AURA CORRECT ME! CONCEALER

prosinca 19, 2015

Danas je na redu nešto iz "kuhinje" Aura, tihe patnje BiH blogerica, ali i ostalih djevojaka koje vole kvalitetnu šminku, jer nažalost još nije dostupna na cijelom području BiH, ali obzirom da je ovih dana u blogosferi odjeknula vijest da su stigli na tržište Hrvatske, onda se iskreno nadam da ni mi nećemo još dugo čekati :)
Kada sam ove jeseni bila na kratkom putovanju u Beograd, znala sam da ću se sigurno vratiti sa bar jednim Aura proizvodom u svojoj kozmetičkoj torbici i tako je i bilo. Izbor je pao na ovaj divni Correct me! concealer u nijansi 301 Vanilla, i  nemojte me držati za riječ ali mislim da je ovo najsvjetlija nijansa od dostupnih šest.



Dolazi u plastičnoj providnoj tubi sa aplikatorom, pa rekla bih skoro prepoznatljivoj za Aura proizvode, jer su i njihovi ultra popularni matt ruževi u identičnom pakovanju (o jednom sam i pisala - link). U svakom trenutku moći ćete vidjeti koliko vam je korektora ostalo. Aplikator je čvrst, kupi rekla bih idealnu količinu proizvoda (što je priznat ćete rijetkost). Uz pomoć aplikatora nanesem proizvod na željeno područje, a onda dodatno još prstima ili blendera utapkam proizvod u lice. Korektor se dodatno zahvaljujući toploti prstiju fino prilagodi koži lica.

Primijetila sam da su sve nijanse svjetlijih tonova, što smatram odličnim potezom iz Aure, jer zaista većina naših djevojaka ili je svijetle ili neke srednje puti. Dakle, djevojke za izrazito svijetlim tenom dobra vijest je da sam sigurna da ćete moći pronaći za sebe jednu boju baš ovog korektora. i lako bi to mogla biti baš ova 301 ili 304 (sjećam se jer sam se dvoumila između ovih nijansi a izrazito sa svijetle puti).



Korektor je zahvaljujući svojoj laganoj teksturi idealan za prekrivanje podočnjaka, ali i blažih sitnih nepravilnosti na licu. Za one crvene "vražiće" ili druge veće nepravilnosti na koži ipak ćete trebati nešto "teži" korektor u sticku ili kamuflažnu kremu. Ovaj concealer je tu da vam prekrije podočnjake  i fino posvijetli područje oko očiju, što zaista perfektno i radi.. Ja ga ponekad nanosim i na predio između obrva i na nos.. Kada ga nanesete bez brige ste sve dok ne dođete kući, jer trajnost mu je zaista odlična, ne miče se sa lica tako lako, niti oksidira i ono možda najbitnije ne uvlači se u pore. Veću postojanost ovog ali i bilo kojeg drugog korektora postići ćete ako ga fiksirate uz pomoć pudera u kamenu ili prahu.

Cijena Correct me! korektora je oko 7-8 KM (konvertovano iz dinara) i kao što na početku posta rekoh, još uvijek nije dostupan na području cijele BiH, pa se svakako raspitajte da li u vašem gradu ima negdje stalak ovog brenda. Ako pak budete u mogućnosti da na drugi način dođete do Aura kozmetike, ozbiljno vam kažem, ovaj korektor neka uz njihove tečne ruževe bude na samom vrhu liste za kupovinu :)





#ljubljubljubac M.

You Might Also Like

7 komentari

  1. U HR su za sada dostupni u ograničenom obujmu i samo na webu (što se cjenovno ne isplati zbog jako visoke cijene dostave), tako da jedva čekam 1.mjesec da nam sve stigne :D
    No meni ovih dana dolazi nekoliko stvarčica iz Srbije, između ostalog i korektor, tako da ga jedva čekam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aaa steta sto je dostava tako skupa, ali hajde strpite se jos malo i eto njih kod vas.. Bas mi je drago sto ti stize u paketicu i ovaj korektor, sigurna sam da ce ti se svidjeti :) javi dojmoveee :*

      Izbriši
  2. Ja sam oduševljena ovim korektorom, jedan je od najboljih u drogerijskom rangu <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Želiiiimmmmm :) Na mojoj Wishlisti 2016. će biti puno Aura proizvoda ko da gledam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bavezno na listu ubaci ovaj korektor, njihove matt tecne ruzeve i highlighter, ni trepavice im nisu lose.. ja sam u rokovnik bukvalno napisala samo AURA na wl sto znaci kad ndjem stalak kupujem sta hod mi se na prvu ucini super hahah

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe