H&M MAKE UP SPONGE

travnja 19, 2017

Još uvijek mi se nije pružila prilika da isprobam orginalni beauty blender, što nikako ne znači da jednog dana neće. jer znam da ću jedno jutro ustati i neću moći odoljeti a da ga ne ubacim u korpu na nekom beauty sajtu :) No do tada vrijedi isprobati druge blendere i pokušati mu naći što bolju zamjenu iako mnogi tvrde da je nezamjenjiv. U to ime, kupila sam H&M rozi blender. 

Šta jedna zaljubljenica šminke radi u prodavnici odjeće? Kupuje šminku.. 😂😂 Prije mog polaska preko granice na kratki odmor, igrom sudbine vidjela sam dvije-tri pozitivne recenzije ovog blendera i  stavila ga na WL, jer cijena od svega 3 eura i više je nego povoljna da se bez puno razmišljanja nekom proizvodu da šansa. 


U H&M možete naći rozi blender, te varijaciju 2u1 veliki blender malo drugačijeg oblika uz koji dobivate i mini blender. Odluka je pala na rozi, svom srećom, jer ću kasnije saznati da ovaj drugi nije dovoljno dobar.

Dakle postupak je klasični, natopite ga vodom, on naraste skoro pa u pola svoje veličine i tapkanjem onda nanosite puder na kožu. Ja imam izrazito sitnu ruku, no veličina do koje naraste ne predstavlja mi problem prilikom rukovanja. Od svih blendera koje sam imala priliku probati moram priznati da mi se ovaj najviše dopada. Nije uopšte žilav, ni pretjerano čvrst, taman dovoljno da odlično služi svojoj svrsi. Laganim stiskom ruke lako ćete ga skupiti, a puštanjem se odmah vraća u prvobitni oblik. Istinu za volju, dio pudera upije i u sebe, no ništa pretjerano. Ono najvažnije lijepo i ravnomjerno blenda pudere različite teksture. Ponekad ga korsitim i suhog kako bih nanjela deblji sloj pudera u prahu u  svrhu "baking face" i kao takav je dobar. Sve u svemu od kada ga imam, za kistom posežem samo kada mi je on prljav.


U pogledu pranja nije pretjerano zahtjevan, no roza boja već nakon 2-3 pranja polako blijedi. Ako vam je puder nešto jači, i sam proces pranja je duži. U prvi mah dio pudera sa spužvice nisam uspjela oprati, no promijenila sam sapun i problem je bio riješen. U pogledu pucanja nemam problema za sada, a koristim ga nešto više od 3 sedmice i perem svako drugi dan.


Šta još reći o ovoj maloj spravici, nego da od mene ima svaku preporuku, naročito kada uzmem u obzir moje dosadašnje iskustvo, cijenu i kvalitetu, te ću ga sigurno nastaviti koristiti, a možda i napraviti malu zalihu, bar kod orginal ne dođe do mene :)

Koji vi blender koristite za nonšenje pudera? Preferirate li više kist ili blender? Ljub, ljub M.

You Might Also Like

4 komentari

  1. Odlican post :))

    Ako zelis zaprati i uzvraticu samo ostavi komentar na mom blogu :)

    https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan post, ja bozavam da puder nanosim sundjerom, i uvek se obradujem kada vidim neki novi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. definitivno je posve druga dimenzija stavljanja pudera sa spuzvicom, hvala onom ko ga izmisli hehehe

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe