NEW IN #10

rujna 11, 2015


Tri su mjeseca prošla od mog zadnjeg new in posta.. Ponosno priznajem da u augustu nisam kupila niti jedan kozmetički proizvod (bravo ja), osim naravno onih koje sam dobila na poklon ili testiranje :) Ni ovoga puta nije nikakvo iznenađenje to što sam više novca potrošila na dekorativu, nego na preparativu.. No da ne duljim, evo mojih noviteta.. :)


*****************

Potrošila sam svoj intimni gel za tuširanje i nisam kupovala novi, a razlog toga je taj da sam ga dugi niz godina koristila, i mislila sam da je došlo vrijeme da bar koji mjesec predahnem od tog proizvoda. Međutim da to tako ne ide, bilo mi je jasno kada sam u nekoj CM nagradnoj igri osvojila ovaj Ziaja intimate wash gel.. Probala sam ga svega nekoliko puta i sad za sad nije ostavio na mene neki impresivan dojam.. Golden Christmas losion za tijelo dobila sam od moje drugarice uz mnoštvo drugih proizvoda (kesa je bila prepuna), jer kad blogerica diplomira jasno je šta joj se poklanja, hahaha :) O ovom proizvodu ne znam zaista ništa osim da ima jaaako dobar miris.. 
Na mojoj zadnjoj slici sa instagrama mogli ste vidjeti da mi je stigla narudžba iz Farmasi, pa se tu našla i ova krema za nokte i zanoktice. Vrijeme je da nokte opet dovedem u red, a vidjet ćemo da li će mi u tome pomoći ova kremica.


Ukoliko me pratite onda znate da muku mučim da dlačicama.. U borbu sa oštrim dlačicama počela sam sa depilacijskim trakama, pa sam već probala Čupko i Lilly, a dojmove o njima ćete nadam se uskoro moći da čitate u grupnoj recenziji, dok šansu dam još nekim trakicama :)
Aftodita gel poslije depilacije, je nešto što zaslužuje možda čak i poseban post, ako ne, onda će svakako biti u postu sa trakicama :) Iz kraj moje borbe sa dlačicama koje rastu bile gdje osim na nogama, tu je Balea gel za brijanje, koji odlično miriše. 


Nije tajna da mi je na WL dugoo bio Batriste. Nije džabe rečeno, pazite šta želite, možda vam se to i ostvari. Meni jeste, i to DUPLO!! Kolegica sa bloga Il rossetto rosso, mi je na moju zamolbu sa nekog od svojih putovanja donijela Batiste Cherry, a samo par dana nako što je ona otputovala, moja draga rodica mi je poslala slikicu iz Jablanice sa rozim Batiste koji je kupila u nekoj apoteci samo za mene. Dakle Batiste možete kupiti i u BIH, ali samo ako ste te sreće da živite u Jablanici ili vas put odnese tamo :) Hvala vam djevojke na ispunjenoj želji :*


************

Vjerujem da je većini vas ovaj dio "new in" posta najdraži.. Vjerovatno ste svi shvatili da nam je Arkona make up and more, velikodušno donosila sve iz CG što je mogla da nađe na i onako opustošenim policama usred ljetne sezone.. Ja sam tako napokon došla do svojih prvih Aura proizvoda (highlightera, trepavica i matt ruža- recenzija), te Kleenex balzama za usne i nos koji će vjerujem dobro doći u hladnim danima koji nam izgleda polako dolaze..  Obnovila sam i zalihe Essence seta za obrve, ali i Catrice matt mousse fenomenalnog pudera (recenzija), samo što sam ovoga puta izabrala svjetliju nijansu koja mi više odgovara.. Dugo vremena sam koristila Farmasi happy face puder, pa jedno vrijeme prestala, i evo opet mu se vraćam. Iznenadio me je novi dizajn i kartonska kutija u kojoj dođe, palac gore za te promjene - recenzija pudera :)
U sred ljeta Catrice nas je počastio divnoj bajkovitom kolekcijom koja je nastala u suradnji sa Kaviar Gauche, a ja sam za sebe odabrala highlighter perlice- recenzija.. Essence duo blush je još iz neke davne kolekcije sam kupila na sniženju..



Od Farmasi kozmetike se u novitetima našla još jedna olovka za usne 204, te 10 testra ruževa :) Od kolegice Minne sa bloga Minna's beauty sam na blog sale uhvatila divnu MUR paleticu i Elf cream eyeliner. Primjerak Manhattan palete, te matt bijelu Catrice sjenu kupila sam preko djevojke koja prodaje kozmetiku.. Napokon se na police vratila Essence četkica za blendanje.. Ima sve moje preporuke, za malo novca bolju četkicu ne možete naći :) Tu je i jedan divni parfem (mislim da je riječ o pravom parfemu, ne toaletnim vodama i slično) iz parfumerije Fragonard, koji sam dobila na poklon. Odličan je!! 


U ogromnoj kesi koju sam dobila o drugriice, a koju sam već spomenula gore u post, našli su se i Oriflame proizvodi- Illuminating pearls, te veryme duo sjena. Moram priznati da duuugo nisam probala ništa iz Oriflame, tako da se radujem isprobavanju..


****************

U proteklom vremenu stigla su mi dva Avon paketića.. O olovci sam vam već pisala. kao i o Mega effects maskari (recenzija), dok u narednih par dana možete očekivati post o Avon planet spa Volcanic Iceland maski i puteru za tijelo. Novu, revolucionarnu Big and Flse lash maskaru testiram, i večeras će biti na možda najvećem testu.. Tokom nesnosnih vrućina toliko sam se tuširala sam sam Senses gel za tuširanje potrošila već na pola, i ooodlično miriše.. Zaista ima svaku moju preporuku.


Da ne bude da nam Avon samo nešto poklanja, evo i proizvoda koje sam naručila.. Today body souffle je odličan, toliko da smo ga u par sedmica mama i ja skoro pa potrošile. Kupovina će biti ponovljena, sigurno je.. A o divnom Little Gold Dress parfemu sam vam već pisala, zajedno sa zlatnom olovkom- recenzija. 


****************

Ne zaboravite da Avon u svojoj ponudi ima i neke proizvode koji nisu kozmetički, poput ove "kreme za sunčanje" koja je ustvari prazna i služi da zavara lopove na plaži.. U nju stane skoro svaki mobitel, ali i novac, ključevi, nakit..  Avon mi je još poslao i divne divne divne (nije greška 3 puta sam napisala divne) sunčane naočale, koje sam ovo ljeto dosta nosila i dobila pohvale.. Nažalost sada kada sam slikala sve proizvode, njih nisam mogla da nađem, ali sam vam ubacila sliku sa instagrama :)..


Ako se sjećate moje wish liste za rođendan ( uskoro će biti nova jer rođendan se opet bliži), na njoj se nalazio i novčanik. Dugooo vremena sam tražila neki koji će mi odgovarati i napokon sam ga našla u Stradivarius-u. Uz sve to dobila sam ga na poklon od dragog :) 


Eto ga, to bi bilo sve.. Ukoliko imate želju da o nečemu čitate malo oširnije, recite mi.. Ljub, ljub do narednog posta. M.

You Might Also Like

14 komentari

  1. Dekorativa, sve mi je fino i sve bih probala hihi

    OdgovoriIzbriši
  2. Gdje tacno u Jablanici ima kupiti Batiste? :( Zelimo sto prije recenziju depilacijskih trakica hihi :D I kakav ti je essence set za obrve? Ja sam koristila set iz oriflame sad mi je pri kraju pa nr znam koji bi kupila:( inace obrve su mi crne .. veliki pozdrav, jako volim tvoje postove:*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rodica mi je samo rekla da je nasla u nekoj apoteci, sad kojoj naista ne znam.. Trakice ce biti uskoro dok probam još neke, pa da bude fina grupna recenzija :) Za obrve sam probala skoro sve sto ima u drogerijama i moram priznati da meni najbolje odgovara ovaj set.. Sa olovkama se ja ne snalazim bas dobro, iako mnogi hvale i Essence olovke. Obzirom da ti imas crne obrve mozda bi ti odgovarala ova tamnija nijansa jer je dosta smeđa skoro pa crna.. Hvala ti puno na citanju :) :*

      Izbriši
  3. Raj za oči!

    Volim i dekorativu i preparativu, ali ako biram, uvijek više volim čitati novitete dekorative... mi žene..

    Predivne stvarii, oduševljena sam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvaala ti punooo.. ja u ljetnom periodu vise volim dekorativu dok zimi nekako vise paznje posvetim njezi tijela :) :*

      Izbriši
  4. Ja koristim Balea kremu poslije depilacije i super mi je, ali ću kupiti Afroditinu za promjenu.
    Zanima me Oriflame proizvodi- Illuminating pearls, jedva čekam recenziju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jooj meni je ta Balea bila promasaj, nikako mi nije odgovarala.. Probaj Afroditin gel meni je odlican, umiruje kozu, pogotovo nakon cupanja dlacica.. Trenutno koristim neke druge perlice ali cim ove probam javljam dojmove :) :*

      Izbriši
  5. Proizvodi su prelepi, prosto ne znam koji je bolji. Essence duo za obrve koristim i savrsen je, Aurini tecni ruzevi su raj, nesto najbolje sto sam probala. Novcanik divno izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jojj ja jedva cekam da dođem u BG da kupim jos koji Aura ruz.. Hvala ti puno :) :*

      Izbriši
  6. I, kako ti se čini Avon krema za sunčanje? Radi? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah, tekstura je odlicna, lako se nanosi.. :P salu na stranu, zaista super ideja iz Avona.. nažalost mobiteli iznad 5'' ekranom ne mogu stati u nju, ali sve ostale sitnice poput novca, kljuceva, nakira bez problema stanu.. Ove godine nisam isla na more, pa je isprobana samo na bazenima hehehe :)

      Izbriši
  7. ljepi noviteti! čestitam na obrani diplomskog! :*

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe