AVON/ ANEW PLATINUM INSTANT EYE SMOOTHER

studenoga 04, 2020

Zlatno pravilo svake njegovane i svježe kože jeste "beauty sleep", odnosno dobar san. Sigurna sam da ste svi nekada ujutro pogledale se u ogledalo i pomislile kako vaša koža izgleda blistavo i svježe. Nasuprot toga, stresni periodi ili lude noćne zabave, itekako utiču na dobar san, pa samim time ni naša koža ne dobiva potrebni odmor i pravilnu njegu. Sve to, uz godine koje su neizbježne, najviše se odražava na kožu okoloočnog dijela, kao i vrata. Prekriti sitne borice, tamne podočnjake, popuniti pore ponekad se čini kao zaista pravo umijeće pogotovo ako u tu svrhu koristite puderaste poizvode. Ako ste nekada pomislili kako bi bilo dobro da postoji proizvod koji bi u tren oka bar malo popravio stanje vaše kože oko očiju, onda evo i jedne informacije: u ponudi Avona takav proizvod postoji, a riječ je o Avon Anew platinum instant eye smoother.


Riječ je o proizvodu gelaste strukture, koji se lako razmazuje. Vjerovali ili ne potrebno vam je izrazito mala količina- veličine kapljice vode. Da, bez šale! Jer sve preko toga zaista je nepotrebno, uzaludno trošenje proizvoda, a uz to deblji sloj će se odmah i zgrudvati te doprinijeti baš suprotnom efektu od onog koji očekujete. 

Što se tiče sastojaka, glavni adut Anew Palatinum kreme jeste glina. Voda u proizvodu omogućava da se proizvod nanese na kožu, a kako voda nestaje  glina se suši stvarajući zaista blagi efekt zatezanja. Za cijeli taj proces trebate izdvojiti svega dvije minute, jer je baš toliko vremena potrebno da gel počne djelovati i ukloni tamne krugove, smanji otečenost, ublaži bore i zategne kožu. Obzirom da je i u samom nazivu istaknuto "instant", učinak ovog proizvoda je zaista instant. 


Namijenjen je damama zrelije dobi (45+ godina), pa ćete baš na takvoj koži i najviše vidjeti njegov učinak. Prvo što moram da naglasim jeste to da ovo nije proizvod namijenjen za njegu okoloočnog područja, nego je riječ o proizvodu koji bi trebao potpomoći vizualnom izgledu vaše kože, te bi više trebao poslužiti kao pripremni korak prije nanošenja dnevnog make up-a. Bez obzira na činjenicu da sam bar 15 godina mlađa u odnosu na to kada bih trebala početi koristiti ovaj proizvod, priznajem da nisam mogla odoljeti i pokušati koliko toliko smanjiti onu jutarnju otečenost i "kesice" ispod očiju. Iako efekt sigurna sam nije i ne može biti vidljiv kao na zreloj koži, ipak ni na mojoj nije izostao. Blago je zategnuo jutarnje "kesice" ispod očiju i kako ja volim reći zamaglio sitne borice, odnosno učinkom svojih sastojaka privremeno ih ispeglao. Cjelokupni učinak ovog proizvoda podsjetio me je na proizvode za bluranje lica koji su bili jako popularni prije pet šest godina.  Bili su to proizvodi koji su velikom brzinom ušli na tržište, zamijenili primere za lice, a onda istom takvom brzinom i nestali sa polica. 

Kao i za sve Avon proizvode i ovaj možete često naći u katalogu po akcijskim cijenama. 


P.S. Od sada cijela Avon Anew linija za njegu lica sadrži obogaćena je patentiranim Protinolom. Sastojak je to koji  bi trebao da  pospješuje proizvodnju kolagena, pa i ne čudi što se našao baš u Anew liniji, svima dobro poznatoj po proizvodima za njegu zrelije kože. 

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na posjeti!!

Subscribe