NEW IN #17/ THE BALM, MAC, COLLISTAR, NUXE, INGLOT, AVON, FARMASI, ESSENCE...

svibnja 10, 2017

Sada će skoro mjesec dana od zadnjeg pisanja posta na blogu (izuzev wishliste koja nije beauty tematike) i moram priznati da mi je ova kratka pauza godila da napunim baterije, pokupim inspiraciju i nadam se u narednom periodu vam donesem mnoštvo lijepih postova. Uz to ide i lijepo vrijeme, pa će napokon i slike biti bolje, te se nadam da će mi manje vremena trebati za njihovo uređivanje obzirom da muku mučim sa ovim sivilom koje se nadvilo i nikako da prođe, što mi u konačnici i ubija volju za pisanjem.

Godinu sam počela sa štednjom i novom filozofijom kupovine, manje je više. Od puta u Francusku nisam zaista puno kupovala, a i kada jesam to su većinom bili proizvodi koji su mi pod a) bili potrebni ili pod b) nisam mogla odoljeti Ameli (strpite se malo, ubrzo  ćete saznti o čemu pričam).
No krenut ću prvo sa PR proizvodima i to onim koje smo dobili na Collistar promociji. Iako je prošlo već jako dugo od promocije nažalost zbog pretrpanosti ništa od ovih proizvoda nisam probala, a to su Collistar bronzer, mini size kremica, te prekrasni neseser koji je sadržavao Shock maskara koja je pokupila samo riječi hvale i dvofazni odstranjivač šminke. Ljepota zar ne?


Od PR proizvoda našlo se i par iz Avona, a riječ je o Little Sequin Dress parfemu, inačici poznatog i meni voljenog Little Black Dress, zatim Rare Pearls losion za tijelo, prekrasna olovka za oči u smeđoj nijansi iz Mark linije, te nešto posve neobično, krema za oblikovanje grudi, koju sam prije par dana počela testirati, a o rezultatima vam priše čim prije :) In Love parfem nije PR proizvod, njega sam lično naručila obzirom da je bio na nekom ludom popustu i zaista nisam mogla odoljeti, a i u malom sam zaostatku sa parfemima, tako da je svakako dobro došao. Iz Avona sam još naručila i ljubičasti šampon, no kako se ne bih ponvljala sa svim new in postom ovog puta ga nisam slikala.


I zadnji PR proizvodi u ovom postu su stigli iz Ovnaka, a riječ je o novitetima brenda Essence. Dio sam već spremila za vas, dio proizvoda je uslikan i testiran, što znači samo jedno, uskoro idu recenzije :) Proizvode neću pojedinačno pisati obzirom da ih sve možete vidjeti na slici ispod. 


Batiste šampon i Dove compressed dezodorans su u mojoj stalnoj postavi za kupovinu kada neko ide van granica, jer ih nažalost kod nas nema, a ja bez njih jednostavno ne mogu. A da se bliži ljeto svjedoči i kupovina novih brijača. Ovoga puta odluka je pala na Gillette Venus Riviera, brijači moje mladosti. Sjećam se da sam ih koristila u srednjoj školi i bila izuzetno zadovoljna (bilo je to već sad jako davno), pa sam odlučila opet ih probati. Ukoliko me pratite onda znate za moj veliki problem sa iritacijom nogu naročito u ljetnom periodu, pa ćemo vidjeti da li ću je uspjeti izbjeći ovim brijačima.


Kada smo već kod iritacije, prijateljice su mi preporučile Farmasi Mineal Water sprej koji navodno ublažava upaljenu kožu. Za sad ga još uvijek nisam testirala na taj način, ali moram priznati da je odličan za osvježenje kože lica, i mislim da je u ljetnom periodu biti odličan spas za lice od visokih temperatura. Iz Farmasia sam još poručila fiksator šminke koji sam već jako dugo željela probati i gel za masažu.


Vjerovale ili ne ponestalo mi je olovkica za usne, pa sam išla u nabavku novih i naravno kao i uvijek bez puno razmišljanja pravo na Essence stalak. Odmah do njega opazila sam i opustošeni stalak Revelique proizvoda (očito je da se provlače sa tržišta), te uspjela ugrabiti samo dva laka i top coat (koji sam zaboravila slikati). Iskreno, sreća je da su bili svega 1 KM, obzirom da nisam sigurna da vrijede više od toga. Sad znam zašto volim Avon i Essence lakove. Deborah tečni ruž novitet je ovog brenda a meni ga je proslijedila rodica obzirom da se njoj nije dopao. Ja ga još nisam probala tako da svoj sud još uvijek ne mogu dati. Dvije Catrice mono sjene i jednu tečnu kupila sam od djevojke koja prodaje online (nepotrebna kupovina ali očito se nisam mogla obuzdati zbog niske cijene, priznajem, jel mi se sad pola prašta? 😂😂 )


Eh sada dolazimo do one kategorije b) sa početka posta i Amele. Amela je jedna duša od žene, osoba koja se nalazi iza bloga I am Anchy, strastvene zaljubljenica u šminku i u našem malom svijetu bloga poznata kao žena koja kupuje fenomenalnu šminku da bi je prodala nama blogericama :) Do sada sam uvijek imala ludu sreću da uspijem vidjeti sve njene objave prodaje i kupim stvari koje ćete vidjeti u ostatku posta.
Prvo su tu dva MAC proizvoda: tečni ruž u za mene prekrasnoj nude nijansi Lady-be-good, te olovka za usne u nijansi Soar. Pišite ukoliko želite recenziju :)


Da u posljednje vrijeme imam "problemčić" kada je u pitanju želja za kupovinom fiksatora svjedoći i kupovina, opet od Amele, ovog od Inglota. Ugrabila sam čak i jednu četkicu i to Sigminu P88, te ispunila sebi želju da probam bar jednu Sigma četkicu.


Prilikom jedne kupovine Amela mi je ubacila u paketić čak tri Flormar sjaja za usne, kao poklon. Nijanse slične, ali opet tako različite (znate na šta mislim, naravno da znate ahhahaha). Iako nisam ljubiteljica sjajeva, neću moći odoljeti a da ove ne probam.


Mislim da je Nuxe suho ulje sa šljokicama bilo prvo koje sam kupila od Amele u ovom nizu kupovina i to zaista jako povoljno, a ona skoro da ga i nije koristila. Došlo je u pravo vrijeme, obzirom da mi je staro ulje pri samom kraju, a u ljetnim periodu svakako dodatnog sjaja nikad nije na odmet.


I za kraj, ništa manje važan The Balm Cindy-Lou highlighter, u koji sam se naprosto zaljubila i tek mi je sada jasno čemu tolika priča o ovim highlighterima. Definitivno moja mezimica u ovoj skupini. Na slici ćete vidjeti i jednu malu kabuki četkicu, riječ je o Cristian Dior četkici, koju je Amela ubacila kao poklončić uz neku kupovinu (divna žena, kažem vam ja)


Sada kad sam sve fino otkucala i letimično pregledala, iako sam bila mišljenja da nisam puno kupovala, ipak vidim da sam malo zavarala samu sebe, no ne žalim, obzirom da sam po prvi puta zadovoljna cjelokupnim new in postom, jer se u njemu nalaze prekrasni proizvodi koje ću zasigurno iskoristiti što više budem mogla. 

Hvala vam na čitanju i uživjate u lijepom vremenu :) Vaša M. Ljub, ljub.

You Might Also Like

4 komentari

Hvala na posjeti!!

Subscribe