SHEIN OMBRE FARMERKE

kolovoza 26, 2016

Nakon kraće pauze i odmora od Lipstick week postova, vraćam se pisanju i to sa nešto posve drugačijom temom, a riječ je o jedno modnom SheIn proizvodu :) Ukoliko do sada već niste upoznate sa SheIn stranicom onda ne znam šta čekate, trk do njih (http://goo.gl/e06QGC jer od 28 do 30 veći dio proizvoda će biti na sniženju i do 85% :) 


Kada sam zadnji put naručivala sa ove stranice, u totalnom neiskustvu, naručila sam farmerke u S veličini (obično nosim XS) i ostala uskraćena za nošenje nažalost, jer su bile jaaako jako malene, ali s druge strane i jako kvalitetne (post o njima- link). Kod nas bi to recimo bio broj XXS. Da istu grešku ne ponovim dva puta, i da bar jednom u životu naučim na svojoj grešci, ovoga puta naručila sam farmerke u veličini L (prvi puta u životu, haha). Iskrena da budem iako mi farmerke mogu i nisu prevelike, čak šta više prvi prvom oblačenju sam se poprilično napatila da prođem dio butina (to mi je zaista deblji dio noge), vremenom su se malo razvukle, pa bi mi sada možda više odgovarala veličina M. To ponajviše mislim zbog struka i prednjeg dijela jer mi se pomalo naberu i spuste, pa u pomoć zovem kaiš, no ništa strašno. Pantole su i unatoč tome nosive, i u posljednje vrijeme ne skidam ih s nogu :)


Ono što ste sigurna sam već na prvoj slici primjetile jeste taj ombre efekt koje ovaj klasični predmet čine jako neobičnim, umjereno upadljivim i nadasve drugačijim. Iskrena da budem ja farmerke djelim na svijetle, tamne i crne, i apsolutno ne primijetim neku razliku ukoliko gledam u dvoje recimo crne farmerke. No ove definitivno ne mogu ostati neprimjećene. I sama sam uhvatila nekoliko puta poglede djevojaka na ovim farmerkama. Osim dobrog izgleda krasi ih i odlična kvalitet.
Obzirom na to da sam jako jako sitna, morala farmerke i malo skratiti. U orginalnoj verziji ove pantalone su "ankle jeans" te je sam rub isječene baš kao i na slici sa sajta. Logično zbog moje veličine, farmerke su bile preduge, pa sam ih morala skratiti na klasične dužinu, čime se i izgubio taj isječeni rub no meni ne smeta. 


Za detaljniji prikaz farmerki ili ako ih pak želite naručiti evo i direktnog linka http://goo.gl/d9fuZk sa sajta. Trenutan cijena im je 21 dolar, i uspjela sam da saznam da je ostao još mali broj na stanju, tako da požuritee.

Do narednog čitanja. Ljub,ljub M.

You Might Also Like

11 komentari

  1. Wow predivne su!
    Shein je stvarno odličan i drago mi je da si upoznata sa veličinama sada.
    Inače hlače ti super stoje, baš su lijepe. ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na divnom komnetaru.. I meni se zaista sviđaju.. Bilo bi savrseno samo jos da su mi oko struka malo uze, no sta je tu je :)

      Izbriši
  2. Extra su, i predobro ti stoje! <3 :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđaju mi se :) Baš su neobične i zanimljive

    OdgovoriIzbriši
  4. Bas su simpatične.
    Problem koji si imala prvi put kod naručivanja je manje više problem velikog broja žena jer ni veličine više nisu jednake.
    Nekad nosim 38 nekad opet 36 a imam stvari i koje su 34 veličina bas kao i obuća koja mi varira 38/39.
    Sniženje svakako treba iskoristiti jer za svakog ima nešto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti.. zato je najbolje ogledati velicine u centrimetrina, to je najsigurnije :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe