NEW IN #15

listopada 20, 2016

U ove dvije i po godine od kako pišem post, prelazila sam iz raznih faza od one gdje sam kupovala što kvalitetniju kozmetiku, do onih "samo kupuj što više", te onih kada sam mogla jedva skuckati new in post obzirom da tih mjeseci i nisam puno obraćala pažnju na novitete. Trenutno sam u fazi mahnitog ispobavanja raznih proizvoda, no redom su to proizvodi koje sam dobila od brendova, te u želji da njih ispoštujem nisam puno kupovala kozmetiku, osim velike nabavke četkica sa ebay, pa ću ovaj post i krenuti sa njima.

Dugo vremena sam razmišljala o kupovini četkica sa ebay, no nikako nisam uspijevala da realizujem to, sve do ovog mjeseca kada sam naručila dva velika seta četkica :) Znam iz krajnosti u krajnost hahah.. Prvi set sadrži 12 četkica za oči, različitih oblika. Drška im je roze boje, dok je ovaj metalni dio rose gold (iako možda na fotografiji djeluje drugačije). Drugi set je nešto manji, sadrži 8 četkica, i to 4 za lice- 4 za oči. Drška je crna sa zlatim metalnim dijelovima. Čim testiram sve četkice pišem vam i svoje dojmove. Uz tu naruđbu naručila sam još i umjetne trepavice, koje u nedostatku dobrog ljepila, još nisam uspjela probati. Kada smo kod ljepila, pišite mi u komentarima prijedloge koje da uzmem :)
Trepavice sam kupila od ovog sellera - klik, na preporuku divne Azre s bloga Make up by Azra, dok sellera za četkice ne mogu da nađem, no ukoliko vas baš bude zanimalo pišite mi, pa ću se potruditi da pronađem link.


Obzirom da sam dobila hrpu noviteta od kompanija, što ćete vidjeti u nastavku posta, novac sam osim na četkice zadnjih mjesec dana trošila i na odjeću. Hladniji dani su stigli, pa su mi trebali nove toplije stvarčice. Iz te hrpe novih stvari izdvojila bih dvije stvari iz Bershke: jaknu i čizme..


Da ne bude da baš ništa nisam kupila od kozmetike (jer to je to kod mene naravno nemoguće) evo nekih stvarčica. Avon Planet spa piling sam uveliko hvalila gdje god sam stigla, pa i ptice na grani znaju koliko ga volim. Koristim ga redovno kao umivalicu i napravila sam svoju malu zalihu. Veoma zdravu kremu mi je donijela prijateljica iz Srbije, obzirom da je nema kupiti kod nas, a ja bez nje u onim ludim danima ne mogu.
Iz Avona sam napokon naručila i hvaljeni serum za vrhove. Vjerovali ili ne nisam ga do sada probala, no nikad nije kasno. :) Batiste šampon sam kupila dok sam bila na kratkom putu u Hrvatskoj, i to sasvim slučajno. Nažalost tom prilikom nisam imala vremena za razgledanje ostalih proizvoda, pa se osim njega u mojoj korpici nije našlo ništa drugo :(

Eh sada su tu stvarčice koje sam više iz potrebe kupila. Afrodita gel poslije depilacije je moj must have proizvod. Ovo mi je čini mi se 4 ili 5 pakovanje. O Byphasse mlijeku za skidanje šminke neću puno pisati, jer sam o njemu sve već rekla u OVOM postu.
A da sam ovih mjeseci zaista dosta naručivala iz Avona svjedoče još dva proizvoda: losion za vrijeme tuširanja o kojem uskoro pišem, te gel od čokolade koji mi se iskreno nije dopao, pa ćete ga uskoro moći vidjeti i u empties postu.


Najzad i malo dekorative :) Catrice sjenu i Astor puder sam naručila od jedne djevojke koja prodaje kozmetiku preko fb. Catrice musse puder, 4 ili 5 pakovanje je također kupljeno i do pisanja ovog posta već potrošeno :) Zaista ga jaako volim. Colour pop ruževe nam je naručila draga Asja s bloga By Asja. I o njima ćete uskoro moći čitati. Obnovljena je i kupovina ovog prekrasnog skidača laka s mirisom jagode, a u mojoj korpici je sasvim slučajno zadesila se i ova Essence četkica, koja je sasvim ok.

I najzad, tu su proizvodi koje sam dobila od brendova Delia, Essence, Avon i Catrice, o kojima ste ili već imali priliku čitati ili ćete u nekom narednom periodu. Linkovi već objavljenih postova biti će ispod svake slike :)

Otvaranje kutije - link
Recenzija svih lakova sa slike- link


I za kraj nešto što nisam sama kupila, niti dobila od brendova. Riječ je o preslatkom poklonu koji je stigao do mene iz Francuske :) Moram priznati da mi se sve jako jako dopada i definitivno je jedan od meni dražih poklona koji sam dobila.


Do narednog posta, šaljem vam poljupce :) Ljub, ljub.. Vaša M.

You Might Also Like

7 komentari

  1. Aleksandra
    Ljepilo za trepavice od Aure je najbolje,ja sam odusevljena sa njim ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas sam sutra planirala otici do Sarajeva, pa cu svratiti u Auru :) Hvaala punooo, divna si :*

      Izbriši
  2. Mene jako zanima recenzija kistova, posebno ovih s crnom drskom, na slici izgledaju super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cim ih testiram pisem o njima :) Sad za sad na prvu sam zadovoljna

      Izbriši
  3. Mene jako zanima recenzija kistova, posebno ovih s crnom drskom, na slici izgledaju super.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe