PROMOCIJA CHERISH (novi miris iz Avona)

veljače 06, 2015

Cherish, novi Avon parfem, bio je dovoljno dobar razlog da jučer sa mojim kolegicama blogericama i ostalim novinarima, provedem ugodno druženje u restoranu "Četiri sobe gospođe Safije", gdje je i bila upriličena promocija ovog parfema. 

Avon Cherish je svježa mješavina voćno cvjetnih nota koji ostavlja dugotrajan nezaboravan miris.Predstavlja veselu prirodu žene i proslavlja njenu osobnost koja donosi osmijeh svima koji se nalaze uz nju.



Po prvi put spajajući svoju kreativnost, dvije poznate kreatorice parfema: Honorine Blanc i Annie Buzantian,  kreirale su za Avon, Cherish, miris koji slavi jedinstvenost svake žene. 

Cherish, ugodni miris koji krije predivnu kombinaciju nježnog cvijeta trešnje, dragocjenog mošusa i toplih drvenastih nota, bio je poslastica i ugodno iznenađenje za moje čulo mirisa. 
I ovoga puta sam se uvjerila kako pakovanju ne treba suditi po izgledu, jer sam na prvu pomislila da je Cherish jaki ženski miris, koji sa sobom donosi svu jačinu jedne žene, ali na moje iznenađenje serviran mi je nježniji miris, koji ne samo da donosi ženstvenost sa sobom, nego oslikava i ono što svaka žena krije iza svoje jačine, a to je nježnost. Cherish je miris koji za kojim ćete zasigurno posegnuti u lijepim proljetnim danima, koji nam uskoro stižu.  Još prije par dana mislila da Avon više nikada neće moći doseći nivo pakovanja njihovog Luck parfema, ali naravno sve je to palo u vodu kada sam vidjela ovu elegantnu bočicu, koja baš kao i miris svakim svojim djelićem odiše ženstvenošću. 

photo by Zipa This

Avon promocije su poznate po tome da, uz samu promociju, uvijek ide i neko iznenađenje. Ovoga puta bila je to predivna haljina, koju je za ovu priliku kreirala Hatidža  Nuhić, kreatorica ali i dobro nam poznato lice sa tv ekrana.  Haljina neodoljivo podsjeća na samu bočicu parfema, koja je svakako i bila inspiracija samoj kreatorici.

 Inspiracija s haljinom je direktno povezana sa samim parfemom i svim njegovim segmentima - kako izgledom bočice, tako i jedinstvenim notama mirisa. Haljina konturama aoscira na bočicu, materijalom odaje odvažnost koju posjeduje i parfem, a krojem svakako naglašava ženstvenost, koja je neizostavni dio karaktera ovog parfema - Hatidža Nuhić za magazin Ljepota&Zdravlje
photo by Zipa This


 photo by Zipa This

Taj dan pored samog mirisa, zaljubila sam se i u ovu haljinu, prelijepi zlatni turban, i iste takve rukavice. Ukoliko ste se i vi, baš kao i ja zaljubile u haljinu, evo i malog iznenađenja. Avon u suradnji sa magazinom Ljepotom i zdravlje, darivati će jednu maturantica . Sve informacije, kao i način prijave možete naći u Ljepoti i zdravlje.

Cherish (50 ml) možete pronaći u novoj Avon brošuri po cijeni od 24,90 KM (regularna cijena45,00 KM), gdje ćete uz kupovinu dobiti i roll-on, te predivni losion za tijelo, iz istoimene kolekcije..
 Mirišite svakim dijelom svoga tijela na Cherish

Puno poljubaca, vaša M.

You Might Also Like

6 komentari

  1. Divan post, a devojka i haljina su prekrasni <3
    Videla sam fotke i kod ostalih blogerica koje su prisustvovale promociji i moram priznati da vam je bilo baš divno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno.. Dakle i tebi se svidja haljinica... Uzivo je jos medenija :-) pozitivna atmosfera, divne kolegice, tako da zaista bolji dan nisam mogla zamisliti :-)

      Izbriši
  2. Pa vi ste se bas prelijepo provele :) Meni se najvise svidja hrana na slikama i kokteli :P Djevojka je predivna, kao ďa je izasla iz bajke u toj haljinici i sa tako iskrenim osmijehom :) Bas mi se svidja bocica parfema, mada ne vjerujem da ce mi se i parfem toliko svidjeti jer ne volim cvijetne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bio je to zaista lijep dan, divno druženje.. O ovim kiflicama sa slike i dan danas se prica, hehehe.. Hatidza je zaista divna i pozitivna osoba, a haljinica stoji na njoj kao mede medeni.. Nadam se da ce i neka maturantica isto izgledati lijepo u njoj.. Ja uvijek kažem miris je individualna stvar što ja volim ti moza ne i obratno, na mojoj koži ne miriše isto kao i na tvojoj.. ali neka to i jeste čar mirisa.. :)

      Izbriši
  3. miris je predivan, bar što po testeru mogu vidjeti, a proizvodi koji idu uz njega su suer :) haljina je preklrasna bas kao i model i jako mi je drago da si uzivala ne eventu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bio je to zaista divan dan, jedan od onih kada uzivas u tome sto si ziv, zdrav i okruzen divnim ljudima.. Miris je odličan, ne prestajem ga koristiti, a losionom sam jos vise ocarana :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe