ROSEGAL/ WISHLIST NO1

rujna 26, 2016

Rosegal je novi sajt sa kojim pisanjem ovog posta otvaram novu suranju, i nadam se uspješnu kao i što sam imala do sada sa sličnim stranicama. Kod novih suradnji ovog tipa, volim da pređem sajt  uzduž i poprijeko, te se na taj način dobro upoznam s njim. Kao i do sada riječ je o kineskom sajtu, gdje možete naći asolutno sve "od igle do lokomotive", tačnije možete naći odjeću, obuću, nakit, accessories, make up, i alat za make up. Ne moram govoriti da sam se prilikom pretraživanja najviše zadržala na ovom beauty djelu :)

Cjelokupno gledano, sajt ima dobrih komada, ali i dosta stvari koje se i pogledom na sliku može reći da su nekvalitetne. Ukoliko često posjećujete ebay primijetiti ćete dosta iste odjeće, neke malo skuplje nego li na spomenutoj stranici, dok s druge strane ima i povoljnijih nego tu. Ono što posebno moram izdvojiti i pohvaliti, jeste to da na sajtu postoje i tzv "plus size" proizvodi, sa dosta lijepih stvarčica, a nadam se da su i kvalitetne koliko su i lijepe :)

Također na stranici postoji i dio sa fotografijama kupaca, pa tu možete pogledati detaljniji prikaz nekih proizvoda- http://www.rosegal.com/m-show.html?lkid=59012

Stigle su im i stvarčice za jesen/zimu 2016/2017 pa sam za ovu wishlistu napravila dvije kombinacije, od kojih ću i sama naručiti neke proizvode.




ČIZME S ČIPKOM - https://goo.gl/3BnXZb

Ukoliko želite malo bolje pogledati stranicu onda trk na nju- OVDJE, nadam se da ćete pronaći nešto za sebe i napraviti svoju sopstvenu wishlistu, a meni pišite šta bih od ovih proizvoda sa slika trebala naručiti za sebe, ili šta biste voljeli da isprobam prije vas i javim vam vrijedi li kupovine ili ne :)

Ljub,ljub, ljubac M.

You Might Also Like

4 komentari

  1. Torba sa prve kombinacije i ruuksak sa druge, ne znam šta mi bolje izgleda. ☺
    Probaj, pa nam javi.
    Uspješnu suradnju želim. ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Haljina iz prve kombinacije mi se bas dopada. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haljina narucena :) cekam da stigne pa pisem dojmove :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe