MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS MATTE PALETTE

svibnja 07, 2015



Dugooo vremena imam u planu pisanje recenzije o divnoj paleti kozmetičke kuće Makeup Revolution, moglo bi se reći i predugo. Čak sam je nekoliko puta stavljala i u anketu na fb stranici, gdje ste uvijek ali baš uvijek birali nju kao proizvod o kojem želite prvo čitati. Međutim, svaki put kada sam pokušala uraditi bar iole solidne swatch-ove sjena, vrijeme je to koje mi se ispriječi na put. Uglavnom, najzad sam našla pravi trenutak i post je tu :) . Prije nešto više od dva mjeseca Makeup Revolution na tržište je izbacio tri palete sjena ( Flawless, Beyond Flawless i Flawless Matte). Meni je jedna od njih  odmah zapala za oko, Flawless Matte, naravno ponajviše zbog one pogubne riječi za mene- "matt" i bio je to proizvod za koji sam odmah znala da ću ga sigurno "pošto po to" kupiti. I zaista, već kroz nekoliko dana, ubacila sam je u košaricu i brojala dane kada će stići u moje ruke. A kada je stigla... Aaah, nije to bila samo ljubav na prvi pogled, bila je to ljubav za cio život :)



Paleta dolazi u zlatnoj kartonskoj ambalaži, na čijoj se poleđini nalazi prikaz svih sijena koje sadrži sama paleta, te sastav samih sjena. Crni plastično pakovanje, sa staklenim efektom i zlatnim slovima loga MUR jednostavno ostavlja bez daha. Moram priznati da mi je jedini nedostatak ovog pakovanja taj što je  neizbježno da ostanu tragovi vaših prstića na paletici, ali i čvrstoća plastike prilikom otvaranja, pa se meni tako desilo da sam već pri prvom otvaranju oštetila jednu sjenu (nijansu Burnt), ne očekujući da će biti tako teško otvoriti paleticu. Na sreću sjenu nisam oštetila puno, ali ako ikada kupite ovu paleticu, polako sa otvaranje.




Paleta sadrži 32 sjene i sve sjene su matt, i to mogu reći apsolutno, skroz matt.. Težina cijele palete je 16 g. Već pri prvom nanošenju ostala sam oduševljena intenzitetom boje svake sjena, i tu nema izuzetka, dakle sve do jedne sjene krasi odlična pigmentiranost. Lahko se blendaju  i nesumnjivo uz dobru podlogu, apsolutno nemam brige oko trajanja ovih sjena, jer do sada i poslije 8 sati sjene su bile na svom mjestu isto kao da sam ih tek aplicirala na oči.




Svaka sjena nosim i svoj naziv, koji je ispisan na providnom papiru. Prilikom slikanja uočila sam da dvije sjene nose isti naziv Warm (četvrta u četvrtom redu i druga u petom redu), ali vjerujem da je tu došlo do neke male greškice koju ću zanemariti jer nije toliko ni bitna :). U pogledu trušenja sjena, u globalu sjene nisu sklone prevelikom trušenju, ali nađe se tu po koja sjena s kojom treba biti oprezan prilikom korištenja (poput nijanse Nut- drugi red treća sjena). U principu tamnije nijanse su sklone trušenjima, dok sa svjetlijim sjenama taj problem nećete imati. 

Bez daljnje, neke velike priče, ostavljam vas da uživate u slikama swatch-ova i svim tim divnim matt bojama.
____________________
FLAW, COOL, ANTIQUE, SOFT
_______________________
NUTMEG, SAND, NUT, OAK
_________________________
PEARL (uživo je više breskvasta), FAWN, TAUPE, BARK
_________________________________________
MATT (uživo ima više rozog podtona), MUSE, ROSEWOOD, WARM
______________________________________
SHELL, WARM, RUST, BURNT 
___________________________________
CHROME (uživo je više smeđeg podtona), MUD, BEAR, WOOD
________________________________________
CORK, LEATHER, OLDEN, EARTH
_____________________________________________
STONE, SMOKE, CHARCOAL, CARBON

Ovu divnu paletu možete naručiti preko službene stranice Make up Revolution i za nju ćete izdvojiti 8 funti, što bi bilo oko 21 KM. Dakle za svaku sjenu izdvojit ćete oko 0.6 KM, što morate priznati da se i više nego isplati. :) 
I za kraj mogu samo da kažem, da ukoliko se odlučite za kupovinu ove plate, vjerujem da ćete je i vi, baš kao i ja koristiti skoro pa svakodnevno i praviti sa njom mnoštvo predivnih look-ova. 



Imate li ovu ili neku drugu paletu od MUR? Kako vam se dopada? Koja paleta sjena je vaš trenutni favorit? Da li više preferirate matt ili shimmeraste sjene? Pišite mi... Ljubim vas, M.

You Might Also Like

20 komentari

  1. Paleta je baš divna, moje su slike, nažalost, propale, a sada sam je već previše koristila i ne izgleda baš reprezentativno za predstavljanje na blogu xD Uglavnom, svakodnedno je u upotrebi, a drago mi je da se i tebi dopada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a ja sam se bas pitala zasto ti ne pises post.. zao mi je sto se to desilo, ali bitno je da ti nju imas i koristis, heheeh.. meni je odlicna zaista :)

      Izbriši
  2. Stvarno je predivna! :) i svako bi je pozelio imati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. krasne su joj nijasne.. kako za dnevni tako i za nocni look :)

      Izbriši
  3. Meni su sve neutralne palete prekrasne pa tako i ova :D i to me ludilo drzi zadnjih par godina. Prije toga bih rekla: "joooj pa sve su boje iste, preskacem", a sad, skroz druga prica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam isto do samo prije par godina izbjegavala ove boje, čak sam ih nazivala bezlicnim (nemam pojma otkud mi taj naziv za sjene ali eto.. haha), a sada su moja svakodnevnica.. dokaz da se ukusi mijenjaju :)

      Izbriši
  4. Prelijepa je i zelim da je narucim istog casa, ali ta famozna postarina :'(
    Hvala na recenziji, jos mi se vise svidja i jos mi se vise place :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma samo da se spoje dvije- tri djevojke i postarina onda nije problem, ali bi mogla biti carina :S... nemoj da places dospjet ce ona i tebi u ruke ovako ili onako hehehe :)

      Izbriši
  5. Divna je!
    Ja tako odem na njihovu stranicu s namerom da naručim jednu i na kraju izađem van isfrustrirana jer mi se usput svidelo još 20 paleta haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nasmijala sam se od srca tvom komentaru ali te i totalno razumijem, ista sam ti po tom pitanju.. :)

      Izbriši
  6. ŽELIIIIIIIIIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ŽELIM JOŠ NAJMANJE 10 NJIHOVIH PALETA I.... KAKO?!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


    Prelijepa, swatchevi su extra... obećava mnogo ova paleta.... previše mi TREBA! :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti bas sam se trudila da to izgleda sto vjerodostojnije i naravno lijepo.. uh ne spominji mi njihove palete ljudi ne znaju izbaciti neku ružnu paletu pa da mi bude svejedno nego sve bolja od bolje... jos samo da ne deru sa postarinom i bilo bi odlicno..

      Izbriši
  7. Jako volim ovaj brend, ja imam njihovu Iconic3 paletu i vrlo sam zadovoljna :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iako nisi na tržistu relativno brzo su ih mnogi zavoljeli.. ja od njih sad za sad imam ovu paleticu ali uskoro mozda jos nesto porucim jer me ona bas osvojila :)

      Izbriši
  8. Prelepa je! Obozavam takve boje! Divno <3


    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Adela, i meni su boje sve prekrasne i iskoristive

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe