NEW IN #9

lipnja 30, 2015

Čak tri mjeseca nisam vam pisala o svojim novitetima.. Iskrena da budem, više se i ne sjećam šta sam sve kupila, ali pokušala sam da sastavin neku "tromjesećnu new in listu". Uz to u ovom mjesecu nisam kupila niti jedan kozmetički proizvod! Bravo, ja :) Željela sam malo da stanem, potrošim nagomilane zalihe nekih proizvoda, pa da se onda fino mogu fokusirati na isprobavanje noviteta :)

__________________________________
OČI

Dio velikog Essence i Catrice paketa koji je početkom prošlog mjeseca stigao na moju adresu sadržavao je dosta proizvoda za oči.. Neki od proizvoda koje ćete vidjeti u narednim slikama mogu biti i vaši.. Uskoro o tome nešto više ( da, da, najavljujem nagradnu igru) :D.. 



Ne pamtim kada sam imala više maskara od trenutnog stanja (njih 6), a razlog toga je što sam u već spomenutom paketiću dobila dvije, jednu Catrice, jednu Essence.. U zadnjoj narudžbi sa Feelunique našla se i Calvin Klein maskara (moram priznati da sam od nje očekivala više, ali nije da me je u potpunosti razočarala).. Ako želite opširniju recenziju samo recite..


Osim bijele olovke, moja kolekcija uopšte nije sadržavala olovke za oči.. Da, da dobro čitate, jednostavno nisam tip osobe koja voli olovke, tuševa.. Meni dajte brdo sjena, pustite me da se igram s njima i niko sretniji od mene.. Stvari su se promijenile zadnjih mjeseci, kada sam dosta olovaka dobila na poklon, a neke i sama kupila.. Vrijeme je da se eksperimentiše.. (u daljnjem tekstu vidjet ćete još dvije Avon olovke koje sam dobila u zadnjem poklonu od njih)


____________________________________________
LAKOVI ZA NOKTE

Većinu lakova sam dobila od Essence i Catrice i moram priznati da su me boje baš baš oduševile, ali i njihovi novi bazni lakovi, te nadlakovi koji daju efekat geliranih noktiju (link ovdje). Obzirom da je ljeto došlo, i sama sam se počastila sa par lakova (L'oreal, Essence, Manhattan)...


__________________________________________
AVON

Svi već znate kako nas Avon bar jednom mjesečno iznenadi sa nekim poklonima.. U prošlom periodu dobila sam divne Nutra Effects kreme, koje su me osvojile i o kojima sam vam već pisala (link).


Krajem prošlog mjeseca bila je i Digital Divas konferencija na kojoj smo dobile dosta divnih stvarčica, između kojih je i njihova dosta hvaljena podloga za sjene.. Jedva čekam da je probam, kao i vodotpornu maskaru za oči. Sun + kremu za lice još nisam probala, ali definitivno će ova krema biti dio moje svakodnevne njege u vrućim sunčanim danima.. Ostatak proizvoda možete pogledati na slici..


Prije par dana stigli su mi i ovi ljepotani: lak za nokte diivneee boje, Luxe balzam za usne u boji o kojem ćete moći uskoro čitati, te dvije olovke za oči.. :)


______________________________
LICE

Obnovila sam kupovinu Rimmel Stay Matte pudera, a kako i ne bih kada je odličan (recenzija ovdje), a ostatak ekipe sa slike sam dobila :) 
Luda sam za Essence kistovima, tako su mi lijepi, medeni, jeftini i poprilično kvalitetni. Još uvijek žalim što nisam uspjela naći četkicu za blendanje ali šta je tu je.. Napokon sam odlučila sebi skratiti nerviranje kada vidim da mi je neka četkica prljava a hitno mi je potrebna, pa sam kupila i sredstvo za čišćenje četkica Ebelin.


___________________________
USNE

 O Essence sjajevima i ruževima već ste mogle čitati- klik za link :) 
Bez Essence olovki zaista ne mogu, i svako malo kupim po neku. A da sam mogla proći pored ove Flormar ljepotice, vjerujte prošla bih, ali kakoooo... Predivna ljubičasta boja koju definitivno trebate imati.. I tu je još jedan Avon ruž za usne, u tamnijoj smeđoj je boji, te ovih dana i ne posežem baš nešto često za njim, ali vjerujem da će u jesen carovati na mojim usnama.. 


__________________________________
PREPARATIVA

Veći dio kupovine u zadnje vrijeme čini naravno preparativa, koja se i brzo troši, a i zaista je neophodna.. Cimerka mi je opet iz Srbije donijela Veoma zdravu kremu za problematičnu kožu, koja je definitivno moj spas kada mi lice podivlja (link). Jedan vikend u DM-u bilo je neko ludo sniženje gdje ste uz jedan H&S šampon od 400 ml dobivali drugi gratis.. Kako da to propustim? Tada sam kupila i novu spužvicu za piling i masažu lica (link), kao i kremu-gel za sprečavanje žuljeva.. Ovu kremu još nisam probala kako treba, tako da zaista ne mogu da kažem da li djeluje ili pak ne.
Svakako ta kupovina nije mogla proći i bez Ebeline maramica koje svakodnevno koristim prilikom šminkanja, ali i za sve ostalo.. :)


Odmah ću da se izvinem na ovoj malo je reći užasnoj slici, ali bolje nisam imala :( Ugl, kada mi je stigla narudžba sa Feelunique, pored već gore spomenute maskare, našla se i divna plava bočica, a riječ je o Elizabeth Arden toniku za masnu kožu lica.. O njemu imam namjeru pisati u skorije vrijeme, pa ću tu napisati sve svoje utiske..


Šampona nikad dosta, pa sam priskrbila još jedan voljeni Avonćić. Inače kosu perem u kombinaciji sa ovim šamponom i H&S i to mi se pokazalo kao odlična kombinacija za moju premasnu kosu.. 
U Bingu je čini mi se prošlog mjeseca na nekoj luuudoj akciji bilo i Listerine, pa sam ovo gigantsko pakovanje kupila po cijenu od nekih 8 KM. Obzirom da ga cijela porodica koristi brzo se i troši :) 


Odlična ponuda iz Garniera, kako je onda propustiti.... :) 


I za kraj ostavila sam ono što mi je definitivno najomiljenije u ovom new in postu, a možda i više od toga :) Divni rođaci iz Francuke poslali su mi dva proizvoda koja su dugooo vremena bila na mojoj WL i zaista još ne mogu da vjerujem da ih imam :) Svaki dan bacim oko na stolić da se uvjerim da su još tu, hahaha..



Drage moje to bi bilo sve za ovaj put.. Ukoliko želite da čitate recenziju o nekom od ovih proizvoda recite mi u komentarima ili na fb stranici. Do narednog čitanja :* :* :* :*..
xoxo, M. 

You Might Also Like

6 komentari

  1. Ogroman new in, svega ima, svega :-) Super :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nabralo se u zadnja tri mjeseca, ili bolje reći dva, pošto ovaj nisam kupovala.. Da vidiš koliko sam love uštedila, hahahaha, sve ću na hranu potrošiti :)

      Izbriši
  2. Ooooo svasta ovdje lijepog ima! I sama sam kupila ovaj garnier set jer je bas poboljan :D I as me zanima zasto te je ck maskara razočarala? Pisi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, a garnier set ne samo da je povoljan nego su to proizvodi koji svima trebaju bez obzira na tip koze :) o CK maskari uskoro postić, hehe :)

      Izbriši
  3. Krasni noviteti, puno toga i sama imam i volim :D A Nuxe ulje već dugo želim isprobati. Uživaj u njemu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno.. Nuxe miriše nevjerovatno, zaista opuštajuće.. Na trziste je izasao slican proizvod od Olival, cije na mu je oko 20 KM, kazu da je odlicna zamjena pa mozes da probas i taj :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe