EMPTIES #12

siječnja 16, 2017

U ozbiljnoj sam fazi razmišljanja da polako prestanem sa pisanjem "empties" postova. Prvi razlog je taj što mi se ta kesa sa "smećem" vrti svuda oko mene, a kao drugo, puno istih stvarčica se svaki puta nađe u njoj. No s druge strane, po broju pregleda vidim da volite ovakve postove, pa mi je žao da vam uskratim tu rubriku u potpunosti.


Kao kompromisno rješenje, nakon ovog zadnjeg klasičnog "empties" posta, od sada ćete moći čitati "empties" ali samo sa proizvodima vrijednim pomena. Trake za depilaciju, kesice od vlažnih maramica, blaznica i slično tome nakon ovog posta više nećete moći pronaći u ovoj rubrici (osim naravno ako nije nešto novo ili vrijedno pomena bilo pozitivno ili negativno).
Možda će od sada ti postovi biti kraći, sa manje slika i proizvoda, no s druge strane biti će puno kvalitetniji od fotografija (ovog puta se izvinjavam na užasnoj kvaliteti, vrijeme mi nije išlo na ruku kada sam slikala), do nešto detaljnijeg opisa proizvoda. Eh kada smo to riješili, evo i proizvoda koje sam potrošila zadnjih 2-3 mjeseca, jer nabralo se puuuno :)

Ovih mjeseci sam više nego ikad potrošila parfema. Mnogi od njih su bili pri samom dnu, i najzad sam odlučila da je vrijeme da ih ispraznim, s toga i ovoliki broj praznih bočica. Ono što je još zanimljivije jeste činjenica da su svi, ali baš svi parfemi Avon :)  Rare Pearls ću sigurno kupiti u velikom pakovanju, samo iz razloga jer se mom dragom nenormalno dopao, a i meni. Dreams (post) je bio također lijep dnevni parfem, dok sam Little gold dress i Attraction (post) većinom birala u noćnim varijantama. Pumpica Femme parfema mi se slomila, pa sam bila primorana parfem presuti u drugu bočicu, no potrošila sam ga do kraja, a o njemu ćete uskoro moći detaljnije čitati.

Što se tiče dekorative, svašta nešto se tu potrošilo, ali i bacilo zbog isteka roka trajanja. Catrice glam and doll maskara jedno je od možda i najvećih otkrića 2016 godine, definitivno maskara koja se smjestila u mojih top 5 maskara (post).. Farmasi kremica za njegu zanoktica je potrošena i služila je svojoj svrsi. Essence set za obrve i Delia puder (post) sam potrošila do zadnje mrvice što dovoljno govori koliko su mi se dopali. Avon i Essence lakove sam potrošila za vrijeme toplijih dana :) Essence sjene, Don Juan ruž, Avon paletu korektora, kao i UK beauty sjaj i Lavera highlighter sa druge slike bacam zbog isteka roka trajanja, dok se Bourjois tuš isušio, kao i Farmasi olovka za usne. Što se tiče Essence get picture ready pudera, ovo je jedini proizvod kojeg novog bacam u smeće, iz prostog razloga jer ovaj proizvod ne želim nikome proslijediti, obzirom da je zaista loš proizvod unatoč svim šansama koje sam mu dala.


Catrice olovka za obrve također ide u smeće, jer se proizvod koji se nalazi u čepu osušio. Osušila se i Image olovka, kao i Manhattan tuš. U zadnja dva mjeseca trošilo se puno pudera, Catrice matt mousse moja mezimica (post) i puder koji uvijek preporučim djevojkama sa ograničenim budžetom, MF Face finity moj no1, kao i Farmasi kameni puder. Tu se našla i jedna Essence četkica iz limitirane kolekcije.


Kao i uvijek preparativne kozmetike se najviše nađe. Obzirom da ih ima jako puno neću pisati o svakom pojedinačno proizvodu samo ću izdvojiti neke najvažnije. O Afrodita gelu poslije depilacije neću nikad prestati pričati, najbolja drogerijska preparativna stvar bar što se mene i mojih osjetljivih nogica nakon depilacije tiče. Kada sam kod Afrodite izdvojiti ću i njihov uljni gel za tuširanje koji prekrasno mirise i baš je fin za kožu. Naravno kao i svaki puta tu su se našle i Čupko trakice (post), koje više neću stavljati u ovaj post, obzirom da više i ptice na grani znaju da svaki mjesec potrošim jednu do dvije kutije. Ziaja intimni gel iskreno nije nešto, pola proizvoda sam bacila zbog isteka roka trajanja, jer je pakovanje nepotrebno ogromno, a proizvoda je potrebno jako malo. Brijači koje vidite na slikama su Wilkinson i zaista su solidni, obave svoj posao ok, a za više detalja o njima i vrstama koje nude pogledajte u ovom postu- klik


Što se tiče njege lica, zadnjih mjeseci sam koristila kao i uvijek Avon planet spa piling (post) koji ja koristim u svrhu gela za umivanje, zatim jojobino ulje (post), a obzirom da je grijanje izvuklo svaku kap vlažnosti iz moje kože, u pomoć je uskočila Avon Anew krema koja odlično radi svoj posao, i moram priznati da je ovo do sada jedina krema čiji sam učinak vidjela istog momenta. Jednom mi se desilo da sam masku za lice držala predugo, što je rezultiralo crvenilom, koje se povuklo već nakon 3-4 minute nakon stavljanja ove krema, pa na nju posebno obratite pažnju.
Avon Sun kremu za lice sa zaštitnim faktorom bacam zbog isteka roka trajanja.


Evo i na početku posta, spomenutih maramica i blaznica.. Kao što možete vidjeti i na slici, koristim jednu vrstu blaznica, ne zato što su posebne ili kvalitetne, nego iz prostog razloga što su jeftine i kupujem ih u Izboru trgovina koja mi je jako blizu. Isto vrijedi i za Make up vlažne maramice, koje koristim za sve osim za skidanje make up-a. Isto vrijedi i za druge potrošene maramice sa slike, s tim da Higi maramice zaista preporučujem. Meni su se pokazale kao odlične, a i materijal od kojeg su napravljene je super.


I najzad stigosmo do kraja ovog posta.. Pišite mi u komentarima da li ste probali neki od ovih proizvoda, kako se vama dopao? Šaljem vam puno poljubaca. M.

You Might Also Like

4 komentari

  1. Placem za jojobinim uljem,jer ga u Zenici u Konzumu vise nema😭!Takodjer volim ovu vrstu postova💜Super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uuu bas steta.. ja sam ga u Sarajevu viđala po konzumu, ako budes isla nekad za sarajevo potrazi.. mislim da su mu cak sad trajno cijenu spustili na oko 5 km, prije je bio uvijek oko 4 km po akcijskoj cijeni, dok je regularna cijena oko 15tak km bila.. :) hvala ti <3

      Izbriši
  2. Ove vlazne maramice kupujem obavezno, bas sam u potrazi za novim! ;) :* Odlican post!! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni su definitivno najbolje "bebe" mislim da su stigle u nase dm-ove pa pogledaj i njih. ne bi trebale biti skupe. :* <3

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe