SHEIN/ TAKO NEOBIČNA BOMBER JAKNA...

studenoga 03, 2016

Bomber jakne u trendu su još unazad nekoliko sezona, no da budem iskrena mene nikada nisu privlačile. Inače ne volim i rijetko kada nosim široku odjeću. Volim strukirano naročito kada su jakne i kaputi u pitanju, jer tako istaknem struk, a i izdužim figuru. No nedavno dok su još sunčani dani bili u jeku gledajući  SheIn stranicu opazila sam jednu zanimljivu i od svih do sada viđenih bomber jaknica, zaista drugačiju.


Bomber jaknice su većinom šuškavog, tankog materijala, no ova je opšta suprotnost tome. Doista je deblja, i mekanog materijala. Sudeći prema sastavu napisanom u unutrašnjosti jakne napravljena je 30% od pamuka i 70% poliestera. Postavu same jakne nećete vidjeti na slikama, crna je i pomalo šuškava kao u klasičnih bomber jaknica, no ne iritantno šuškava (ma znate na šta mislim hehe). Detaljniji prikaz jake možete pogledati na OVOM LINKU koji će vas odvesti direktno na sajt :)


Jaknica djeluje kao da je vezena ili nešto na taj fazon, zaista lijepog, interesantnog printa i boja. Kao što već rekoh, teško da ćete nešto slično moći pronaći kod nas. Onako kako je vidite na slikama na sajtu, definitivno je takva i uživo, ako ne i bolja. Sa SheIn stranice imam zaista puno komada odjeće, no priznajem ova je sigurno broj 1, od kvaliteta, do izgleda i stvarne veličine :) Ne znam da li će vremenom promjeniti oblik no sad za sad djeluje ok. Oko vrata rukava i na dnu nalazi se crna lastika koja je meni sasvim ok, i ne ističe se previše, baš kako ja volim.

Prilikom naručivanja najviše sam se brinula zbog veličine. Na sajtu ova jaknica je postojala od XXS do L veličina, što nije uobičajno za SheIn stranicu, obzirom da su kod njih večinom veličine od S do L (ponekad nešto bude XS ili XL). XXS u ovom slučaju daleko je odstupalo od standarda. Mjerila sam se po nekoliko puta, i odlučila da kupim onu veličinu koji bi kupila i u prodavnici, dakle XS i nisam pogriješila. Čak bi mi možda i XXS odgovarala, no obzirom da je riječ o bomber jakni, moram se naviknuti da je malo šira od uobičajne :) 


Ukoliko baš kao i ja niste u fazonu bomber jaknica, ali opet bi voljeli da imate barem jednu, ova je odličan izbor. Rekla bih perfektan. Nije klasična bomberica, a zahvaljujući lijepom printu lako se kombinuje. Ruku na srce, cijena joj nije sitnica, 30,99 dolara. Platiti ćete je dakle otprilike koliko biste je platili i da je kupujete kod nas, no zaista se isplati. Ja jedva čekam prve zrake sunca u proljeće da je opet mogu nositi :)


Još jednom LINK JAKNICE :) OVDJE

Do naredno posta, šaljem vam poljupce.. Kiss. M.

You Might Also Like

4 komentari

  1. Super je! Bas je neobicna, svi smo navikli na masl.zelene, crne i sl.. Ova je zaista divna! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prije svega izvinjavam se sto tek odgovaram.Frkica trkica :) Hvala ti, i da nas odskace od klasicnih :)

      Izbriši
  2. pa, vrlo neobična vesta.
    ali zanimljiva i lijepog uzorka!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, i meni se uzorak jako dopada..
      P.S. Izvinjavma se sto tek odgovaram, nadam se da nikad nije kasno za ovakve stvari :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe