AVON/ ROZI OKTOBAR

studenoga 02, 2018

Rozi mjesec.. Rozi oktobar.. Roza kao snaga i volja svake žene..



         Mjesec oktobar rezervisan je za podizanje svijesti borbe protiv raka dojke. Mjesec oktobar opomena je svakoj ženi o važnosti pregleda i samopregleda. Oktobar je baš taj mjesec koji ste čekali cijelu godinu kako bi izdvojile vrijeme za pregled dojki ali i drugih ženskih organa, jer još samo jednom ono "naredni mjesec ću" može biti presudno...
         Sjećam se dok sam još u školskim klupama listala Avon katalog i gledala razne proizvode sa tom famoznom rozom vrpcom, znakom borbe protiv ove opake bolesti. I dan danas Avon ima rezervisane stranice svog kataloga sa proizvodima čijom kupovinom podržavate borbu protiv raka dojke, podržavate snagu i ljepotu svake žene. S toga, ne preskačite ove stranice, jer su u cijelom katalogu one potpora žene ženi.

         #minutzasebe nastavak je svima dobro poznate, kako ja volim reći roza Avon kampanje, Budi zdrava, gdje se još jednom pokreće priča o ovoj bolesti i borbi sa naglasom na važnost samopregleda koji pomaže u ranom otkrivanju bolesti. U sklopu te kampanje na moja vrata stigao je zanimljivi poklon, prepun rozih Avon proizvoda.
        Roza vrećica koja je sadržavala ruževe, lakove i broš u obliku svima dobro poznate roze vrpce bila je utvari jedna mala igrica samopregleda. Rekla bih, odličan spoj zanimljivog i edukativnog. Pipkanjem vrećice u svega jednoj minuti pokušala sam da otkrijem njen sadržaj. Ruž sam uspjela otkriti dok mi je ostatak sadržaja ostao nepoznat dok naravno nisam zavirila unutra. 
       Ova mala igra krije dvije snažne pouke: za samopregled vam je potrebno svega jedan minut vašeg života, a vjerovale ili ne može biti i zanimljivo. 

Avon će sutra u Sarajevu uručiti sva prikupljena sredstva od ove kampanje, a detalje te press konferencije moći ćete pratiti i na instagram profilu bloga (make_up_judge) gdje ću prenositi sva dešavanja. 
A sada, vrijeme je da počne novi krug prikupljanja sredstava, s toga pridružite se i vi ovoj plemenitoj kampanji i budite dio nečega lijepog. 

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na posjeti!!

Subscribe