ESSENCE/ HELLO HAPPINESS! ČETKICE ZA LICE

studenoga 05, 2017

Kada se kaže povoljne, a odlične četkice, onda se bez sumnje uvijek misli na Essence četkice za šminkanje. Ovaj brend već jako dugo u svojoj ponudi ima razne vrste četkica, bilo u stalnoj ili limitirano postavi, koje rijetko kada razočaraju. Iz njihove prve kolekcije četkica zauvijek ću pamtiti crvenu četkicu za nanošenje pudera i slobodno mogu da kažem da nikad poslije nisam našla ništa ni približno dobro kao što je ona bila, čak i kada je riječ o daleko skupljim brendovima. Onda ne treba da vas čudi koliko sam s nestrpljenjem čekala novu LE kolekciju četkica za lice i oči, a kada je pojavila na policama mog cm marketa, bila sam prvi kupac :)


Hello happiness! kolekcija je koja je više fokusirana na četkice za lice, čak pet njih. U njoj ćete pronaći još i jednu četkicu za usne i dvostranu četkicu za oči, koje mi se nisu dopale, pa sam se ipak suzdržala od kupovine. Poučena prijašnjim iskustvom sa spužvastim aplikatorima u obliku četkice, znala sam da ni ona neće završiti u mojoj korpi, kao ni četkica za puder, koja mi se ruku na srce svidjela ali dužina četkice me je odbila. Na raju sam u korpi imala tri četkice za lice i sapun za čišćenje četkica o kojima vam danas i pišem.


Izgled svih četkica opisala bih jednom riječju "razigrano". Primijetit ćete da dizajn više vuče na ljeto, što me je malo iznenadilo obzirom da četkice stižu na police baš sa početkom hladnih dana, no to nikako ne znači da mi se ne dopada, baš suprotno, unose malo svježine i boje na moj toaletni stol.


Contouring brush koso je sječena četkica i po izgledu slična je rozoj blush brush četkici iz stalne Essence postave, s tim da je razlika u količini dlačica. Kod ove contour četkice dlačice su guste, ali ne i previše zbijene, dok je su kod roze četkice dlačice toliko zbijene da je ja koristim za nonošenje pudera. Dlačice su obojene u zelenom ombre efektu, jako su mekane, te će zahvaljujući svojoj gustoći i mekoći omogućiti lijepo blendanje. Iako sam na prvu pomislila da će odlično poslužiti za tečni puder, ipak je koristim za ono što je namijenjena dakle konturisanje lica. S njom nećete postići oštre konture, što je po meni super, jer u dnevnim varijantama i želim što prirodniji izgled. Obzirom da idealno surađuje sa praškastim proizvodima, mogla bi poslužiti i za nanošenje bronzera. Nažalost za konturiranje nosa nije pogodna zbog svoje širine. Na pakovanju je navedeno da surađuje podjednako dobro i za praškastim i sa kremastim proizvodima. Još uvijek nisam imala priliku isprobati je sa kremastim proizvodima, no mislim da bi mogla poslužiti i u tu svrhu. 



Strobing i blusher brush dvije su jakoo slične četkice, pa ukoliko niste neki veliki fan šminkanja mislim da će vam biti dovoljna jedna. Čak su i izgledom toliko slične da se često zbunim kada posegnem za jednom od njih. Definitivno bi bilo puno bolje da su različite boje, no šta je tu je. Strobing brush primarno služi za nanošenje highlightera, mada obzirom na njen nešto zaobljeniji/špicastiji vrh, ali i širinu može poslužiti kao višefunkcijonalna četkica, za nonošenje bronzera, rumenila, highlightera, pa po potrebi možda čak i kamenog pudera. Njom sam zaista oduševljena, odlično kupi proizvod i nanosi ga na lice. Ukoliko razmišljate o kupovini samo jedne četkice iz ove kolekcije onda neka to bude ova. Blusher brush s druge strane klasična je četkica za nanošenje pudera u kamenu naročito ako imate sitno lice obzirom da četkica nije pretjerano velika. Ja je isključivo ovih dana koristim tako i zasita odlično nanese kameni puder. Nedvojbeno poslužit će i za nanošenje rumenila, no opet u tu svrhu za mnoge mogla bi biti trunčicu prevelika. 


Sapun za čišćenje četkica je proizvod koji zasigurno do sada niste mogle pronaći na našim policama, i vjerujem da mnoge od vas na prvu nisu ni shvatile o čemu je riječ. Dolazi u slatkoj plastičnoj kutiji u količini od 30 grama. Ono što je najzanimljivije i što na policama nećete primijetiti jeste to da u kutiji ispod sapuna nalazi se i mala mrežica uz pomoć koje bi trebali lakše očistiti četkice. Da ne duljim puno, odmah mogu da kažem da sapun ne propuštate. Ja sam kupila čak dva. Bilo da je riječ o Essence ili bilo kojim drugim proizvodima sapun i mrežica čine čuda i zaista mi odlakšavaju posao prilikom pranja i onih najprljavijih četkica od tečnog pudera.


Koristite li vi Essence četkice, ako ne, šta čekate. U ponudi imaju zaista mnoštov toga, a njihove LE kolekcije ne propuštajte. Do narednog čitanja, ljub, ljub. Vaša M.

You Might Also Like

10 komentari

  1. Odgovori
    1. za cijenu od po 7 KM (3,5 EURA) zaista su i vise nego super, narocito sapun :)

      Izbriši
  2. Izgledaju preslatko! Inače Essence ima jako dobre četkice s obzirom na cijenu. :*

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja imam par essence cetkica i zadovoljna sam ;)

    www.kraljicadrameblog.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme, predivne su, izgledaju bozanstveno zaista, verujem da ce ti tako i koristiti.
    Inace odlicna recenzija, jako fine fotografije, dopadaju mi se. Zapratila sam te i volela bih da posetis moj blog. Uzivaj.

    Maleficent

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno na lijepom komentaru :) Cetkice su skoro svaki dan u upotrebi, bas sam zadovoljna :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe