NEW IN #3

kolovoza 27, 2014

Moje beauty dame, preko moje fb page izrazile ste želju da ovoga puta čitate ovaj post i post je još davno trebao biti objavljen, ali nećete mi zamjeriti jer bila je tu selidba, pa L'oreal event o kojem sam vam pisala u prošlom postu, malo i zdravstveni problema i  sve to je odgodilo objavu ovog posta, ali nikad nije kasno :-) Tek kada sam krenula da pripremam ovaj post shvatila sam da ga ovu kategoriju posta nisam pisala još od maja, sram me bilo...


LAKOVI ZA NOKTE

Ne ne ne, nemojte me odmah osuditi, zbog kupovine ovolikog broja lakova, jer njih čak šest sam dobila još davno u nagradnoj igri kod drage Dženane na blogu Shljokica. Iako je nagrada bila ova dva divna Avon laka u nijansama dazzle pink (svjetliji) i parfait pink (tamniji), Dzenana je bila krasna pa mi je dodala još po neki iz svoje ogromne kolekcije. Dakle od nje sam dobila i ova dva Astor laka, koji su mi super naročito narandžasti za ove ljetne dane. U poklonu se našao i prekrasni Kiko lak, u ljubičastoj boji, koji mi je super za neke prilike, te jedan lakić koji sam dugo željela, Sally Hansen u divnoj blijedo zelenoj boji (druga slika, prvi u nizu).
Sada malo o onim koje sam ja kupila. Ovaj srebreni shimmer lak sa druge slike sam kupila u lokalnoj prodavnici i još ga nisam probala. Kod jedne divne djevojke uspjela sam naći jako povoljni dva "sivca" na slici: ovaj od Sally Hansen u nijansi 853 of cors-et (druga slika, drugi lak) i Essie koji funkcjonise na principu magneta (treći lak na drugoj slici) , međutim meni se taj magnet pokazao kao totalni promašaj a po čitanju ostalih blogerica ne razilazimo se puno u mišljenju, tako da ja svoj sada koristim bez tog magneta dakle kao klasični lak. Ovo je dokaz da nekada i dobri brendovi dobro fulaju. Drugi Essie lak u nijansi stylenomics dobila sam od momka kao bajramski poklon, što ste mogli vidjeti na mom instagramu. Naprosto sam bila oduševljena kada sam vidjela da mi je kupio tako slatke stvarčice . U tom bajramskom poklonu od njega nalazili su se i Essence pečati iz kolecije "Love letters" koji su prekrasni, baš sam zaljubljena u njih ovih dana. I to bi bilo svih 10 lakova. Od sada ću se potruditi da sa kupovinom  lakova malo usporim, hehe. Samo ću još da dodam da sam kupila i aceton, i da se ne ponavljam, mislim da neću više u "new in" stavljati aceton jer je to uvijek neki koji je usput, jeftiniji, jer meni svaki ok odradi posao. U koliko dođe do promjena na polju acetona javim vam, heehe





DEKORATIVNA KOZMETIKA 

Što se tiče lica početi ću od podloge. Prva je Catrice Prime and Fine o kojoj sam vam pisala ovdje. Još je koristim i za sad mi je ok, ne izaziva neželjene reakcije. Max Factor podlogu sam dobila u nagradnoj igri koja je organizovana na službenoj fb stranici Max Factora. Riječ je o njihovom novom proizvodu na tržištu, i ustvari je sestra njihovom najboljem puderu ikad Max Factor 3in1 Face Finity. Ovu podlogu nisam tako često koristila, čekam da ponovo kupim puder pa da vidim kako djeluju zajedno, i moram da priznam da imam velika očekivanja. Essence rumenilo iz njihove limitirane kolekcije koje sad već više nema na našim policama dobila sam od momka i iako nisam ljubitelj rumenila (mislim da je više tome doprinjela moja nespretnost prilikom nanošenja istih) moram da kažem da mi je ovo odlično i često ga koristim. L'oreal rumenilo sam zaboravila slikati uz ostale stvarčice koje sam dobila od L'oreal-a ali o tome nešto kasnije. Rumenilo nisam još probala, ali moram da kažem da po pakovanju obećava. Poslije nekoliko promašaja sa maskarom i odugovlačenja sa kupovinom ove Max Factor masterpiece, naizad nisam odoljela akciji u CM-u i kupila sam je i time riješila sve probleme i nerviranja oko maskare. Na poklon od mame dobila sam i Avonom parfem Passion Dance koji mi super miriše, pa ga ovih dana često stavljam :)


NJEGA KOSE

Kada pomislim u posljednje vrijeme na moju kosu, diže mi se ista ta kosa na glavi, ahahah. Naime dugo vremena sam odustala od borbe s mojom masnom kosom, digla ruke od toga, ali prije par mjeseci opet mi se javila želja da pokušam, ali na kraju ne samo da nisam uspjela nego sam stvorila i novi problem, perut. Dobila sam savjet da probam sa ovim Balea šamponom za muškarce (cijena oko 3 KM u Dm-u) međutim nije ni pomogao ni odmogao. Onda sam krenula na more, pa sam kupila LPM šampon o kojem sam vam pisala (post), i moram još jednom da kažem da je kosa nevjerovatno svilenkasta od njega i ne želim da ga prestanem koristiti baš zbog toga, ali morat ću nastaviti potragu za šamponom koji će mi sada pored masne kose, riješiti i problem peruti :( Dakle kosa mi je doživjela nikad gore dane u životu :(.. Gliss regenerator sam koristila, koristim i koristiti ću dok ne čujem da je neki bolji od njega, a više o njemu možete pročitati ovdje ako ste. slučajno preskočile ovaj post..

OSTALA PREPARATIVA

Iz asortimaan LPM kupila sam i dva gela za tuširanje od slatkog badema i vanilije i kada treba da se kupam nikada ne mogu da se odlučim koji da upotrijebim, odlično mirišu, blagi su za kožu i definitivno ću da probam i ostale mirise.
Opet sam nabavila Etiaxil, tačnije dobila na poklon. Nemam riječi kojim bih opisala koliko mi ovaj proizvod znači, a više o njemu možete pročitati ako već niste u postu koji sam davno pisala. Kupila sam i Balea dezodorans, super mi miriše i to je sve. Ne radi puno na sprječavanju znojenja ali nema veze.  Avonova Royal jelly krema za ruke, je ustvari mamina, ali ne mogu da odolim pa često i sama namažem ruke s njom :)
Iako nema na slici kupila sam i Dove sapun, mog vjernog druga u borbi protiv akni, mitesera i sličnog.. Neizmjerno se volim ima vać godina dana i teško ćete me nagovoriti da probam nešto drugo jer svašta sam probala samo on je upalio :)

NJEGA NA MORU

Nije tipična kategorija u "new in" postovima, ali hej ljeto je, pa moram to malo odvojiti. Bila sam kratko na moru, ne planirano i na slici vidite brzinsku kupovinu za tih 4 dana izlaganja suncu. (Opet se ponavljam ali valjda ne uzimate za zlo).. Dakle, tu su, Balea sprej (post ovdje), zatim Balea Sun Dance krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50+, o njoj također više u postu, i još jedna krema za sunčanje, Obra sa faktorom 25, koju sam kupila povoljno u lokalnoj prodavnici, i mazala je zadnji dan u nadi da ću bar malo boje uhvatiti. Krema je ok, ništa naročito posebno.


POKLONI SA L'OREAL DRUŽENJA ( o kojem ste mogli čitati ovdje)

L'oreal nam je na krasnom druženju poklonio slatku kesu u kojoj su se našli nekih od njihovih proizvoda koje možete vidjeti na slici. Fali još rumenilo koje sam već spomenula u postu.. Neću puno da pišem o ovim proizvodima jer imam namjeru neke recenzirati ubrzo.

Drage moje, naizad kraj posta, nabralo se, šta da kažem drugo..
 Puno pozdrava od M.

You Might Also Like

14 komentari

  1. odlican new in bas mi se svidjaju stvarcice a zanima me moze li se ta loreal krema koristiti i ako nisi 40+
    moram da prokomentarisem za sljokicu, cura je super, mislila sam da je malo nafurana jer mi tako djeluje na slikama ali par puta sam joj pisala u inbox i jednom joj se javila u gradu stvarno je pristupacna djevojka ja sam se iznenadila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobro izgled nas sve zna nekad prevariti, nista novo :), Dzenanu znam i privatno, kada sam dobila nagradu upoznale smo se i pocele družiti, super je djevojka, pozitivna skroz i luda je za lakovima, treba joj zabraniti prilazak policama sa lakovima i ruževima, hehehe.. Dzeny malo smo te otracale ako budes citala sto bi rekli "halali" :).. da se vratim na kozmetiku, krema je namijenjena za stariju dob, protiv bora sa efektom zaglađivanja, i ja ne vidim problem da je i mlađe djevojke koriste.. Jucer sam malo probala i zaista odmah je zagladila kožu i lice mi je bilo svilenkasto pod prstima :)

      Izbriši
  2. Imam četiri magnetna Essie laka i nisam naišla na probleme sa magnetićima. U svakom slučaju lakovi iz Repstyle kolekcije su mi odlični. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaći ti si sretnica koja je uspjela da razradi tehniku nanošenja, hehe :).. meni je bas žao što nikako ne mogu to da savladam, ali šta je tu je, zbog tvog komentara možda mu opet dam šansu :)

      Izbriši
  3. stvarno prelijepi noviteti :)
    avon lakovi su mi divni
    L'oreal stvarčice također :D
    zainteresirala si me za Etiaxil <3 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da si pronašla finih stvarčoca. Avon lakovi su zaista super, dugo traju na noktima.. L'oreal stvari su trenutno u isprobavanju.. Ako se odlučiš za Etiaxil samo oprezno sa doziranjem, zaista je učinkovit, ali ipak riječ je o lijeku pa opreza nikad ne dosta :)

      Izbriši
  4. sašta nešto se tu našlo :) Lakovi su divni

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da da, dugo nisam pisala ovakvu vrstu posta, pa se nabralo :) hvala tiiii :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe