EMPTIES #7

rujna 08, 2015


Prije dva mjeseca pisala sam o potrošenim proizvodima, i već zadnjih par dana, moja kesa lagano počinje da puca, što je i više nego dovoljan znak da se prihvatim pisanja ovog posta :)


Neću posebno duljiti.. Kao i uvijek, ja ne bi bila ja da nisam sve proizvode grupisala.. Dosta stvari ste već vidjeli u mojim empties postovima, jednostavno neke stvarčice su za mene još uvijek nezamjenjiv, dok sam s druge strane ipak nešto novo i probala.. Idemo redom.. Prva grupa jeee..

*******


Zauvijek vjerna ostajem Head and sholders-u.. Pored ljubičastog Avona, još jedino ovaj šampon uspijeva da mi kosu drži pod kontrolom nešto vise od 30 sati.. Jedina razlika između njega i Avona jeste ta sto mi ovaj ne stvara perut (logično, jer to i jeste njegova namjena), dok mi je Avon ipak bolji za volumen (i to je logično :P).. Naslućujete li,? Da, da, ta dva šampona koristim u kombinaciji.. Obzirom da mi ukućani koriste H&S jasno vam je zašto su na slici dva velika pakovanja..

Gliss regenerator u spreju imam već sigurno više od godinu.. Bilo je perioda kada sam ga stalno koristila do onih kada sam totalno zaboravila na njega.. Bez obzira na sve, smatram ga jako dobrim regeneratorom..
**********


Već negdje na društvenim mrežama spomenuh kako je ljeto neprijatelj dlačica, i zaista kod mene jeste.. Ali isto tako i dlačice su neprijatelj mome tijelu.. Kada god bih posegnula za britvicom, danima poslije noge sam toliko češala, da sam sebi, slobodno mogu reći stvarala ranice, pa sam pokušala taj problem da riješim sa trakicama.. Uskoro vam pišem malo duži post o tom problemu ali i o trakicama koje sam do sada probala ( Čupko i Lilly trake za čupanje)


Sa dlakama sam se borila uz pomoć trka, a sa znojem uz pomoć dezodoransa.. Balea perlen zauber nema moje preporuke, jednsotavno je suviše običan, osrednje radi svoj posao, a i miris mi je vremenom dojadio.. Za razliku od njega Biobaza roll on, jer super praktična stvarčica, odličnog mirisa, ali i sastava. Sadrži čak 99% prirodnih sastojaka.. Ovog ljepotana sam dobila od blogo-kolegice Tine, još prošlo ljeto, i ne mogu da prežalim što Biobaze još nema u BiH, jer o njima čitam samo riječi hvale..


Iskrena da budem, nikada mi nije bilo jasno zašto se neko odluči u ovakav tip posta uvrstiti pastu za zube, sve dok se i sama nisam odlučila za to, a razlog je i više nego jednostavan. Želim da vam skrenem pažnju na ove paste, jer i zubi su dio ljepote jedne žene. Prva, Plidenta je nešto što bi ste jednostavno trebale zaobići, previše je obična, ustaljena, uz to ne radi svoj posao dovoljno dobro. Ne znam joj cijenu, ali koliko god da je, uštedite novac za neku drugu pastu. Druga pasta je Vademecum express white 10, pasta vrijedna vašeg novca.. Općenito sam ljubitelj Vademecum pasta, i moram priznati da mi se i ova svidjela.

**************


Često mi se desi, kada pišem empties postove, da skoro i nemam dekorative, no ovoga puta priča je malo drugačija.. Svašta nešto se tu našlo, i iznenađujuće po najviše pudera..
Potrošila sam toliko hvaljeni i fenomenalni Catrice Matt Mousse puder.. I već kupila novi :) (recenzija).. Kraj je došao i za Inglot Cream Foundation, koja i nije ispunila moja očekivanja, jednostavno mom licu nije odgovarala.. Treće potrošeno pakovanje Rimmel Stay Matt pudera dovoljno govori o tome koliko ga volim (recenzija) :) Ova mala bijela kutica koju vidite na slici, sadržavala je uzorak MUA pudera u prahu, koji sam dobila na poklon od Tine (post).. Šteta što ne znam o kojem je tačno puderu riječ, jer je ovaj bio odličan..


Little black dress, kultni, dobro poznati Avon parfem također sam potrošila.. Trebalo mi je malo duže vremena, jer uporedo s njim koristila sam i druge, većinom Avon parfeme.. Bez obzira koliko godina prošlo, mislim da će mi se ovaj parfem uvijek sviđati..
Balzame za usne u 90% slučajeva prije izgubim nego li potrošim, pa sam i više nego sretna što je ovaj Baby lips preživio sve "do smrti" kod mene, hahah (recenzija).. Ne baš slavnu "smrt" doživio je MF sjaj za usne.. Dugo, vjv i predugo ga imam, pa je počeo malo da čudo miriše, a čini mi se i boju da je promijenio, što bi bio znak da je doživio svoj kraj. Essence sjene za obrve, su jedini proizvod koji mi u potpunosti odgovara kada su u pitanju obrve. Probala sam par olovki za obrve, ali jednostavno ja sam nespretna za te stvari, pa sam na kraju zaključila da ono što je dobro ne treba mijenjati, i već u zalihama imam novo pakovanje :)
************


Kad sam već progutala knedlu i ubacila u post pastu za zube, ona sam progutala knedlu još jednom i ubacila toaletni papir, hahaah.. Violeta vlažni toaletni papir koristim za sve i svašta, osim za ono za što je namijenjen. Jednostavno ponašam se kao da je riječ o vlažnim maramicama. Uz to podržavam i domaće :) CV papirići za matiranje su stvarčica bez koje ljeto ne mogu preživjeti.. Ove sam dobila u već treći put spomenutom paketiću od Tine, ali srećom u zalihama imam još jedno pakovanje sa putovanja iz Zagreb.. Ako svratite u Muller, obavezno obratite pažnju na njih, jer su zaista jeftini a odlični.


Svaki put kada pišem post, tek poslije objave sjetim se da sam zaboravila ubaciti sliku prazne kutije papirnatih maramica, koje trošim u ogromnim količinama za sve i svašta. Zbog toga nemojte da vas čudi ove tri potrošene kutije.. Nisu li slatke :) Podjednako su mi dobre i Balea i Violeta, ali ako mogu da biram prije biram Violeta, iz prostog razloga jer su domaći proizvod..


Eto ga to bi bilo to.. Ljubim vam puno i pišem vam uskoro.. 
Ljub, ljub, ljubac, M.

You Might Also Like

12 komentari

  1. Ista stvar i kod mene za noge poslije brijanja,jednostavno da izludim,dođe mi da ih nikad ne obrijem više u životu! Jedno vrijeme depilirala voskom i to mi je bilo predobro,niti je bilo iritacija niti čega a dlake ne rastu zadugo. I prestanem počnem brijati i opet ista katastrofa,užas. :/ Čekam taj post za trakice :D I kod mene se nakupilo za empties posta,isto ima i neke dekorative,čudo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ista stvar i kod mene.. apsolutno ista.. nadam se da cu ubrzo pisati taj opst, voljela bih da probam jos koje trakice, pa da ih uporedim :) ajde pisi i ti post, pa da citam :)

      Izbriši
  2. Ovo o kosi kao da sam ja pisala :) H&S oduvijek koristimo, jednostavno mi ne djeluje niti jedan drugi šampon. Isto tako Gliss je odličan, ali kao i kod tebe zna mi trajati po godinu dana, to čudo nikad potrošiti :) I koristim isti brow set od Essenca, samo ja onu tamniju nijansu, eh da smo bliže, mogle bi se zamijeniti :D lol, i sa tim brow setom muke, imam ga skoro dvije godine, sada sam već blizu kraja nijanse i neću odustati dok ga cijelog ne potrošim :) hahahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahhaha tacno da si mi blizu rado bih ti dala drugu polovicu, nisam je ni dotakla.. meni je ove svijetle ostalo jos bas malo, vjv jos dva nanosenja i to je to, zato sam ga i stavila vec u post :) dakle iste muke mucimo i sa kosom.. eto probaj i ovaj Avon ljubicasti za volumen, meni pomaze koliko toliko :)

      Izbriši
  3. Rimmel stay matte i ovaj setic za obrve i kod mene svako malo ovako izgledaju hahaha Moram i ja vise kupiti taj catrice puder...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da ovi proizvodi mogu bez problema stati isprem mnogo skupljih proizvoda.. meni je puder odlican, sada sam uzela svjetliju nijansu i jos mi se vise sviđa.. mozda post o njemu i editujem pa ubacim i ovu 010 nijansu :)

      Izbriši
  4. Ohohoh, vidi dekorative :D Volim vidjeti potrošenu dekorativu. Slažem se za Vademecum, stvarno su dobre paste za zube :D Plidentu en smijem ni komentarisati, užas xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam samu sebe iznenadila sa dekorativom :) Vademecum kralj hahhaha

      Izbriši
  5. Essence Duo za obrve koristim i super je, prezadovoljna sam. :)
    Little Black Dress mi je omiljeni parfem iz Avona i uvek nosim malu bocicu sa sobom. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da nema osobe koja nije probala LBD iz Avona :) zaista je divan.. :) essence set za obrve je i meni odlicna i prakticna stvar :) :*

      Izbriši
  6. Lepo si trošila, Head and sholders sam dugo koristila ranije, Gliss prskalicu uvek imam makar jednu u kući, ove trake za depilaciju mi nius odgovarale, catrice mi je tiha patnja a od baleice šta god probam paše mi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da sve mi imamo po jednu Gliss prskalicu hehehe.. Meni jedne trake nisu nikako odgovarale dok su mi druge bile odlicne.. Catrice puder obavezno kupi, narocito ako imas masnu kozu lica.. ja sam obnovila zalihu :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe