ESSENCE VALENTINE- WHO CARES? LE (predstavljanje)

siječnja 19, 2016


Nove kolekcije nekih brendova, naročito one limitirane, predstavljam vam na fb stranici bloga. Međutim, ovog puta sam se ipak odlučila da vam novu Essence kolekciju predstavim u vidu posta. 


Essence Valentine- Who cares? limitirane je kolekcija posvećena nešto malo drugačijoj proslavi dana zaljubljenih. Zašto kažem nešto drugačijoj? Essence se odlučio da koncept proslave ovog dana treba biti prijateljstvo, pa je umjesto tradicionalnog Valentinovo posvetio našim najboljim prijateljima. Umjesto dobro poznate crvene i roze, ovo Valentinovo iz Essenca su obojili u crnu, plavu, tamno crvenu, te metalik nijanse :)
Valentine- Who cares? LE na policama će biti dostupna za koji dan i sve do sredine februara. Obzirom da kod nas Essence kolekcije uvijek malo kasne, vjerujem da ćemo je početkom februara moći pronaći i na policama naših drogerija :) A do tada, evo koji su proizvodi u ponudi:

Essence valentine- who cares? like a rebel queen fragrance

Voćno- slatki miris, čije su gornje note prava voćna salata ( mandarina, jabuka, kruška), koje se spajaju sa srednjim notama šljive i prženog badema, dok donje note krase sandalovina, mošus i sladić. Dolazi u količini od 10 ml.


Essence valentine- who cares? smokey cream kajal

Kremasta, crna kajal olovka, malo neobičnog izgleda, ali i već viđenoga, uz pomoć koje ćete moći kreirati smokey eyes look. Dolazi u samo jednoj nijansi, intenzivno crnoj, 01 sisters before misters.



Essence valentine- who cares? folse lashes

Moje najveće zanimanje pokupile su baš ove umjetne trepavice. Dolaze u dva oblika 01 good girls go to heaven i 02 bad girls go everywhere. Jedne su tu da vam stvore prirodan izgled, dok će se druge zahvaljujući nešto punijim i naglašenijim krajevima stvoriti dramatični izgled :)


Essence valentine- who cares? smokey eyeshadow stick

Kremasto sjenilo u olovci za metalik izgled. Dolazi u dvije varijante, duuugih naziva  01 love is in the air – don´t breathe! i 02 l.o.v.e. blah blah blah. :)



Essence valentine- who cares?  liquid lipstick

Essence tečni ruževi iz jesen/zima kolekcije dobili su rođake u ovoj kolekciji. Dolaze u svijetlo i tamno crvenoj, naziva 01 crew love is true love i 02 i´m not into roses.



Essence valentine- who cares? translucent fixing powder

Proizvod koji je već na prvi pogled završio na mojoj WL. Navode da ima mekanu teksturu i stvara mat završnicu. Ima i zanimljiv naziv 01 guys allowed, NOT!. :)



Essence valentine- who cares? nail polish

Ovoga puta Essence posadu lakova za nokte čine njih 4, dva sa latex ili polu mat završnicom i dva metalik. Puni nazivi lakova su: 01 l.o.v.e. blah blah blah, 02 talk to the hand!, 03 crew love is true love i 04 love is in the air - don´t breathe!.



Essence valentine- who cares? click & go nails

Visoke štikle na noktima! Tako Essence predstavlja ove umjetne, ljepljive nokte, bademastog oblika. Dolaze u crnoj boji sa jednim crvenim noktom, ako sam dobro shvatila. Na vama je da izaberete veličinu i spremne ste za izlazak, bez duugog čekanja da se lak osuši..


Essence valentine- who cares? face & body tattoo stamp

I zadnji je proizvod onaj za kojim bi srednjoškolke mogle poludjeti, a možda i mi nešto starije, što da ne :) Riječ je o tattoo pečatu znaka infinity, koji možete stavljati gdje god to poželite, od noktiju do bilo gdje na tijelu ili licu. Naravno tetovaža je samo privremeno tu..




Šta ste stavili na vašu WL? Koji proizvodi su vam se najviše dopali? Ša planirate kupiti?
#Ljubljubljubac M.

You Might Also Like

7 komentari

  1. pa kada sam sve ovako razgledala ne znam sta bih prije kupila :D mozda tecni karmin ili sjenu u stiku to mi se nekako najvise dopalo :D
    posjeti moj blog :D
    http://mystiquel0ve.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja cu vjv kupiti ovaj tamniji ruz, puder, i trepavice, naravno ukoliko mi se i uzvio sve svidi :)

      Izbriši
  2. Joj jest slatka kolekcija, sviđaju mi se lakovi i ovaj flomaster sa inifinity :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ne smijem lakove vise ni gledati koliko ih imam hahaha.. A jest zanimljiv ovaj flomaster, mislim da ce moci i po rokovnicima se stavljati a ne samo po tijelu :)

      Izbriši
  3. Lakovi su mi predivni :) Nisam sigurna kako ce stajati ove trepavice :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Prve trepuse su predivne a prema drugima sam skepticna :/ koje je najbolje ljepilo za trepuse i gdje ga mogu nabaviti? I radujem se nokticima *.*

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim da cu kupiti te sjene, cine mi se jako dobre :D
    Novi post na: http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-ultra-beauty-lip-stylo.html

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe