EMPTIES #8

prosinca 28, 2015

Uzmem ja jučer moju kesicu sa potrošenim proizvodima, sve fino uslikam i ajde reko' da prebacim na laptop, kad u folderu već postoji fascikla "empties".. U sekundi mi ništa nije jasno. Uzmem da prelistam postove na blogu i vidim da vam ovu vrstu posta nisam pisala još od septembra, iako sam prije mjesec dana uredno sve slikala.. Desi se da ponekad i mi blogerice živimo u uvjerenju da smo vam nešto napisala i objavile ali eto.. Propusti se dešavaju. No za empties post nikad nije kasno. Kraj je godine, pa je nekako i vrijeme da smeće ide gdje mu je mjesto i oslobodim kesicu za nove proizvode u novoj godini :)


Bez obzira što je prošlo tri mjeseca od zadnjeg posta, nisam puno toga potrošila, uvjerite se i sami :)

***************


Cherish losion i roll on dotakli su dno, dok se parfem još uvijek drži na nešto više od pola potrošene bočice.. Među meni dragim proizvodima ove godine našao se baš parfem iz ove kolekcije, a ništa manje dragi mi nisu i ova dva proizvoda. Imaju moju toplu preporuku :)


Najbolja micelarna od svih do sada probanih je definitivno Garnier.. Odličan omjer cijene, količine i kvalitete. Trenutno koristim Avon micelarnu, ali kada je potrošim definitivno se vraćam ovoj rozoj mezimici :) Nedavno sam potrošila i šarenu maskicu Montagne Junesse o kojoj sam vam napisala post prije par dana - link.

 U tri mjeseca potrošila sam i tri šampona. Moju standardnu postavu čine H&S i Avon advance technique, ali sam pored njih šansu dala i Schauma  q10, međutim mojoj masnoj kosi jednostavno nije bio dovoljan. Napokon sam probala i Batiste šampon za suho pranje, i o njemu uskoro pišem post :) Poslije bezbrojno tuširanja potrošila sam i Avon andalusian bliss gel za tuširanje koji prelijepo miriše, pa ukoliko želite dašak opuštanja u kupatilu toplo ga preporučujem.
Moje zubiće i dalje perem Paradontax četkicom, samo sam kako to higijena nalaže poslije par mjeseci promijenila četkicu :) LRP Effaclar gel za umivanje sam potrošila još u oktobru, no srećom u Beogradu sam kupila veliko pakovanje (post o ovom proizvodu).. I za kraj tu je jedan odstranjivač laka za nokte, i iskrena da budem nije nešto posebno..


Među zaboravljenim slikicama našla se i ova sa dvije kreme za sunčanje.. Čudne li situacije da vam u decembru pišem o kremama za sunčanje.. U svakom slučaju zadovoljna sam kako su uradile svoj posao :)


*************


Rapsodi lak nisam potrošila do kraja, ali zbog roka trajanja sam ga ipak bacila. Mislim da ga imam godinama, dugo vremena ga nisam koristila, i vrijeme je da ide u kantu, a mjesto prepusti nekoj novoj boji :) Avon gel finish sam potrošila skoro do samog dna, zaista lijepa ljetna nijansa, koju ću možda opet kupiti kada nam se vrate sunčani dani :)
Farmasi deep black maskara vrijedi svake riječi hvale. Među moje top 3 maskare je i definitivno u narednom katalogu naručujem novo pakovanje :) Više o njoj sam pisala u ovom postu (klik).
Big false and lash maskara u smeđoj boji i nije se pokazala naročito dobrom. Jednostavno u njoj je neki sastojak koji je konstantno iritirao moje oči, pa sam joj nažalost morala reći zbogom. Međutim njega "sestra" Big and darling je definitivno odlična zamjena za ovu.
Essence olovku za obrve bacam zbog roka trajanja. U koliko volite obrve raditi olovkom onda ova ima moju preporuku, mada ja više preferiram sjene.
Farmasi happy face puder- peto  ili šesto potrošeno pakovanje, i novo već u upotrebi (recenzija o njemu). Pored Rimmel Stay Matt, jedini puder koji moje lice drži u redu i po nekoliko sati :)


A sada dio dekorative koju sam potrošila nekada pred kraj ljeta :) Moja omiljena Essence bijela olovka je potrošena do samog kraja, i već sam kupila novu. Zaista odlična olovka za malo novca :) Potrošila sam i krasni L'oreal Eva lak (link recenzije), kao i Catrice maskaru koja mi se pokazala kao solidna.


Dva parfema koja krasi ne samo lijep miris nego i prelijepe bočice su također potrošene.. Još uvijek nemam srca da bočice bacim, pa ću ih odložiti u kesicu dok im ne nađem neku policu koju će krasiti i ovako prazni :) Tresor Lancome i Avon Luck (recenzija)


*****************


O ovim trakicama za depilaciju neću vam puno dužiti, jer sam nedavno napisala poduži post o svakoj od njih, pa skoknite na ovaj link ukoliko vas zanima moje iskustvo i to koje su mi se pokazale najboljim :)


Potrošila sam i puno blaznica.. Cotonet su sasvim solidne, ali za dlaku su mi ipak bolje Septone ili sam jednostavno na njih navikla. Jednom prilikom mi je nestalo blaznica, pa sam u lokalnoj prodavnici kupila ove Lolete i to je bila moja prva ali i posljednja kupovina istih.. Jako su loše kvalitete..
Dno je dotakao i Ebelin čistać četkica. Volim ovaj proizvod i definitivno treba da kupim novi :)


Od uzoraka potrošila sam ovu Bioderm kremicu (neke dojmove vam ne mogu reći jer se radi o samo 2ml proizvoda), zatim Avon Cherish uzorak koji mi je bio idealan za manje torbice (šteta što se ne može otvoriti pa da prelijem parfem iz velikog pakovanja), te amika masku za kosu koja je na prvo korištenje ostavila pozitivan dojam. Čim opet budem isla u Ogledalce, definitivno kupujem još koju :)


I dođoh do kraja ovog iscrpnog empties posta. Hvala vam na čitanju, vaša M #ljubljubljubac

You Might Also Like

6 komentari

  1. Pa fino ti trosis :D Slažem se za garner micelarnu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, nabralo se za ova tri mjeseca :) a garnier je definitivno no1 :)

      Izbriši
  2. Sada si me navukla na Avon Luck parfem i neću imati mira dok ga ne kupim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, meni zaista prelijepo mirise, ako budes imala priliku obavezno probaj :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe