NEW IN #6

prosinca 18, 2014

Zadnjih nekoliko dana provela sam nažalost u krevetu, i propustila divne zrake sunca da slikam par proizvoda, pa se sada snalazim na sve moguće načine da slike ispadnu koliko toliko pristojne, ali šta je tu je. Zato sorry ako slike nisu neke naročite kvalitete. 

Ovog vikenda putujem u Zagreb i Graz, gdje se nadam dobrom ulovu kako kozmetike tako i odjeće, pa prije toga donosim vam new in post, kako bih mi slijedeći bio fokusiran samo na ono što sam kupila na tom putovanju (vidite da imam velika očekivanja)  :)
Zadnji new in post sam pisala nekad početkom novembra, i od tada, dakle za mjesec i po sam kupila (a i dobila) ovo:

Oriflame Hand Cream je kupila mama, ali sam je ubrzo prisvojila sebi. Želeći da vam kažem cijenu ove solidne kreme za ruke, prelistala sam Oriflame katalog poslije sigurno više od godinu dana i sjećanja na srednjoškolske dane, kada smo naručivale prve proizvode, su mi se vratila. Sad ne mogu da se sjetim zašto sam prestala da kupujem njihove proizvode, ali možda mu opet dam šansu (samo da se dočepam kataloga). Uglavnom cijena ove kreme je samo 2,90 KM u trenutnom katalogu.
Avon naturals masku za lice dobila sam kao PR proizvod, međutim još je nisam isprobala, jer trenutno koristim ovu o Lush, a o kojoj ste već mogli da čitate u ovom postu.
Avon planet spa kremu za ruke, laktove i noge, samo prvi put namazala baš pred pisanje ovog posta i prvi dojmovi su pozitivni, osim malo čudnog orašastog mirisa, kojeg i nisam neki ljubitelj, ali dobro nije sad toliko strašno.


Aveo i CV listiće za matiranje mi je kupila drugarica tokom njenog boravka u Zagreb, tako da sad kada budem išla, neće biti potrebe da kupujem još, jer već imam dovoljno zaliha ova dva proizvoda. Aveo odstranjivač laka za nokte spominjala sam u ovom postu. Ovo malo slatko pakovanje koje vidite, riječ je o mini manikir setu. Dobila sam ga uz još neke proizvode, o kojima ću vam kasnije pisati, od svoje cimerke za rođendan. Izuzetno lijep i praktičan set :)


O naredna dva proizvoda neću nista puno pisati, jer ste o njima već mogli da čitate.. Avon bubble bathovdje, a o Christian Lacroix Ambre ovdje.


U mom kupatilu mjesec novembar, a i decembar obilježio je očito Avon. Avon Romantic piling za tijelo, kupila sam iz razloga jer mi je hitno trebao neki piling, a naravno da opet ne izdvajam previše novca za tako što. Potrošila sam 1/3 i sad za sad sam zadovoljna. O Avon šamponu za volumen kose neću ništa puno da pišem, jer ću uskoro pisati poseban post samo za ovaj šampon. Pošto sam kupila čak 800 ml ovog šampona, jasno je da ga jaaaako volim. Gel za tuširanje sam kupila iskreno zbog ove roze boje kojoj nisam mogla odoljeti, a još kad dodam i naziv "sensual mystique" :) međutim nisam nešto naročito zadovoljna, smatram da Avon ima puuuno bolji gelova za tuširanje od ovog.


I za kraj tu je dekorativa. Classics lakove koje vidite, te Golden Rose ruž sam dobila na poklon od moje drage Dž sa bloga Šljokica, i to ste već mogle vidjeti na mom Instagram profilu. Još jednom hvala joj prije svega na tome što me obradovala iskrenim riječima, a onda i na poklonu. Ovaj bordo lak (nijansa 146) je u stalnoj upotrebi, ali dođe red i na plavi (nijansa 193). Golden Rose ruž je u nijansi 124 i riječ je o jednoj jako jako tamnoj bordo nijansi. Do sada ga nisam stavljala, što ne znači da neću :). 
U već spomenutom rođendanskom poklonu od cimerke našla se i ova MAC olovka za usne u nijansi Auburn, zatim Debbby siva mono sjena (moram da priznam da za ovu marku nisam čula do sada, ali sjena je izrazito fina , pa što da ne probam). Poklon je sadržao i Gosh sjenu u divnoj ljubičastoj boji 008 burgundy. Ukoliko do sada niste čule za Gosh, onda svakako pogledajte ovaj video kod blogerice Ana2cats.
Avon mi je poslao duo sjene u nijansi Pink Ice. O ovim sjenama uskoro vam pišem nešto više :)
I za kraj od jedne divne djevojke sam prije nekoliko dana preko neta naručila sam ovaj Catrice tečni highlighter, nadam se da će mi se dopasti :).

Eto drage moje to bi bilo sve za ovaj put. Da li ste nešto od ovih proizvoda već imale priliku probati? Kakvi su vaši dojmovi? Puno poljubaca od vaše M.

You Might Also Like

16 komentari

  1. Uuu, ja čekam recenziju MAC olovke za usne :) Ni meni se ne dopada miris Avon kreme za ruke, laktove i stopala, ali djeluje i mogu zanemariti miris :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. čitala sam tvoju recenziju za kremu i postpisujem sve, doduše moram je ja još koji put probati.. o MAC olovci pisem dok je malo isprobam :)

      Izbriši
  2. Supeeeer new in :-D I mene zanima MAC olovka :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. hvala ti puno.. obzirom da nema bas sunca, ulozila sam dosta truda da slike izgledaju koliko toliko pristojno :)

      Izbriši
  4. lijepi stvari kod tebe :) i ja sam bila prehladena do prije dva dana, samo ti nama ozdravi. drago mi je sto imas listiće i aveo u zalihama. Graz mi je tiha patnja uključujući i shopping jer bi si rado nesto uzela od kozmetike čega nema ovdje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. danas mi je vec bolje.. nazalost ja cu u grazu biti u ned, kada nista ne radi, ali nema veze bar cu grad moci fino da vidim, kazu da je prelijep u ovo blagdansko vrijeme :)

      Izbriši
  5. Prekrasan new in :) Obožavam Lush svježe maske za lice, savršene su :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jedva cekam recenziju za ovaj avonov sampon :)
    A ima tu svakakvih finih stvarcica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cim se vratim s putovanja, ide recenzija sampona :-) hvala ti :-*

      Izbriši
  7. MAC olovka izgleda savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sve preporuke za Planet Spa kremu za ruke, laktove i stopala. Jeste miris malo težak ali proizvod je odličan. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i na mene je ostavila pozitivan doja, pa uskoro i pisem o njoj :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe