ROSEGAL/ GREEN BLOUSE

travnja 13, 2017

Prije nekoliko dana pisala sam vam o prekrasnoj zelenoj torbi sa Rosegal stranice koja se u skoro pa rekordnom roku rasprodala sa ove stranice (post možete pogledati ovdje) i tom prilikom vam spomenula kako sam uz torbu naručila i prekrasnu zelenu košulju, kreirajući tako savršeni duo.


Bojala sam se da će mi košulja biti prevelika obzirom da sam zaista sitna, i nisam bila sigurna u sam materijal košulje, no kada sam je vidjela na stranici OVDJE (ako se link ne otvori znači da je košulja rasprodata), naprosto nisam mogla odoljeti i ne upustiti se u rizik, koji je, na kraju će se ispostaviti, ovoga puta zaista bio vrijedan. Srećom košulja mi je u svemu odgovarala, osim u dužini, pa je bilo potrebno samo je malo skratiti kako bi bila savršena za moju konstrukciju tijela, no to za mene nije ne ništa neobično. Materijal je osrednje kvalitete, lijepo pada, ali ima u sebi sintetike, što meni osobno u hladnijim danima ne smeta (ljeti je već druga priča). Mašnu vi sami vežete, tako da je možete prilagoditi kako vama najbolje odgovara ili jednostavno pustiti da rese kojim bi ste vezali mašnu padaju.


Košulja je došla upakovana u Zaful kesu, iako sam je naručila sa Rosegal stranice, što vjerovatno znači da istu možete pronaći i na jednoj i na drugoj stranici. Za one koji nisu znali Rosegal i Zaful su sestrinske kuće, pa neka vas ne iznenadi ako identičnu odjeću pronađete i na jednoj i na drugoj stranici.
Sve u svemu jako sam zadovoljna sa košuljom, i često je nosim, no svakako baš kao i u prošlom postu i u ovom se moram zahvaliti Nikolini sa bloga Unlimited beauty na prekrasnim fotografijama koje su nastale uz njenu pomoć. Nadam se da ćemo i u narednoj turi odjeće od kineza napraviti nešto slično, ludo se zabaviti i vama u što boljem svjetlu prezentirati nove komade odjeće.


KOŠULJA- ROSEGAL LINKU
SAKO- KOTON
PANTOLE I STIKEL- FIS
SAT- MICHAEL KORS

Ljub, ljub. Vaša M.

You Might Also Like

2 komentari

Hvala na posjeti!!

Subscribe