PREDSTAVLJANJE AVON LUCK EDP (+ mini recenzija)

listopada 05, 2014

Drage moje, danas vam donosim kratki osvrt na događaj koji se desio u petak. Oni koji me prate preko instagrama, mogli su da vide par sličica sa tog druženja, a danas vam donosim nešto više slika, jer kako kažu slika govori hiljadu riječi.
Moje drage blogerice i ja bile smo pozvane da prisustvujemo promociji novog Avon mirisa, koji nosi naziv Luck. Zaštitno lice ovog Avon EDP je lijepa i popularna svjetska teniserka Maria Sharapova. 



Nije me puno iznenadilo kada sam vidjela da će promocija parfema biti u divnom ambijentu Coloseum Cluba, jer ipak parfem i nosi naziv "Luck". Eh kako to biva, ne možete biti u Casinu, na promociji parfema pod nazivom Luck, a da se ne poželite malo poigrate sa srećom i vidite da li je na vašoj strani. Zahvaljujući Avon timu dobili smo priliku da malo i zaigramo. Neko je imao više, neko manje sreće, ali kako kažu iz Avona sa Avon Luck mirisom sreća je uvijek na vašoj strani :)

Pored listića za sreću, tu je bila i prekrasna torta, napravljena po uzoru na ovaj parfem. Nije li divna? A i ukusom nije ništa lošija. 



Avon Luck miris dostupan je kako za žene (EDP), tako i za muškarce (EDT).


Avon Luck for Her je parfem koji vas u trenu začara, od njegovog elegantnog, modernog izgleda, a inspiracija za takav izgled bila je jedna mala zlatna žensku torbicu sa mašnicom, do samog mirisa. Moram dodati da je meni ova mašnica na bočici parfema preslatka, kao da se izgledom Avon igrao između žene i vječite djevojčice u nama. Kako navode iz Avona, Luck odiše prefinjenim, ženstvenim gornjim notama sočnih citrusa i rijetkog cvijeta poznatog pod imenom "kraljica noći", koji počiva na toplim drvenastim notama u bazi mirisa. Miris pripada orijentalno- voćno-cvjetnoj olfaktivnoj kategoriji mirisa. Ako bih trebala laički da vam opišem miris (što mi je uvijek nekako nezahvalno) rekla bih da prvu sekundu pomislite kako je riječ o slatkastom mirisu, a onda vaša čula obuzmu te cvjetne note, i vi ste u raju mirisa. Zaista iako miris ima u sebi slatkastih nota, definitvno nije namijenjen samo za ljeto, već ga i tokom hladnijih dana možete odvažno nositi na sebi, ja bar sigurno hoću. U ovih par dana koliko ga koristim, poslije promocije, dobila sam pregršt pozitivnih komentara na ovaj parfem, kako sa ženske strane, tako i sa muške. Dovoljan znak da je ovaj miris prelijep. Pored samog mirisa u kolekciji se još nalaze i losion, te sprej za tijelo.

Avon Luck  for Him također ne zaostaje po izgledu od ženske varijante. Inspiracija za njegov izgled bila je moderna kravata. "Sofisticiran i aromatični akordi muškatnog oraščića provlače se kroz note rozog bibera i bušina stvarajući savršen savršenu ravnotežu svježine i muževne začinske topline. Muški miris spada u drvenasto-aromatično-jantarsku kategoriju.  U muškoj kolekciji se još nalaze i sprej za tijelo, te gel za tuširanje.

Miris za nju i njega moguće je naručiti u Avon brošuri 14. Za ženski miris izdvojit ćete 39,90 KM a kao poklon dobijete sprej i losion za tijelo, dok ćete za muški miris izdvojiti 34,90 KM a kao poklon tu su sprej za tijelo i gel za tuširanje iz iste mirisne kolekcije.
Veliko hvala Šejli (PR manager) i naravno Avonu na pozivu, te divnom druženju, krasno osmišljenoj promociji, i poklonima koje sam dobila. Sa ponosom i puna sreće ću da nosim ovaj miris :)

Poruka Marie svima onima koji nose ovaj parfem "Nadam se da će Avon Luck donijeti samopouzdanje i ženama i muškarcima. Svaki put kada ga nosiš, slavi sreću i uspjeh u svom životu. Divno je biti sretan" 



 Da li volite Avon mirise? Jeste li već imale priliku probati ovaj? Vaši dojmovi? 

You Might Also Like

2 komentari

  1. Meni je žao što nisam mogla da prisustvujem, probala sam tester parfema i meni se jako sviđa.. Mislim da ću ga poručiti odmah u ovom katalogu :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zao mi je sto nisi mogla biti s nama, ali mi je i drago jer si barem imala priliku probati tester. Parfem je zaista krasan, nisam jos samo sigurna kolika mu je postojanost jer ipak kratko ga koristim :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe