LUSH EACH PEACH PLOČICA ZA MASAŽU

prosinca 18, 2015


Kraj je još jedne radne sedmice, svi smo iscrpljeni i jedva čekamo vikend, opuštanje i uživanje.. Jeste li za jednu masažu? Oooo znam, ko još to odbija. :) Iz Lusha dolazi nešto drugačiji proizvod, koji je tu da vašem tijelu priušti masažu uz dosta bogatu njegu..


Ovaj vikend uživati ću u Each Peach pločici za masažu, koju je za mene izabrala prijateljica i zaista nije pogriješila.. Miris me je oduševio. Gdje god da budete držale ovu pločici znajte da će vam to mjesto mirisati pravim "Lush citrusnim mirisom".. Neodoljivo me podsjeća na njihov Sexy Peel sapun. A kada ga nanesete na koži uz citrusni miris osjeti se i onaj divni miris shea maslaca koji ja jaaako volim.

Iz Lusha za ovu pločicu kažu: "Masaža sa stvarno sretnim završetkom Oraspoložit će vas od glave do pete! Savršena je dizalica kako za um, zbog citrusnih esencijalnih ulja slatke naranče, limete i grejpa, tako i za kožu, zbog tonirajuće mješavine maslaca koju čine kakao te maslaci avokada i manga. Maloprije spomenuti dobrovoljac maser mogao bi se javiti na zadatak upravo zbog ove za akciju spremne pločice. Ne znamo koliko puta zvone maseri dobrovoljci, ali ako netko zvoni, dajte otvorite vrata! Each Peach može se konzumirati solo, ali kako joj puno ime kaže - Two's a Pair"

Kratko i jasno, potpisujem svaku njihovu riječ a evo i zašto...


Each Peach se koristi na način da ga poslije tuširanja, lagano naneste na kožu. Prilikom nanošenja pločica će se zahvaljujući toploti vašeg tijela početi topiti i ostavljati jedan masniji sloj, pa zbog toga pazite da ne pretjerate, jer zaista je dovoljan i jedan tanji sloj. Radi tog dodatnog efekta "masaže" ja je nanosim kružnim pokretima. Proizvod možete samo nanijeti i sačekati da se upije u vašu kožu, ali ukoliko imate dobrovoljca koji će vas izmasirati uz pomoć ovog proizvoda, onda u njenovim čarima možete u potpunosti uživati. Što se tiče upijanje na kožu, to je možda jedina slaba tačka, jer ćete morati sačekati dosta vremena. Zaista se sporije upija, pa ga ja nanosim samo noću prije spavanja. Masni osjećaj postoji, ali nije to onaj klasični ljepljivi, koji znam da niti jedan od nas ne voli, ovaj je više svilenkast pod rukom i apsolutno nije ljepljiv, ja ga čak šta više baš volim :)

Pored predivnog mirisa, ovaj proizvod definitivno hrani kožu zahvaljujući svom sastavu (detaljnije na slici), Moje noge su u zadnjih pola godine izrazito suhe, ali poslije korištenja ovog proizvoda, imam osjećaj da su i više nego dovoljno nahranjene. Ništa manje ne mislim i za ostatak tijela, ali kod mene je nekako na nogama najviše vidljivo hranljivo svojstvo ove pločice.


Ovu ali i druge pločice za masažu možete naći u Lush prodavnici ili naručiti on line preko njihovog sajta po cijeni od 16,00 KM (napomena: cijena varira od pločice do pločice)..


#ljubljubljuac, vaša M.

You Might Also Like

4 komentari

  1. meni su divne ove plocice, i nekako ih uvijek kupim prijateljci za poklon a nikako sebi da uzmem haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehe eto i ja sam je dobila od prijateljice.. Nadam se da ce se i tebe neko sjetiti naredni put kada bude razmisljao/la sta da ti kupi ili jednostavno nagradi sebe jer ovo zaista vrijedi svake marke :)

      Izbriši
  2. Nisam probala ali zanimljivo izgleda zaista! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako budes imala priliku svakako je toplo preporucujem, idealna je za kozu ali i miris je ludjacki dobar :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe