INTERESTING PRODUCTS #2

siječnja 16, 2015

Drage moje,
još davno sam pisala prvi put ovu vrstu posta i tada vam obećala kako će to biti stalna rubrika na blog. Međutim zbog puno obaveza koje imam ovaj post nikako da dođe na red, ali evo ga tu je, pa pogledajte kojih to 5 proizvoda smatram vrijednim Vaše pažnje


1. BeautyUK GLACIER GLASS (tickle me pink no.5)
Mislim da već svi znaju, kako sam dobila predivni poklon od blogerice Tine, u kojem su se nalazili proizvodi koji meni nisu dostupni. Među tim proizvodima se našao i ovaj slatki sjaj za usne. Ovo je prvi put da se susrećem sa BeautyUK proizvodima, pošto u BiH nažalost nisu dostupni. Pakovanja u kojem dolazi sjaj je  vrlo elegantno, baš po mom ukusu. Sama četkica ili aplikator sjaja je solidna, ništa posebno inovativna, ali ni tako loša. Na njoj ostane dovoljno proizvoda, doduše ponekad i malo više nego što mi treba, ali ništa strašno. Sjaj nije nešto što inače koristim, zaista više volim ruževe. Međutim ne može se ne priznati, da mi je ponekad falio sjaj za usne, pogotovo u nekoj dnevnoj varijanti, kada sam totalno u nekom opuštenom fazonu. I ovih dana za te situacije je zadužen baš ovaj. Ono što me naročito iznenadilo i natjeralo da ga stavim u ovu listu je to da je sjaj izrazito pigmentiran, ne šljašti, ne bliješti, ne svjetluca previše, te samim time sa njim dobijem nešto između ruža i sjaja. Također imaju i zaista nisku cijenu (ako se ne varam oko 25 kn)


2. AVEO ODRTRANJIVAČ LAKA ZA NOKTE
Na redu je još jedan proizvod koji sam dobila u paketiću i za kojim također žalim što nije dostupan kod nas. Riječ je dakle o zelenom Aveo Muller odstranjivaču laka. Inače ne marim puno za acetonima ili odstranjivačima šminke i ne želim da za to izdvajam previše novca, no prilikom korištenja ovog osjetila sam veliku razliku od toga da zaista brže skine lak i to sa veoma malom količinom proizvoda. Kod skidanja šljokica se također pokazao efikasnijim nego li svi moji dosadašnji odstranjivači. Kolegica mi uskoro putuje u Zagreb i na listi mojih želja će se naći i ovaj aceton (moram sebi obezbjediti zalihe).

3.SCHAEBENS MASKE ZA LICE
Moram priznati da mi ovoga puta na listi vladaju proizvodi koji nisu dostupni u BIH, tako da ćete i ove maske morati pronaći negdje van naših granica, nažalost. Ja sam imala priliku da probam ovu protiv akni i bubuljica, i moram da priznam da je efekt bio vidljiv još pri prvoj upotrebi. Jako je osvježavajuća i poslije nje vaša koža je svježa, mekana. Akne su naravno još uvijek tu, ali garantujem da će se bar one sitnije kroz 10tak sati od korištenja početi povlačiti. Nećete izdvojiti puno novca (oko 0.55 eura) a dobit će te kvalitetan i dobar proizvod.
4. BALEA KREMA POSLIJE DEPILACIJE
Kao što napisah u prvom postu ovog tipa, na listi će se naći i i proizvodi koji ne zaslužuju dobru reputaciju. Takva situacija je sa ovim. Kada sam ga kupila, hitno mi je trebalo nešto što će smiriti mogu nadraženu kožu nakon depilacije i u košaricu stavila ovaj. Nažalost nisam s njim dobila ništa osim običnog losiona za tijelo, koji se čak i sporo upija u kožu i ostavljam masni sloj koji me izrazito nervira. Uz to moram dodati da proizvod obiluje alkoholom. Ako bih baš morala tražiti prednosti, onda je to cijena i količina od 125 ml koja je pogodna za putovanja. 

5. FARMASI ULJE ZA NOKTE U OLOVCI
Peti proizvod bih trebao biti nešto iz domaće proizvodnje, međutim radi se o tome da je takve proizvode bar meni zaista teško naći, te opet molim one koji znaju neki dobar kozmetički bosanskohercegovački proizvod da mi jave. Iz tog razloga na peto mjesto, nadam se zadnji put, staviti ću neki drugi proizvod. Listajući novi Farmasi katalog primijetila sam da ga trenutno nema, te se iskreno nadam da ga nisu skroz povukli iz prodaje. Pakovanje mu je poput pakovanja za korektore, sa nježnim dlačicama. Ovo je jedan od proizvoda koji je neizostavan dio moje kozmetičke torbice kada putujem, ali za njim posežem i u nekoj svakodnevnoj njezi, ako je tako mogu nazvati. Ulje izuzetno dobro obavlja posao, vidljivo je da grahi nokte ali ponajviše kožu oko noktiju.
Da li ste koristile nešto od ovih proizvoda? Koji su vaši dojmovi? Znate li neki bosanskohercegovački proizvod koji zaslužuje mjesto u ovoj rubrici?


*sve slike su preuzete sa interneta, osim slike sa Aveo odstranjivačem. 

You Might Also Like

4 komentari

  1. ja sam presretna kad vidim tebe zadovoljnu. mene je sjajilo jako iznenadilo kada sam vidila koliko je dobro pigmentirano. aveo mi nije bas naj naj za lak ali je za pločice od pečatiranja noktiju ok. Ove maske nisam probala ali jesam neke isto mullerove cv. za farmansi ne znam ali essence ima isti proizvod u olovci sa jojoba uljem koji je isto za područje tj.kozicu oko noktiju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas si me usrećila onim poklonom, jos uvijek kad posegnem za nekim stvarima bude mi drago što smo učestvovale u tom malom projektu.. meni je aveo predobar, na našem tržištu nema sigurno boljeg od ovoga, bar koliko sam ja upućena.. sto se tice farmasi ulja meni je solidan proizvod, jer nemam velikih problema sa tim djelom, a i sviđa mi se pakovanje.. mislim da sam i ja vidjela taj essence, pa cu i njega da probam

      Izbriši
  2. Balea krema poslije depilacije mi je nezamjenjiva!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja zaista nisam oduševljena ovim proizvodom, ali može biti i do moje malo cudne kože nakon depilacije.. drago mi je cuti da nekome ipak pomaze :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe