EMPTIES #6

srpnja 16, 2015


Iako ovoga puta u mojoj kesici za beauty smeće nije bilo puno proizvoda, zbog nedostatka prostora morala sam da je ispraznim.. Biti će ovo kratki post, brzi pregled onoga što sam u skorije vrijeme potrošila, pa da krenem odmah... :)


NJEGA TIJELA

Mislim da nema osobe koja u ljetnom periodu ne troši gelove za tuširanje bukvalno u litrima, pa tako i ja. Mogu reći da sam od početka toplijih dana, potrošila sigurno barem 3 gela za tuširanje, koje sam slučajno bacila u pogrešnu kantu, onu za pravo smeće.. Srećom ta greška mi se nije desila sa Avon Bubble Bath (link o njemu), koje sam u zadnje vrijeme koristila i kao kupku i kao klasični gel.. Pored gelova definitivno puno više koristim i losione (vjv zato što je vruće, pa nema one žurbe sa čekanjem da se upiju, a uz to i malo rashlade).. Iz Avon naturals linije potrošila sam jedan losion divnog mirisa o kojem sam već pisala- link je ovdje.. Da je Avon ovog mjeseca moj favorit za njegu tijela potvrđuje i Cherish losion za tijelo (iz dobro nam poznate Cherish kolekcije).. Srećom u svojim zalihama imam još jedan ovakav losion. Kažem srećom, jer ga zaista jaaaako volim, prija mojoj koži, a uz to ide i kao odlična kombinacija Cherish parfemu.. Njega tijela podrazumjeva i njegu stopala, pa sam u zadnje vrijeme svoja stopala mazila Barfuss maskom (link)..


NJEGA KOSE

Početkom ljeta i toplijih dana, pojavila mi se i perut, vjv kao reakcija na pojačano znojenje, pa sam zbog toga posegnula za Fitoval šamponom protiv peruti i pokazao mi se zaista učinkovitim. Fitoval se brinuo za moju perut, a Avon Advance Techniques kao i uvijek bio je zadužena za volumen i borbu protiv masne kose. Koliko volim ovaj šampon mogli ste čitati u ovom postu.


LAKOVI ZA NOKTE

Mijenjanje godišnjih doba je idealna prilika da se kaže bey bey i jednom dijelu lakova. Ovoga puta u kanti su se našli mahom lakovi koji su vremenom dobili gelastu strukturu i skoro ih je nemoguće nanositi (Orkide- sive šljokice, Rapsodi- bezbojni, Olovia- roze šljokice, MF nailfinity). Flormar matte u nijansi M03 Elegant Grey, te Classics u nijansi 146 su dugo vremena bili moji favoriti i potrošila sam ih zaista dosta, ono malo što je ostalo doživjelo je sudbinu kao i ovi gore spomenuti. :)
Sve divne lakove otklanjala sam uz pomoć famoznog zelenog Avea (svu zalihu sam potrošila, šmrc), te mybody Mercator acetona, kojeg na veliku žalost nema više u prodaji. Trenutno skidam lakove nekim užasnim odstranjivačem,pa ukoliko znate neki koji može parirati ovima javite mi i spasite me muka.


DEKORATIVA

Rimmel Stay Matte puder je potrošen, i već u upotrebi drugi (link za recenziju). Essence all about matt podloga za lice je čisti promašaj, ostalo mi je više od pola proizvoda i ma koliko joj puta dala šansu svaki puta je to bilo jaaako loše. Srećom povučena je iz prodaje. L'oreal Super Liner Mat-Matic olovka za oči je definitivno nešto u što vrijedi uložiti malo više novca. Štedila sam je na sve načine stavljala samo ponekad, ali svemu dođe kraj. Moram samo naglasiti da je nisam apsolutno do kraja potrošila, ostalo je baš malo, pri dnu, i to se vremenom sasušilo. Essence eyeliner pen je još jedan od proizvoda koji su me definitivno izdali. Apsolutno loš proizvod, ne ostavlja ravnomjerno proizvod, a i intenzitet crne nije za neku pohvalu. B.pretty BIPA maskaru sam još u septembru dobila od Tine u onoj veeelikoj razmjeni proizvoda (ukoliko ste preskočile, evo link). Solidna maskara, sa četkicom koja mi je odgovarala. I za kraj ove rubrike uzorak nekog parfema. Mislim da je iz Avona ali zaista nisam sigurna. Sigurna sam da fino miriše i da bi starijim damama odgovarao.


PAPIRNTE STVARČICE

Iako sam rekla kako blaznice više neću stavljati u ovaj post, ipak su se i ovoga puta našle jedne uz Balea antibakterijske maramice koje trošim i trošim i trošim...


To bi bilo sve za ovaj put... Šaljem vam puno poljubaca :) M.

You Might Also Like

8 komentari

  1. Avon Cherish losion volim ovo ljeto :) Miris ne bježi odmah s kože, nego se zadržava sasvim dovoljno da ponekad mogu izostaviti parfem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i moj je favorit definitivno, cak razmisljam da napisem recenziju o njemu toliko mi se svidja :)

      Izbriši
  2. Essence eyeliner pen sam namazala jedva dva puta i bio je skroz suv, inače ostali proizvodi mi se dopadaju ovako na izgled nisam ih koristila osim Flormar lakova koji su super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni Essence eyeliner nije bio skroz suh, ali zaista totalno neravnomjerno nanosi proizvod, iako nije skup zaista ne vrijedi novca, jer sam sigurna da se moze naci puno bolji, cak i sam Essence ima boljih eyeliner-a.

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. soory sto tek odg, nisam zaista mogla ranije.. Ja ga kupujem u CM marketima, mada ga ima i skoro svaka apoteka :)

      Izbriši
  4. Meni su Afroditini skidači lakova fini, a kako ću iduće sedmice biti okružena svim divnim Mullerima, kupit ću i taj Aveo odstranjivač, da vidim zbog čega je hvaljen toliko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probat cu njihove, ovaj mercator-ov je proizvodila afrodita, tako da vjv ima slicnosti, a ti obavezno kupi Aveo, ne steti nokatnoj ploci, lako skida lak, meni je svarno super :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe