ROSEGAL/ SPRING WISHLIST

ožujka 04, 2017

Nekada davno pisala sam vam o Rosegal stranici za kupovinu. Igrom slučaja, dugo vremena nisam surađivala sa ovom stranicom, pa je nisam ni posjećivala nešto naročito puno, no nedavno naša suradnja je obnovljena, te sam opet zavirila na ovu stranicu i pronašla dosta zanimljivih i lijepih stvari. Bilo je teško izdvojiti svega jednu kombinaciju, no moram priznati presudan komad bila je torba koju ćete vidjeti u nastavku posta. Bila je to ljubav na prvi pogled :) 



Obzirom da je zelena torba bila presudna za ovu kombinaciju, tragala sam za još nečim zelenim, kako bi cijeli look bio u skladu i ugledala ovu prelijepu tamno zelenu košuljicu koja će biti idealna za nešto toplije dane koji su pred nama. Nisam mogla odoljeti a da ne naručim jednu za sebe :)




Koliko je svakoj ženi u ormaru potrebna jedna mala crna haljina, toliko je potrebna i jedna mala crna suknja. Dooobro, možda i više njih, različitih obilka. Ovog puta ja sam se odlučila za jednostavnu, nešto elegantniju, šireg kroja. Da probudi pravu malu damu u meni :)


Iako sam prvobitno željela naručiti ovu istu torbu u bordo boji nažalost nestala je, no vjerujem da će i zelena uvijek dobro doći i s ne strpljenjem čekam da mi jave da su je poslali... Zaista djeluje jako lijepo, i ako bar upola bude lijepa kao na slici sa stranice ja ću biti prezadovoljna.. Držite mi fige da stigne do mene, te da vam pišem o njoj u nekom od narednih postova.


Cipele sa mašnom gledala sam još prošlog ljeta na ovom ali i sličnim sajtovima i uvijek su me mamile, no nažalost još ih nigdje nisam pronašla u mojoj veličini, te će kako stvari stoje ostati moja tiha patnja. No prelijepe su, zar ne? 



Nadam se da vam se ova kombinacija dopada?? Pišite mi šta bi ste od ovoga vi izabrale za sebe.. Vaša M. 

You Might Also Like

2 komentari

  1. Suknja i torba su mi predivne. Materijal i boja torbe me odusevise :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Torbu sam narucila i kosulju.. suknja je i meni prelijepa no nazalost dimenzije mi ne odgovaraju za moju sitnu gradju :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe