JESTE LI SE VI NAOŠTRILI ZA FLERT? - WILKINSON SWORD

lipnja 09, 2016

Ukoliko bi neko od mene tražio da napišem asocijacije na ljeto, negdje u samom vrhu liste nalazile bi se i glatke, osunčane noge. Efekt osunčanih nogu možete dobiti na dva načina: ili uz pomoć različitih proizvoda za samotamnjenje ili jednostavno prirodnim putem, dakle sunčanjem :)
No kada pričam o glatkim nogama, ona je tu pa barem 10tak načina kako ih se riješiti, od brijača do epilatora, laserskog uklanjanja, čupanja voskom, šećernom pastom itd itd.
No ukoliko tražite najefikasniji, najbrži, najlakši i najrasprostranjeniji način onda će vaše potrebe zadovoljiti tzv. jednokrani brijač, i to ne bilo kakav naravno, nego samo najbolji od najboljih.


U samom svjetskom vrhu, a sigurna sam da je ista situacija i na našem tržištu, već godinama nalaze se Wilkinson Sword jednokratni brijači. i to sigurno nije bez razloga. Dolaskom ljeta, i toplijih dana, iz Wilkinsona nam dolazi i nova kampanja zaista zanimljivog  naziva "Naoštri se za flert" koja ima za cilj da promoviše njihove najpoznatije brijače Xtreme 3 beauty, Xtreme 3 beauty sensitive, te Quattro za žene i muškarce :)

"Ondje gdje strast upoznaje emocije, igra zavođenja postaje uzbudljivi zaplet kao iz strastvene filmske priče. Svaki potez je privlačna igra u kojoj ne postoji samo jedan pobjednik, a svaki korak ples po tankoj oštrici.
Kreni nepredvidljivim filmskim putevima strasti u kojima oštrice igraju glavnu ulogu, naoštri se za flert i osvoji vrijedne nagrade!"- poručuju nam iz Wilkinsona


Kampanju prati i nagradna igra u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade poput
-kućnog kina+ TV,
- profesionalnog aparata
- drugih vrijednih sedmičnih nagrada, a za više informacija posjetite službenu web stranicu www.theswordplay.com ili Wilkinson Sword BiH

Imam priliku da probam sve tri vrste ovih brijača, pa tako da uskoro očekujte i moje dojmove o njima, a da priliku za isprobavanje ovih brijača ne budem imala samo ja, pobrinuli su se iz divnog Wilkinskon tima, pa ću jednu od vas nagraditi, a detalje nagrade možete pronaći na fb stranici bloga. Ukoliko ne budete imali sreće kod mene, onda vam držim fige da osvojite još vrjednije nagrade u njihovoj nagradnoj igri.

Glatke lijepe noge, jedan su od važnijih aduta kada flert započne. Jeste li se vi naoštrile za flert? ;) xoxo, M.

You Might Also Like

6 komentari

  1. Ko ne zeli glatke noge cijelo ljeto? :) Ovo vrijedi probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tacno :) Uskoro pisem recenzije pojedinacno o svakom, ima tu za svakoga po nesto :)

      Izbriši
  2. Nisam ih probala ali fotografije su mi savrseneee <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehe hvala.. Zaigraj nagradnu igru na fb stranici, nikad ne reci nikad, mozda ih i osvojis :)

      Izbriši
  3. Quattro sam kupila i brzo planiram pisati o njima! Ono sto mogu odmah reci je da su me zaista odusevili :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da imas lijepo iskustvo :) kroz par dana i ja pisem o svim brijacima sa slike :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe