AVON WINTER ROSE BUBBLE BATH

prosinca 06, 2014

Došao nam je i decembar. Zaista volim ovaj dio godine, izuzev hladnoće :) Jelke, borove iglice, cimet u zraku, domaći kolačići, topao čaj, vatra iz kamina, sva ta praznična atmosfera ne samo da je divna, nego i pozitivno utječe na moje raspoloženje.
Međutim ove godine, sva godišnja doba kasne, a vrijeme brzo leti, tako da sam izgubila pojam o tome da je već došla zima i sa njom sve njene čari (osim snijega). Prvog decembra, na moja vrata stigao je paketić iz Avona i u njemu jedna mala bočica koja me je vratila u stvarnost i podsjetila da ne smijem zaboraviti uživati u zimskim čarima prije nego li prođu :)

U Avon kampanji 17, svoje mjesto našla je i jedna slatka bočica, koja u sebi krije jedan predivni gel za tuširanje. Riječ je o Avon winter rose bubble bath.


Sama bočica neodoljivo podsjeća na kuglu sa jelke. Ta preslatka plastična kugla u sebi krije jedan gusti jarko crveni gel za tuširanje. Prilikom korištenja, pazite u pogledu nanošenja, jer je otvor kroz koji proizvod izlazi malo veći, ali meni to zaista nije problem. Mirisi koji se širi samim otvaranjem bočice, a zamislite tek kako je kada se okupate, naprosto je neodoljiv. Riječ je o slatkasto cvjetnom mirisu, zimske ruže. Miris je zaista po mom ukusu, prvo sam pomislila da je riječ o bobičastom voću, ali sam onda shvatila da je ipak nešto cvjetno u pitanju. Zaista vjerujem da će se većini vas svidjeti. Sam miris je dovoljan da se opustite i uživate, a i nije li to svrha svake kupke za kupanje :) Pjena me je iznenadila i u pogledu količine pjene koju stvara. Prvi put kada sam se kupala, stavila sam pozamašnu količinu i bilo je zanimljivo imati toliku količinu pjene u kadi. Već slijedeći put sam stavila količinu manjeg oraha i tada je zaista bilo dovoljno količine pjene, baš onoliko koliko ja volim. 


Tu je i sastav ako neko želi da zna :) nadam se da je vidljivo pošto je loptasti oblik zaista je bilo teško uslikati cijeli sastav


Ova pjena za kupanje dolazi u količini od 250 ml, te je u trenutnoj brošuri možete naći po cijeni od samo 3,50 KM, dok je regularna cijena 7,00 KM. Mislim da je ova slatka pjenušava kuglica dostupna i u trenutnom Avon katalozima u Hrvatskoj, Srbiji, Crnog Gori.. 

PRESUDA: Make up Judge blog presuđuje i više nego pozitivno za ovu kupku. Palac gore, za dizajn, miris, boju i količinu pjene koju stvara. Bez sumnje ovaj proizvod zaslužuje ocjenu 5/5. :) Iako nemao snježnu zimu, to ne znači da u zimi ne možemo uživati, bar u kupaonicu uz ovu kupku, a poslije kupanja topli čaj od jabuke-cimeta, dekica i uz svoje najmilije ili neku dobru knjigu, vama na izbor :)


Imate li sličnu pjenu za kupanje? Da li ste probali ovu? U trenutnoj Avon kampanji također imaju slatke praznične kupke  pod nazivom Mr and Mrs Frosty, da li ste ih probali, mene tako neodoljivo mame, mislim da će gospođica Frosty biti moja :) 

*PR proizvod

You Might Also Like

10 komentari

  1. Kako su primamljive u tim slatkim pakovanjima,jedva čekam isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da da baš je medeno pakovanje :) obavezno probaj, cijena je sitnica, a riječ je o divnom proizvodu :)

      Izbriši
  2. I ja sam dobila ovu, al mislim da ću je proslijediti.. Ja zapravo uopće ne trebam ovakve stvari jer moje kupanje je ustvari tuširanje.. Al se slažem da predivno izgleda, a i miriše :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kada ti već ne treba onda je daruj, vjerujem da će se neko obradovati :) ja zaista volim ovakve stvarčice, ali kad je već kod tebe takva situacija onda apsolutno razumijem :)

      Izbriši
  3. Mr Frosty me jako mami iz te kampanje :) ali i ova je preslatka. Nazalost ja bas puno ne odabirem kupke, radije se otusiram jer dijelim kadu s cimericom pa ne mogu sad potrositi toliko vode odjednom; ali tu i tamo si priustim i nesto ovako :D
    Super su ti slike :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onda tebi svakako više odgovaraju gelovi za tuširanje, mada iskreno rečeno ovo slobodno može poslužiti i kao gel :) hvala ti puno na komplimentu za slike i naravno na komentaru :) :*

      Izbriši
  4. ja nisam tip za kupke, no tuširalice volim, tako da i kupke koristim za tuširanje :D ovu nisam probala al sam si naručila gingerbread kupku iz avona i miriše baš kao medenjaci :D predivno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jao vidjela sam tu i mene je mamila, ali sam se ipak suzdržala, jer trenutno imam i previše gelova za tuširanje.. avon u ovoj kampanji ima bas puno super proizvoda za ovaj zimski period, krasni su :)

      Izbriši
  5. Lijepe su ti slike, a ja sam tip za kupke i dobro bi mi došla ova, mogu samo zamisliti kako lijep miris ima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno :) onda je obavezno kupi, neces se pokajati miris je fenomenalan :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe