ZAFUL WISHLIST #1

kolovoza 13, 2016

Sad već slobodno mogu da kažem da je blog polako ali sigurno dobio i fashion sadržaj. Iako sam se tome odupirala, moram priznati da ponekad godi malo drugačiji sadržaj pisati na blogu, a nadam se da je i vama to jedno osvježenje. No to nikako ne znači da sam se odmakla od glavne ljubavi, kozmetike. Naprotiv, u narednoj sedmici imam u planu da objavim nekoliko postova sličnog sadržaja, no na detalje ćete morati pričekati kraj vikenda :)

Nakon SheIn stranice, suradnju sam ostvarila i sa još jednom stranicom za on line kupovinu, Zaful. Kada me je početkom sedmice kontaktirala divna djevojka Jessica, moram priznati da sam tada po prvi put otišla na ovu stranicu. Izrazito lijepo uređena stranica krasi još i jednostavna pretraga i kupovina. Stranica obiluje mnoštvom odjeće, dodataka, nakita i obuće, pa vjerujem da od svakog stila možete pronaći po nešto. Istinu za volju, riječ je o kineskoj robi, pa budite na oprezu, naročito kada su veličine u pitanju, a i kupovina sa ovakvih sajtova znači i još jedno pravilo: cijena i ne diktira puno kvalitetu.
Shipping je besplatan za sve narudžbe iznad 30$ i u prosjeku ćete čekati 10-25 dana da roba stigne na vašu adresu (većinom je to čekanje od nekih 20tak dana). Iskustva s narudžbom još nisam imala, ali nakon ovog posta stiže i moj prvi paket, pa vam javim dojmove.

Na mojoj prvoj wishlisti nakon detaljnog pregleda skoro svih artikala, našli su se proizvodi koje sam grupisala u dvije kombinacije: jednu za plažu, drugu za šetnju po gradskoj špici ili noćni izlazak.

Iako jesen polako u navrate pokazuje svoje zube, u mojoj glavi je ljeto tek na pola puta, i čeka me još jedan odlazak na more. Odlazak na more nemoguć je bez dobrog kupaćeg kostima, pa sam za sebe iz ove kombinacije izdvojila ovaj predivni kupaći kostim sa dubokim gaćicama. Jedva čekam da mi stigne :) Vjerujem da bi se i ostali predmeti sa slike odlično uklopili uz njega, a za detaljniji prikaz ispod slike su i linkovi :)



Crni kombinezon za mene je nešto poput male crne haljine, i već dugo vremena tražim jedan savršeni, pa držite fige da mi se ovaj dopadne kada stigne do mene :) Sandale u crnoj ili bez boji, mala torbica, moderne naočale dodaci su kojim bi upotpunili kombinaciju..


 KOMBINEZON http://goo.gl/2zYzPL

Moje utiske o kombinezonu i kupaćem kostimu, kao i dostavi sa ove stranice pisati ću na blogu čim mi naruđba stigne. :) Drage moje, uživajte mi u ostatku sunčanog vikenda :) Vaša M.

You Might Also Like

8 komentari

  1. Super post, i meni se ovaj ranac dopada ali u drugoj boji. :)
    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post.Sviđaju mi se kombinezon i ruksak :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  3. Kombinezon je lijep,nadam se da ce ti lijepo stajati.
    Sto se tiče tog da je blog dobio i modne postove,to je bar kad sam ja u pitanju bod plus.
    Samo naprijed i neka bude i modnih postova jednako kao i beauty.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno puno.. Cim mi stigne kombinezon javljam dojmove, i ako bude sve ok pisem post o njemu :)

      Izbriši
  4. Hejj slučajno sam te pronašla i oduševila si me izgledom bloga! Sve što si izabrala mi se apsolutno svidja.
    Ukoliko želiš, pogledaj i moj blog
    http://mirjanasite.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe