AVON CORRECTOR PALETTE

listopada 15, 2014

Prije par dana na mom fb i instagram profilu podijeli sam sa vama sliku nove palete korektora, koju možete naći u aktualnom Avon katalogu. Danas vam donosim jednu kratku recenziju ove paletice i svoje prve dojmove.


UVODNE RIJEČI: Dakle riječ je o potpuno novom proizvodu u Avonu. Do sada koliko me pamćenje služi oni nisu imali nešto ovako. Ispravite me ako griješim.. :) Ja također do sada nisam imala ovakav proizvod, tačnije paletu korektora. Većinom sam kupovala odvojene varijante, tako da je teško da ovaj proizvod usporedim sa nekim drugim.

ČINJENICE I DOKAZI: Kao i uvijek prvo par riječi o pakovanju. Paleta dolazi u crnoj  klasičnoj plastičnoj kutijici. Dakle ovoga puta Avon nije uložio puno u sam dizajn, ali meni je i ova sasvim ok. Kada zatvarate paletu čuje se zvuk, što mi je uvijek bila super stvar, jer tako ste sigurne da je vaš proizvod zatvoren a samim time i zaštićen. Pakovanje sam testirala i na način da sam ga nekoliko dana stavljala u torbu, i gledala da li će se negdje oštetiti. Paletica se nije dala i izdržala je pod pritiskom :). Moram da napomenem da i ovo crno okruglo pakovanje dolazi u kartonskoj kutiji, što također smatram velikim plusem, jer volim da mi proizvod dolazi što više i bolje zapakovan. 


Da sada pređem na sam proizvod. Kao što možete da vidite na slikama, paleta sadrži četiri vrste korektora, te između njih jedan mali kistić. Odmah ću da kažem da mi se ovaj kistić nije pokazao kao upotrebljiv, ali to već i nije ništa novo, vremenom sam se navikla na to da kistovi koji dođu uz proizvod i nisu baš upotrebljivi. Ovaj kistić bi se mogao upotrijebit za nešto drugo, tako da ga neću bacati :)
Vratimo se samim korektorima. Dolaze u krutom stanju, koji se pri dodiru sa toplotom mog prsta topi, te je tako lako upotrebljiv. Što se tiče same razmazivosti korektora ja sam zadovoljna. Razmaže se lako i baš onako kako ja želim. Dakle paleta kao što rekoh ima četiri boje, a svaka od njih ima svoju namjenu. 
Prema uputama Avona: 
1) Ljubičasta- daje zdrav sjaj
2) Bež- prekriva nesavršenosti i izjednačava ten
3) Boja breskve- za blistav ten
4) Žuta- prekriva crvenilo

Moram da priznam da veoma kratko koristim ove korektore, pa je ova recenzija u suštini neki moj prvi dojam o samom proizvodu. I sam Avon daje savjet da upotrijebite boje prema tipu svoje kože i tu se apsolutno slažem. Za moje svijetlo lice, nijanse su se pokazale ovako:
Ljubičasta kojoj je namjena za zdrav sjaj kože zaista i djeluje kao takva. Ovo je ujedno i nijansa koju sam do sada najviše korisila, i služila mi je nešto poput highlightera na područjima ispod očiju te iznad gornje usne. Koristila sam je i na području ispod obrva par puta i tu mi je također bila ok. Ta ljubičasto-roza boja prilikom razmazivanja se apsolutno gubi, te ostavlja samo diskretni sjaj.
Bež boja je ne samo druga u paleti, nego i druga po redu mog korištenja. Iako sam mislila kako neću moći isprobati žutu  i ovu boju jer na licu do prije samo dva dana nisam imala niti jednog crvenog vraga, to se promijenilo i onda su nastupile ove boje. Prema mom tip kože koji je izuzetno svijetao, bež boja se pokazala kao boljom za prekrivanje ne samo nepravilonosti na koži, nego i tih crvenih akni. Neki većih nepravilnosti koje ne bih mogao prekriti i sam puder, na koži nemam, tako da zaista nisam sigurna kako bi se ovaj korektor pokazao na tom polju.
Boja breskve je jedini korektor u paleti koji vjerovatno nikada neću koristiti. Razlog toga je što mi se apsolutno ne sviđa ideja stavljanja naranđaste boje na moje blijedo lice, ali to ne znači da se ni vama neće svidjeti, jer ako ste tamniji može se desiti da će vam za prekrivanje bolje odgovarati ova boja nego li bež.
I zadnja boja u paleti, žuta. Znate kako izgledaju stari klasični žuti korektori? Eh to je taj korektor. Ako vam se sviđaju onda će vam i ova boja biti ok. Žuta boja je intenzivna, ma koliko god razmazivali, tapkali ili bilo šta slično. Ja sam ipak pogovornik da zelena boja (koje nažalost nema u ovoj paletici) bolje prekriva crvenilo. Djevojke sa izrazito tamnim tenom od ove boje korektora neće imati neke velike koristi, dok bi ostale mogle ipak da je iskoriste.  


Da vam ne bih pisala evo i slike sa sastojcima:

ZAVRŠNE RIJEČI: Plus za ovu paletu je njena dostupnost, te cijena. U aktualnom katalogu možete je kupiti po cijeni od 9,90, dok je redovna cijena 15,90 KM. Cjelokupno sam proizvod je veoma interesantan i kvalitetan.

PRESUDA: Mogu da kažem da je ovo jedna solidna paleta, naročito uzevši u obzir da na našem tržištu i nemate baš veliki izbor ovakvih proizvoda. Naročito bih izdvojila ljubičastu boju koju sam skoro svakodnevno koristila, ali i ostale boje zavisno od vašeg tena i nepravilnosti mogu isto tako biti pun pogodak. Pored samog pakovanja, dojmila me je i tekstura ovih korektora. Ocjena 4/5, zbog nemogućmosti upotrebe boje breskve na moje blijedo lice. Opet ponavljam, ako ste tamniji onda bi vam se moglo desiti da vam je ova boja savršena. :)

Koristite li vi neku paletu korektora? Kako vam se čini ova? Koju boju korektora najčešće preferirate? 

Do narednog posta, šaljem vam brdo poljubaca. M.


*PR proizvod

You Might Also Like

14 komentari

  1. Misliš li da bi se žuta mogla koristiti na podočnjacima (ako ih imaš možeš li probati pa javiti :D)?
    Jer ganjam NYX-ov žuti korektor i čekam da dođe Max Factor žuta CC krema u sticku a jedno i drugo služe za podočnjake pa me zanima može li ih ova boja zamijeniti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja zaista nemam velikih problema sa podočnjacima, tako da u tu svrhu ništa ne koristim.. Mišljenja sam da bih se žuta ili čak možda i bež mogle pokazati kao dobre za taj problem, ali ne bih bilo od mene uredu da ti kažem da će sto posto djelovati.. dok ne stignu nyx ili MF, ovo bi ti mogla biti ok zamjena :)

      Izbriši
    2. nema na čemu tu sam da pomognem ako mogu :) evo ovim putem molim kolegice koje su također probale ovu paletu, da ti daju vise informacija o ovoj zutoj boji i djelovanju na podocnjake...

      Izbriši
  2. Preferiram korektore rozog tona za područje oko očiju, jer mi lijepo posvijetle taj dio.. Nekako mi cijeli make up izgleda svježiji!! A trenutni favorit mi je Catrice Re - touch u nijansi 010 Ivory!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se da su rozkasti odlicni za posvjetljavanje. ja sam se bas pozitivno iznenadila kako ovaj ljubicasti isto to bas fino radi, mada i on u sebi ima neki rozkasti podton. nisam probala taj catrice ali mogla bih :)

      Izbriši
  3. Ja do sada nisam imala paleticu korektora, uglavnom sam imala ili u sticku ili sa aplikatorom. A trebala bih si i ja zeleni zbavit jer su me napale stresne bubuljice, ništa strašno ali opet smetaju :D nedavno sam si uzela Catrice camouflage cream i prilično sam zadovoljna :D jako dobro prekriva što se mene tiče

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni su se camouflage cream pokazale kao odlicne za prekrivanje bobuljica, iz tog razloga mi se i sviđa iz ove paletice ova bez jer je približna nijansi boje koju bih uzimala kada bih kupovala kamuflažnu kremu..

      Izbriši
  4. Zanimljiv proizvod....voljela bih ga imati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. trenutno je na akciji u Avon katalogu u BIH, ali mislim da nije ništa drugačije i sa ostalim u regiji, ali u Avonu su svakako česte akcije pa prati :)

      Izbriši
  5. Mene je u katalogu baš zainteresovala ova paletica, ali dok ne potrošim staru- imam paletu korektora iz Oriflamea, ne smem da kupim :D... Javno sam obećala. Najćešće koristim svetle nijanse za predeo oko očiju, kao i neke tamnije za konturiranje :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako je jadno obećanje u pitanju onda stavi proizvod na WL i čekaj da tu potrošiš :) i ja sam više za svjetlije nijanse zbog posvijetljivanja, a i samog mog svijetlog tena, a slažem se da se tamne mogu koristiti i za konturiranje, što bi u ovom setu bila vjv ova boja breskve :)

      Izbriši
  6. Trenutno koristim jednu Sleek paletu korektora, i čini mi se da je puno bolja od ove tako da cu preskociti kupnju Avon paletice. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dakle ti si imala priliku probati i druge palete.. :) Meni je ova za prvi put sasvim ok, a možda u skorije vrijeme probam i Sleek, jer su mi ovakva pakovanja baš praktična :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe