CATRICE U SARAJEVU

listopada 25, 2017

Kasnila sam, opasno sam kasnila taj dan, obzirom da sam na poslu morala ostati malo duže, no znala sam da ovaj event ne želim propustiti. Sjedam u auto sa najslađom mogućom facom molim momka da malo više stane na gas, kako bih što prije stigla i stigla sam na prvi Catrice event u BIH. Prezentacija je već počela, no srećom stigla sam baš u pravo vrijeme- prestavljanje noviteta. Ukratko mogu da vam kažem da nas jesen/ zima kolekciji očekuje mnoštvo noviteta, raznolikost i prekrasne boje.


Nakon prezentacije uslijedilo je "san" za svakog blogera. Prepuni stalak Catrice šminke bio je ispred nas, a mi smo trebale "samo" da izaberemo što želimo i stavimo ga u naš goody bag.. Da, da bilo šta sa stalka. Čak šta više dobile smo zamolbu da što više proizvoda uzmemo. Kažem vam ja, san snova :) Pored regularne postave, imale smo priliku zaviriti i u LE kolekcije. I za njih je vrijedilo pravilo "nosi što ti se svidi" :) Sve ovo upućuje na jedno, mnooštvo Catrice postova u skorijoj budućnosti jer mnogim Catrice proizvodima teško je odoljeti. Nisam bila sebična, nešto sam ostavila i za vas :)


Ukoliko bih trebala izdvojiti nešto što mi se na prvu najviše svidjelo iz nove kolekcije, onda je to definitivno kolekcija lakova, koja izgleda baš luksuzno. Izbor nijansi je raznolik, i mnogobrojan tako da nema sumnje svako će pronaći nešto za sebe U sklopu eventa imali smo mogućnost i isprobati neke od nijansi zahvaljujući divnoj djevojci koja je radila manikir.


Iako samo imala malo vremena uspjela sam malo časkati i sa divnim kolegicama blogericama, uživati u ukusnoj hrani i koktelu sa pogledom na divno Sarajevo sa S-ONE Sky bara na krovu hotela Marriott gdje se sam event i održao. Veliki plus Catrice timu i za izbor lokacije, jer kad je život san onda neka je i na lijepom mjestu zar ne :).


I baš kada sam mislila da je vrijeme da se probudim, ustvari je bilo vrijeme da idem u snove, smještena u svom krevetiću, sa osmijehom na licu, jer sa tog Catrice eventa nismo otišli samo sa punom kesom šminke, nego i sa nečim vrjednijim, punim srcem uspomena i lijepo provedenog dana. I za kraj mogu samo reći, jedno veliko hvala Catrice, imate zaista prekrasan tim ljudi koji svoj profesionalizam prenose na ovaj brend sa lakoćom, razigranošću i nadam se uspjehom.



You Might Also Like

0 komentari

Hvala na posjeti!!

Subscribe