SHEIN - ŠARENI PRINT ZA NOVO LJETO

lipnja 10, 2016

Do sada ste na blogu mogle čitati isključivo beauty postove, dok sam na ostalim društvenim mrežama ponekad imala i "izlete" u modne vode :) No stvari se mijenjaju od ovog mjeseca, obzirom da sam ostvarila suradnju sa SheIn (vama možda poznatiji pod prijašnjim nazivom SheInside). Za sve one koje slučajno nisu čule za slavni SheIn, riječ je o on line prodavnici odjeće koja postoji još od 2008 godine, a čija je svrha da pruži dostupnost jeftine, a kvalitetne odjeće svima gdje god da se nalazite.


Njihova suradnica Bella, poslala mi je link sa listom proizvoda koje mogu odabrati za sebe, pa je poslije duugo razmišljanja, izbor pao na haljinicu, za lijepe sunčane dane koji nam dolaze.
Moj prvobitni izbor bila je haljinica sa šljokicama, no zbog ograničenog budžeta, nažalost nisam je mogla dobiti, ali svakako obratite pažnju na nju - LINK. Drugi izbor i haljina koju vam danas predstavljam stigla je do mene u rekordnih 2 dana. Nisam sigurna koliko bi vama klasična pošiljka stigla ovako brzo, obzirom da znam da mnoge djevojke čekaju 20-25 dana. No i tako dugo čekanje isplati se, jer možete naći jaako kvalitetne komade odjeće za malo novca.

Haljinica do koljena, šarenog printa bila je dakle moj drugi izbor. Zamisao mi je bila da je kombinujem uz dnevne i noćne lookove, i zaista kada sam je dobila vidjela sam da je to itekako moguće, jer se odlično uklapa uz ravne cipele ali i vrtoglave potpetice.


Materijal je jako lagan, 100% poliester. Zahvaljujući postavi nećete imati strah da se nešto ispod nje vidi. Voljela bih ipak da je postava pamučna, obzirom da poliester ima tendenciju da se lijepi za kožu. Gornji i donji dio sječe dovoljno čvrsta guma, preko koje možete staviti i neki kaiš te se tako malo poigrati različitim kombinacijama.

Na njihovoj stranici (LINK) primijetiti ćete da je haljinica bijela sa šarenim printom. No u stvarnosti ipak postoji mala razlika. Naime haljinica je blago žute boje sa printom, no obzirom da ni ja nisam aparatom mogla uhvatiti tu žutu boju jasno mi je zašto je i na njihovoj stranici predstavljena kao takva. Bez obzira na tu razliku, haljina je i dalje podjednako lijepa i nosiva.


Regularna cijena ove haljine je 31$, no trenutno je možete kupiti po akcijskoj cijeni za samo $ 16,50 (evo me zvučim kao oni iz Top Shopa :D)

P.S. Obzirom da mi je ovo prvi put da pišem ovakvu vrstu posta oprostit ćete mi lošije slike. Naredni put potrudim se da to puno bolje izgleda :)


Do narednog čitanja šaljem vam poljupce.. M.

You Might Also Like

12 komentari

  1. Definitivno nesto sto bih i sama mogla nositi! Nije prekratka a taj print mi je preodlican...
    Tebi lijepo syoji i drago mi je da si se upustila i u fesn vode :F

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da da i meni se svidja sto nije kratka, ovo je uobicajno moja duzina :) Hvala ti puuno :*

      Izbriši
  2. Sljokicasta haljina je divna ali i ova mi se jako dopada. Print je super, podsjeca na proljece :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da da definitivno zivahne boje podsjecaju na lijepo vrijeme :)

      Izbriši
  3. Super haljinica,odlična za ljeto :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepa haljina.
    Odlična za kombinovati i sa sandalicama sto na petu,sto ravne bas kao i na baletankice u bojama.
    Lijepo ti stoji a i duzina je bas odgovarajuća.Veselim se sto ćeš nas počastiti i modnim postovima ubuduće.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na divnom komentaru :) I ja sam jako zadovoljna dužinom, jer ne volim niti nosim kratke stvari, ova duzina mi apsolutno odgovara.. Nadama se da ce ovi modni postovi polako postati sastavni dio ovog bloga :) :*

      Izbriši
  5. Jako ,jako volim shein!
    Nakon evo godine suradnje, mogu reći da imaju odličnu robu , kvalitetnu, da su kao ljudi dosta dobri i korektni.
    Uz to uvijek moderna i trendi odjeća je tu.
    Ova tvoja haljinica je prepreslatka! Super ti stoji i sviđa mi se kako izgleda sa ovim štiklicama, super post i fotkice. ♥☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je cuti da imas pozitivno iskustvo sa njima, i da si generalno zadovoljna sa kvalitetom odjece :) Hvala ti puno na komentaru.. Potrudim se za naredni put da fotkice budu jos bolje, samo dok se malo ufuram u ovaj fazon, navikla sam da bude miza objektiva :) :* <3

      Izbriši
  6. Haljinica je predivna, neobičan ali zanimljiv print. :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe