AVON NAILWEAR PRO+ (MODERN ROMANCE COLLECTION)

listopada 09, 2015


Jesen je tzv. prelazni period kad mijenjamo sve, od životnih odlika, do odjeće i kozmetike. Rekla bih da uđemo  u neku mirniju fazu poslije živahnog ljeta.. Sa tim raspoloženjem, mijenjamo i boje koje nosimo.. Nije neuobičajno da djevojke na neke tamne lakove skroz zaborave tokom ljeta, pa se oduševe kada negdje na dnu ladice pronađu baš taj lakić, idealan za hladne dane.. Da prelaz iz svijetlih boja u neke tamnije ne bi bio onako "šok, šok- bum, bum" uvijek u svojoj "skromnoj" kolekciji lakova imam neke neutralnije boje, baš one divne boje jeseni..  Priznajte, ni jedno godišnje doba nema tako divne boje kao jesen.. :)

Oduševljenje novim nijansama Avon nailwear pro+ (modern romance collection) lakova koji su kreirani za nadolazeću jesen, nisam krila ni ja, a ni vi kada sam objavila sliku na društvenim mrežama.. Ukoliko ste pak propustile vidjeti sliku evo je sada, pa da se i vi priključite našem oduševljenju :) Obzirom na svu tu euforiju što s moje što s vaše strane požurila sam sa pisanjem recenzije, iako su mi noktići relativno kratki. Ali da se ne lažemo, nemamo svi lijepe duge nokte baš uvijek, što ne znači da na kratkim noktićima lak loše izgleda, šta više primijetila sam da mi neke boje laka (poput sive) bolje stoje na kratkim noktima..

Nailwear pro+ kolekcija lakova postoji i od ranije, ali s novim katalogom došlo je i 6 novih nijansi, od kojih ću vam ja danas predstaviti 5. Lak naziva Golden Femme nažalost nisam dobila, ali ga možete potražiti u recenzijama blogokolegica, sigurna sam da će ga neka recenzirati :)
Svi lakovi dolaze u rozoj kartonskoj ambalaži koja je karakteristična za novu Modern Romance kolekciju. Iako nije iznenađenje da su Avon proizvodi u kartonskoj ambalaži, uvijek to smatram dodatnim plusem. Samo pakovanje laka je također karakteristično za Avon, staklena bočica, sa crnim plastičnim poklopcem na kojem je kist. Sami kistovi su baš po mom ukusu, dovoljne debljine i dužine.. Svi lakovi dolaze u zavidnih 10 ml, tako da nema straha da ćete ih brzo potrošiti. Uz to sve ove nijanse dovoljno je nanijeti u jednom sloju, jedino će za Tender nijasnu definitivno biti potrebna dva sloja. Svakako dva sloja stavite ukoliko želite intenzivnu boju i imate dovoljno vremena da se fino osuše dva sloja :)


Već možete naslutiti da će ovaj post biti jaaaako dug, pa da ne dužim dalje evo i nijansi.. :)
___________________________________
MODERN EDGE

Od svih novih nijansi modern edge je definitivno najtamnija nijasna. Na rubu (edge) između smeđe i crne.. Nisam ljubitelj tamnih nijansi općenito, a pogotovo ne crne boje na noktima, pa ukoliko i trebam da stavim nešto tamniju boju na nokte, onda je ova nijansa definitivno odličan kompromis za mene. Pokušavala sam da što vjerodostojnije prikažem boju na noktima ali jednostavno i poslije nekoliko pokušaja, ona nije htjela da surađuje.. Na noktima djeluje puno tamnija nego što u stvarnosti jeste (pravu boju koja je i na noktima možete vidjeti na slici same bočice)..

 
 
____________________________________
DESIRE

Mješavina prljavo bež i smeđe nijanse dolazi u Desire nijansi ove kolekcije. Apsolutno jesenja boja, koja ne samo da će odlično ići uz modne look-ove, nego i make up look-ove.. Riječ je o boji koja se igra između svijetlih i tamnih nijansi. Avon je zasigurno pun pogodak napravio kada je ovu nijansu pretočio i u sjenu, koju možete naći u novoj true colour quad paletici - modern romance, o kojoj vam pišem uskoro.. :)

 
____________________________________
TENDER

Boja kože.. To je bio prvi komentar moje drugarice kada je vidjela ovaj lak i moram da se složim sa njom. Tender baš kao što joj i naziv kaže je nježna, bež- nude nijansa. Idealna za početak jeseni, kada još uvijek na noktima želimo nositi svjetlije boje.. 

 
____________________________________
INNOCENCE

Iako u katalogu djeluje da je riječ o ljubičasto-plavoj nijansi, uživo bih ipak rekla da je riječ o mješavini sivo-plave nijanse.. Dugo vremena sam tražila ovakvu nijansu i moram priznati da sam joj se jaaako obradovala.. Idealna je za dnevni look, ali i nosiva uz razne kombinacije, tako da kada nalakirate vaše nokte ovom nijansom biti ćete mirne narednih nekoliko dana.

 
_____________________________________
SINFUL ROMANCE

I kako to uvijek biva, šećer na samom kraju.. Sinful Romance je definitivno po meni najljepša nijansa.. Ne nosi džabe naziv sinful romance (u mom slobodnom prijevodu griješno romantična) :D.. Neka mješavina prljavo roze, bolje trule višnje i ljubičaste..  Teško joj je odoljeti, a vjerujem da će ove zime ova boja itekako prevladati u našim ormarima, pa se pripremite da je nosite i na noktima.


Ma koliko se trudila da što realnije prikažem boje, to zaista nekada ide jako teško, pa po mom mišljenju najrealniji prikaz nijansi možete pogledati na slici ispod..



Nailwear pro+ kolekcija zajedno sa novih šest boja sadrži ukupno 23 nijanse :) U trenutnom katalogu cijena ovih lakova je 4,50 KM, dok je regularna cijena duplo viša, dakle 8,90 KM. Ja sam već naručila boju koja mi nedostaje, a koja je vaš izbor?

Ljub, ljub, ljubac M.

You Might Also Like

12 komentari

  1. Odgovori
    1. i meni se definitivno najvise sviđa sinful romance, mada su svi bas divniii... :) :*

      Izbriši
  2. Meni je innocence prekrasna, nemam slicnu. Buduci da su mi nokti grozni i listaju se cak i s eveline tretmanom, ja svoje lakove poklanjam, nadam se da ce se netko bas razveseliti i uzivati u mazanju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ni ja nemam nista slicno innocence ili imam bas sive ili plave nista ovako.. vidjela sam da darujes, pa eto nadam se da ces nekog usreciti, a ako neko bude citao ove komentare, eto trk na anelin blog (lipstick attack) zena daruje lakove hehehe :)

      Izbriši
  3. Tender mi je prelep, divno izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. boje su prekrasne rado bi ih sve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam odusevljena svim bojama.. iznenađenje je da mi bas sve boje odgovaraju.. po mom su ukusu, sto jest jest hehehe

      Izbriši
  5. Meni je zadnji najljepši, divna divna nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni se on najvise sviđa, mada i ostali dobro dođu uz neke kombinacije :)

      Izbriši
  6. Joj,ne zna se koji je ljepši,a ako bih baš morala birati-naj mi je DESIRE :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas su pogodili sa bojama i doveli nas na muke koji izabrati heeheh :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe