INSTAPOST #4

lipnja 21, 2015


Kada sam krenula da pišem post, bacila sam pogled na datum kada sam zadnji put pisala, i igrom slučaja ili sudbine, danas je tačno mjesec dana od toga.. Ukoliko me pratite preko fb, tamo sam najavljivala nekoliko puta da ću se vratiti brzo, ali ne ide život baš onako kako mi hoćemo, i najbolji planovi se nekada ne ostvare. Bilo kako bilo, vraćam se svom malom kutku mira, sreće i opuštanja- blogu. Još uvijek neću pisati često ali biti ću tu prisutna. :) Prije nego li podijelim sa vama svoje slike sa instagrama, želim da vam se zahvalim što ste blog čitali i u periodu dok sam bila odsutna. Hvala vam od srca..

(Gonul Kahvesi SCC Sarajevo)

Odsustvo sa bloga pokušala sam koliko-toliko da nadoknadim podjelom slika na instagramu.
Svakako najviše slika odnosilo se na Avon digital Divas konferenciju. Riječ je o prvoj konferenciji namjenjenoj fashion i beauty blogerima u BIH. Vjerujem da ste do sada već pročitale mnoštvo postova o ovoj konferenciji, pa vas detaljima neću zamarati, ali moram da kažem da je to bio jedan od onih dana kada ne možeš a da ne budeš sretan, jer  sreću donosi Avon i naravno moje divne blogokolelegice :) veliki poljubac za sve njih :) Avon je bio dobar domaćin pa smo kući otišle i sa vrećicom proizvoda o kojima ćete moći uskoro čitati..







Kompanija Avon i draga Šejla nisu dugo čekale nakon konferencije, pa su nas opet iznenadili jednim poklonom. Neću  se moći strpiti, a da vam ne otkrijem da sam naročito iznenađena Luxe proizvodom za usne.. 


U prošlom mjesecu malo više pažnje sam posvetila njezi ruku i noktiju.. A post o divnom Catrice setu mogli ste već i čitati- link.



U nastavku posta slijede slike hrane, pa ukoliko ima postača obzirom da je Ramazan, ja se izvinjavam, svakako možete odgoditi čitanje post  nakon iftara :)
_____________________________________________________________________
I za kraj ja ne bih bila ja, a da prije Ramazana nisam uživala u obilju nescafe  i ukusnoj hrani. Sada uživam u iftarima, pa možda s vama uskoro i podijelim koju slikicu te divne hrane i trpeze :) .





To bi bilo sve za ovaj put, pišem vam uskoooro.. CMOK, C M O K ! ! ! ! ! !

You Might Also Like

2 komentari

  1. Bas mi je drago sto si se vratila pisanju! :)
    I strasnooo mi se svidja boja ovog Avonovog laka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puuno :) a lak je predivan, pisat cu i o njemu ili bar ubaciti koju slikicu na drustvene mreze :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe