INSTAPOST #3

svibnja 12, 2015


Upravo ugledah kako sam svoj instapost #2 napisala prije tačno mjesec dana, a od tada sam s vama podijelila još dosta sličica na Instagramu, pa je eto opet došlo vrijeme, da sve te sličice objedinim i ovako..


Pred kraj aprila, tačnije 25.4., moj dragi Đole imao je koncert u punoj Zetri (Sarajevo). Naravno, to ni mrtva ne bih propustila.. Djelić atmosfere "kad mangupi tamburama prepreče put..." sam podijelila i sa vama..



Maj mjesec mi je počeo jako loše, uz jaku glavobolju i hrpu tableta, pa sam nažalost i sunčani prvi maj morala da ostanem u kući. Ispostavit će se da ni to nije bilo tako loše, jer sam cijeli dan uživala u filmovima i omiljenim serijama :) Apetita kao što možete da vidite, nije mi nedostajalo..


Momak mi je nakon nekoliko preležanih dana i ozdravljenja, priredio petomajsko slavlje, kao zamjenu za propušteno prvomajsko (duša od čovjeka), pa smo dan sve do zalaska sunca, proveli u prelijepoj prirodi pored "našeg" jezera



Tag postovi su iz blogosfere, proširili se i na instagram pa sam tako u ovom mjesecu bila nominovana za čak četiri. Prva dva taga odnosila su se na to da podijelim sliku sa svojim najdražim žutim i ljubičastim proizvodima, a na trećem sam vam trebala pokazati izbor mojih proljetne lakove.. Sad kad pogledam tu sliku, vidim da većinu nisam nosila nikako, jer sam u međuvremenu dobila ili kupila puuuno ljepših..



Za one koje ne znaju, na fb i instagramu kruži jedna vrsta tag posta #productofday, gdje blogerice u 30 dana stavljaju sličice svojih omiljenih proizvoda (koji ne moraju biti kozmetičkog sadržaja), uz kratki opis (moj opis naći ćete ispod svake slike).. I ja sam tagovana, pa sam počela sa ispunjavanjem ovog "projekta".. Iako mi se 30 dana činilo baš dug period, već sam na 6 danu, a evo koje sam to proizvode birala :)


 ( DAN 2- Stiglo mi je mnostvo divnih proizvoda od Catrice Essence  na isprobavanje.. 
Može li se opisati rijecima moja radost.. Teško.. Idem da se igraaam, caoo!!)
DAY 3- Danas sam probala novi Essence Bosna i Hercegovina lak i malo je
 reci da sam oduševljena :).. ljubaaaav) 

 ( Dan 4 - i za kraj vikenda sam uživala u suncem okupanoj Zenici i naravno kafici)
 ( Dan 5- Veseli me isprobavanje novih stvarčica a danas je bio jedan od onih 
dana kada puno novoga probate :).. proizvod sa slike obećava, 
a o čemu je riječ vidjet ćete uskoro na blogu <3)
day 6- Luda sam za čokoladom, a u zadnjih nekoliko dana ova mi je definitivno omiljena..)

Obavještavala sam vas i o ponekom novom postu koji sam pisala u zadnje vrijeme (ne baš svakom, jer zaista na to zaboravim), pa su se tu našli postovi o Ebelin spužvici, L'oreal laku i Barfuss kremama za stopala.. 


I za kraj još jednom se i ovdje zahvaljujem svima vama koji me pratite na bilo koji način, a na bloglovin' vas sada ima preko 100 <3


xoxo, M.

You Might Also Like

8 komentari

  1. oj moram i ja odradit ove tagove XD čekaju me XD

    baš su ti super sličice, glavno da ima kave na njima ;) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. još nisi.. pa šta čekaš.. heheheh.. šalim se samo lagano.. meni nekad i nisu baš najomiljenija stvar ovi tagovi a nekad su mi simpa.. a bez kafe se ne može.. doduše ja pijem nes ili cappuchino rijetko kad onu klasičnu crnu kafu..

      Izbriši
  2. Kako mi je lijep Lorealov lak <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti.. pisala sam recenziju o njemu nedavno ako želis da vidis jos slika :)

      Izbriši
  3. Ovaj tag za 30 dana mi se bas dopada, sjajna ideja, moracu i ja da probam. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. L'oreal lak izgleda prekrasno,,, a čokolada s bademom me zove da ju pojedem haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lak je bas bas divan, pisala sam nedavno o njemu, a cokolada je savrsenstvno, zaista odlicna.. :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe