AVON NATURALS PRETTY - PASSIONFRUIT & PEONY

veljače 20, 2015

Avon nas je pravo razmazio za Valentinovo i poslao paket (kesu) punu divnih proizvoda. Među tim zaista divnim proizvodima našle su se i dvije slatke žute bočice Avon Naturals proizvoda- gel i losion za tijelo Passionfruits & Peony.


Avon naturals proizvodi prepoznatljivi su osim po njezi i po neodoljivim mirisnim kombinacijama. U novoj kampanji Avon je na tržište izbacio još jednu neobičnu kombinaciju za njegu tijela- pasiflora i božur.
Za one koji ne znaju "passionfruit" nema jedinstveni naziv, mada je na našim prostorima poznata pod nazivom pasiflora ili još poznatije marakuja. Riječ je o voću oblika grejpa, zaista divnog mirisa sudeći po proizvodima koji su do sada izašli na tržište a u svom sadržaju kriju i ovo voće.


Ono što je zajedničko i gelu i losionu osim da dolaze iz iste kolekcije, je pakovanja. Oba proizvoda, dakle dolaze u klasičnim, uskim a dugim, plastičnim tubama, u količini od 200 ml. Poklopac je napravljen od čvršće plastike, a pri zatvaranju čuje se "klik". Volim čuti taj zvuk, jer mi je to i više nego dovoljan znak da se ovako tečni proizvodi neće razliti ondje gdje ne treba :)




GEL ZA TUŠIRANJE

Već prvim uzdahom, slatkasti miris me je omamio i nisam mogla odoljeti da ga odmah ne probam. Nakon tuširanje kupaonica je neodoljivo mirisala. Zbog ovog mirisa, ne možete a da ne pomislite na ljeto i sunce. Lijepo je osjetiti ljeto, makar i mirisom, zar ne?
Sam gel odlično pjeni, i potrebna vam je jako mala količina, koja će stvoriti gustu pjenu. U prošlom postu pisala sam vam o tome kako ne koristim tako često pjene za brijanje, nego kao zamjenu posežem za gelovima. Obzirom da ovaj gel stvara jako gustu pjenu, vjerujem da će mi i u tu stvrhu odlično služiti. Slatkasti miris samog gela se ne zadržava dugo na koži, što i nije neobično za gelove.




LOSION ZA TIJELO

Iako losion i gel sadrže istu kombinaciju mirisa, moram da priznam da se uoči velika razlika. Dok kod gela slatkasto-voćni miris bar za koju nijansu više dominira, kod losiona je suprotna stvar. Po mom mišljenju (a znamo da smo kod mirisa svi bar mrvicu subjektivni) losion miriše cvijetno, kao da u ovom slučaju veću dominaciju preuzima sam božur. Ukoliko ste ljubiteljica cvijetnog mirisa onda vjerujem da će vam se i ovaj losion svidjeti. Uz to miris se poprilično dugo zadrži na koži.
Tekstura losiona nije ni pregusta ni pre rijetka, što bi se reklo: zlatna sredina. Odlično se razmazuje, a nećete imati problema ni sa upijanjem. Moja ga koža relativno brzo upije i to generalno smatram najvećim plusem losiona, pa tako i ovoga.
Iako proizvođač navodi 30 sati hidratacije, ja baš i nisam sigurna u toliku dužinu. Međutim nesumnjivo je da ćete dobiti solidnu hidrataciju i mekanu kožu bar narednih 10tak sati nakon nanošenja proizvoda.



Ove proizvode možete naći i u trenutnom Avon katalogu. Regularna cijena losiona za tijelo je 12,00 KM, a akcijska 7,90 KM. Gel za tuširanje po regularnoj cijeni košta 9,90 KM, a u ovom katalogu ga možete poručiti po cijeni od 6,90 KM. Avon u trenutnom katalogu donosi i mnogobrojana sniženja povodom Dana žena. S obzirom na to puno povoljnije je da umjesto pojedinačne kupovine ovih proizvoda, iz ovog kataloga po cijeni od 9, 50 KM naručite set od tri proizvoda- gel, losion i sprej za tijelo, i uživate u ovom neobičnom mirisu, prizivajući toplije dane




Koji mirisi vas podsjećaju na ljeto? Volite li više cvijetne ili voćne mirise? 
Puno poljubaca od Vaše M.

You Might Also Like

10 komentari

  1. Mirisala sam ovaj losion kod prijateljice i bas je predivan :)
    A ja vise volim vocne mirise, nisam bas za cvijece :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma da, miris je bas nekako individualna stvar.. oni koji vole cvijetne mirise voljeti ce i losion u to ne sumnjam.. :)

      Izbriši
  2. Mene na ljeto podsjećaju Baleini LE gelovi za tuširanje sa mirisom lubenice, manga i sl. Koristila sam losion iz naturals linije ali sam zaboravila kako je mirisao, znam da je bio dobar :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala taj, nadam se da ce se vratiti opet.. to je vjv onaj crveni.. :)

      Izbriši
  3. Ja obozavam Avon mirisne sprejeve iz ove Naturals linije, pa cu sigurno naruciti i sprej iz ove nove kolekcije. Nadam se da ce vise vuci na tu vocnu marakuja notu nego na bozur. Na ljeto me vise podsjecaju vocni mirisi, evo bas sam neki dan kupila Dush Das gel koji mirise na tropsko voce, divan je. Inace volim one svjeze akvaticno kremaste mirise poput Nivea Original mirisa, i to me asocira na toplije dane.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja inace ne koristim te sprejove, ali bas me interesuje kakav ce biti taj, pa javi dojmove :) i mene na ljeto vise podsjecaju vocni mirisi, ili eventualno neki blazi cvijtni.. OOOtaj Dush mi se cini super, imat cu ga u planu dok potrosim zalihe :)

      Izbriši
  4. Obozavam Avon Naturals proizvode, obicno ih koristim leti jer je vecina bas cvetnih i vocnih mirisa. Mirisi su zaista postojni i dugo se zadrze na telu. Najcesve koristim kupke i losione, ali cesto i one sprejeve posebno kada je vrucina. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je čuti da si zadovoljna sa cijelom kolekcijom.. Onda rezerviši za ljeto i ove nove mirise hehehe :)

      Izbriši
  5. Obožavam cvetne note i kupke koje me podsećaju na prirodu ! Prelepo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Ivana.. Upravu si da cvijetne note daju taj osjećaj prirode bolje neko li voćne :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe