PROMOCIJA AVON ATTRACTION PARFEMA

listopada 16, 2015


Jedan parfem i Akademija scenskih umjetnosti.. Zvuči nespojivo? Onda definitivno niste bili na promociji novog Avon parfema, koji se održao baš u Akademiji..

Svakom svojom novom promocijom, Avon pravi čuda, spaja nespojivo. Kada sam dobila pozivnicu za još jedno druženje i prezentaciju Avon parfema, znala sam da se to ne propušta. Toliko puta su me do sada pozitivno iznenadili, pa sam s nestrpljenjem čekala srijedu (14.10.) i eto najzad dočekala.


Prijatna atmosfera, u predivnom ambijentu caffe club-a "Obala" smještenog unutar Akademije scenskih umjetnosti, bila je samo uvod u divnu noć.. Nakon kratkog ćaskanja sa mojim blogo-kolegicama, slijedilo je divno iznenađenje. Na drvenim daskama, koje će im život značiti, mlade nade i studenti Akademije, izveli su predivnu predstavu za nas. Kao ljubiteljica pozorišta, malo je reći da sam ostala zadivljena prikazanim i apsolutno uživala. "Zločin se isplati", kombinacija monologa iz antičkog perioda sa zavodljivim elementima tanga, bio je odličan prikaz onoga što i sam parfem Attraction predstavlja unutar svojih mirisnih nota. Poslije predstave, uživanje se nastavilo uz piće, divnu hranu i već dobro nam poznate i uvijek divne kolačiće pekare Mrvica.


Igra riječi, plesa, zavođenja i mirisa, povezala je tako ono što nam se na prvu učinilo nespojivim.. Možda baš ovaj parfem bude dio slagalice koja će i vas spojiti sa vašom voljenom osobom.

Attraction kolekcija namijenjena je i muškarcima i ženama, Pored mirisnim parfema, kolekcija namijenjena ženama sadrži još i losion za tijelo, a muškarci će (a vjerujem uz njega i vi) u ovom mirisu moći uživati i pod tušem uz gel za tuširanje, ali i balzamu poslije brijanja.


U novom Avon katalogu naručite svoj primjerak Attraction parfema i neka igra zavođenja počne :)


* slike su iz više izvoda. One sa mojim logom su naravno moje, a slike bez loga su službene slike događaja. Kolegica Zipa This je bila ljubazna i ustupila mi dio njenih slika, pa ukoliko je niste do sada pratile onda trk na njen blog, uživati ćete u divnim fotografijama.. Njene slike su također u postu označene logom.

You Might Also Like

10 komentari

  1. Odlicno izgleda, atmosfera je bila predobra sto se po fotografijama da zakljuciti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da zaista je bilo divno i uživale smo.. Avon uvijek zna kako napraviti odličnu atmosferu i iznenaditi nas :)

      Izbriši
  2. Predstava je bila odličan način da Avon pruži podršku studenima i priliku da se pokažu pred publikom i medijima, tako da od mene sve pohvale za ideju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da da, ne samo da su mislili na promociju nego su i kroz ovo dali podrsku studentima, ma zaista su divni :)

      Izbriši
  3. Aj vidim da je bilo bas lijepo ovaj sladoled ili šta je već me mami.
    Sviđa mi se izgled parfema,cekam da tester pogledam u katalogu ako bude :*

    http://zeberry.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je ustvari mini cupcake, pravili su ih divni ljudi iz pekare Mrvica i bas bas su ukusni..
      Tester parfema imas u katalogu i miris je zaista identican kao i uzivo.. Nadam se da ce ti se svidjeti :) :*

      Izbriši
  4. Bas mi se dopadaju fotografije, verujem da si se sjajno provela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti.. trudila sam se da u mnostvu mojih, sluzbenih i onih od Zipa This izaberem one najbolje, koje ce docarati tu atmosferu.. Odavno nisam onako uzivala, sve je bilo za 10+

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. joj jest bas.. eto samo sad mozemo cekati da opet ponove nesto slicno, hihihi :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe