam na drugima :) jako lijepa nijansa, jesenska crvena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam bježala od crvenih ruževa k'o đavo od krsta dok ni na L'orealovom druženju Sanjin Ergon nije stavio jedan i ubjedio me da mi dobro stoji, od tada sam gledam crvene nijanse hehehe.. eh bas si je dobro opisala jesenska crvena :)

      Izbriši
  7. boja je divna. imam crvene ruzeve samo sto ih slabo nosim jer sam navikla na svjetle ijedva primjetne boje na usnama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam baš bježala od jakih boja, uvijek sam voljela nešto "nude" ali eto malo me ponijelo ovo par sunčanih dana što smo imali ovog ljeta, hehehe.. ali ja uvijek kažem neka boja, od viška glava ne boli, hehe

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe