BACK TO SCHOOL GIVEAWAY '16

kolovoza 27, 2016

Statistički podaci bloga vama su vjerujem malo poznati, no meni puno znače i svakodnevno ih pratim. Tako smo recimo prije mjesec dana prešli 200.000 pregleda (sada smo već na 226000 + pregleda), na instagramu me prati vas 1140+, dok se na fb stranici približavamo broju od 2000 pratitelja :) Od srca vam hvala što izdvojite svoje vrijeme kako bi pročitale moje postove, vidjele moje objave, nekada lajkale ili komentarisale. U današnjici vrijeme je novac, a vi ga poklanjate meni besplatno. Istina je da i ja svoje slobodno vrijeme poklanjam vama, i ne žalim niti jedne sekunde, jer uz blog sam stekla divna poznanstva, neka čak i prijateljstva, ali i pobjegla sa svima vama u mirniji kutak ovog ludog svijeta. Hvala, hvala, hvala, hvala, dame moje :)

Obzirom da se bliži početak školske/akadmeske godine, a većina vas je još uvijek u školskim klupama, ili ste ponosne mame nekih djevojčica, odlučila sam da zaigramo nagradnu igru za ljepši i lakši povratak u te klupe koje vjerujte mi život znače. Naravno pravo igranja imate i sve vi koje ste završile sa tim poglavljem u životu, a nagrada vam se dopada. Nagrada je nešto malo veća, a to je PUN NESESER PROIZVODA !!!!! :) Paketić sam pokušala napraviti vodeći se time da proizvodi budu lagani, baš za školski makeup look, i mislim da sam skoro sve potrebno stavila, uz dodatak prekrasne plave Avon narukvice i providnog nesesera :)

Sliku nagradne igre (koju trebate podijeliti javno na vašim fb profilima) ste vjerovatno već vidjele, pa evo detaljniji prikaz proizvoda koje možete osvojiti. Svi proizvodi su od sponzora, s kojima sam ostvarila suradnje od kada pišem blog, pa sam djelić toga sačuvala i za vas :)



PRAVILA NAGRANDE IGRE:

1 . Potrebno je da  lajkate fb stanicu Make up Judge
2.  Podijelite sliku nagradne igre sa fb stranice bloga javno
3. U komentarima na fb stranici ostavite neku pozitivnu poruku, može to biti bilo šta (dakle ne ovdje nego na facebook stranici)
4. Uživajte u životu i strpljivo čekajte proglašenje dobitnice koja će biti izvučena 7.9.2016 :)

Nagradna igra je otvorena samo za BiH.. Ukoliko budem uskoro putovala za Hr, biti će posebno organizovana nagradna igra za moje čitateljice iz susjedne nam zemlje, pa pratite i vi fb stranicu bloga :)

xoxo, Vaša M.

You Might Also Like

3 komentari

  1. Divno napisano
    A i nagrada je odlična
    Hvala i tebi na odličnim postovima

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post. Učlani se na moj blog, uzvraćam. Nova sam na blogu i novi post je tu. https://enotes10.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe