NEW IN #4 (from Beauty blog by Tina)

rujna 23, 2014

Nedavno sam pisala New in post pa ćete se vjerovatno neke od vas iznenaditi da u jednom mjesecu dva puta pišem ovu vrstu posta. Radi se o tome, da mi je jučer stigao jedan slatki paketić, kao dar od drage Tine sa bloga Beauty Blog By Tina. Blogerice sa našeg Balkana došle su na ideju, da se udružimo i jedna drugoj napravimo poklone u kojima bi se većinom nalazili proizvodi koji nam inače nisu dostupni. Tako samo se Tina i ja, udružile i kao plod toga nastao je ovaj "new in", a moj poklon Tini će ubrzo biti gotov, pa ćete nadam se i o tome ubrzo moći čitati. 

Nestrpljivo sam čekala da bus iz Splita donese ovu žutu kovertu, onda sam je u tramvaju do kuće gledala i razmišljala o tome šta bih moglo u njoj biti. 


Dolazim kući i odmah s vrata otvaram kovertu i ne da ostajem iznenađena, nego sam u stanju pozitivnog šoka i "super iznenađenosti". Odmah ću da kažem da je zaista teško izdvojiti neki od proizvoda i reći da mi se taj najviše sviđa, jer riječ je o proizvodima koji meni nisu dostupni, tako da svaki za sobom vuče neku sreću :)

Sada kada ste vidjele slikicu sa svim proizvodima, polako ću da vam pišem o svakom pojedinačno. Počinjem dakle da vam pišem ovaj post u Nescafee vanilla, kinder happy hippo, te valensina  bombonice. Sve ovo mi je Tina stavila u paketić, tako da imam i potpun ugođaj dok pišem post.


Prvo ću da se osvrnem na dekorativu. Tu se našlo:

Hello beauty Make up sponge aplicator moja tiha patnja još od kada se pojavio na Hrvatskom tržištu, a sada još ne vjerujem da ga posjedujem i da ću ga svakodnevno koristiti. Moram dodati da se Tina obratila pažnju na boju pa mi kupila u plavoj, jednoj od boja koje najviše volim.
Look by BIPA quattro eye shadiw nr.1 caramel cookie, riječ je o sjenama u smeđim tonovima. Samo ću da kažem da su mi boje prelijepe, prave jesenje, a o ovoj paleti ću vjerojatno uskoro i da pišem.
B.Pretty maskara longlash koju još nisam otvorila pošto već imam par maskara otvorenih, ali moram da priznam da mi se sviđa ovo rozo pakovanje.
Beauty UK glacier gloss u rozoj boji (još jednoj od meni dražih boja). Beauty UK su također proizvodi za kojima sam mjesecima "slinila" i eto ga sada je njihov sjaj za usne kod mene, i ne samo to, ovo je najnoviji sjaj ovog proizvođača na tržištu, tako da se još više veselim korištenju i nadam se da će ispuniti moja očekivanja.
Cade Vera Muller listići za kontrolu sjaja i matiranje. Moji Essence su taman bili pred kraj i razmišljala sam da kupim nove, ali eto sada opet imam u posjedu proizvod bez kojeg moje masno lice ne bi moglo i veselim se isprobavanju nekih ovih iz Muller-a, jer do sada sam koristila Essence.

Slijedeći dio poklona odnosi se na nokte, a tu je bio: 

Aveo odstranjivač laka za nokte sa bademom i acetonom.. Prema riječima Tine ovo je jedan od najprodavanijih i najpopularnijih odstranjivača za nokte koji možete kupiti u Mulleru. Volim miris badema i zaista se osjeti.
Depend lakovi. Tina je opet mislila na moje najdraže boje, te odabrala nijanse plavu i bijelu, tako da će se sigurno često naći na mojim noktićima :)

Paketić je sadržavao i par stvarčica za moju svježinu lica i tijela:
Schaebens maska za lice protiv prištića i akni koja će sigurno dobro doći u danima kada moje lice poludi.
Freeman maska za lice od gline sa mentom i limunom- dvije stvar me vesele u vezi ove maske. Prva je ta da proizvode Freeman nisam nikada probala, a mnogo sam o njima čitala, a druga je ta da je riječ o maski  za upijanje pretjerane masnoće s lica, a kao što sve već vjerujem da znate, moje lice je užasno masno i do sada mi nije bilo spasa.
Biobaza natural deo sa shea maslacem i jojbom- napokon, napokon, napokon ću da probam i Biobazin proizvod. Dovoljno je da vidim da je 99% prirodno organsko, i nema straha kada ide direktno na tijelo. :)

Sada ću na kratko odmaknuti od kozmetike i pokazati vam, šta je to u paketu bilo ne kozmetičko, a opet me je obradovalo kad da je riječ o najboljoj kozmetici na svijetu.. 

Dva drvena cvijetna bookmark-a koji su već sada u upotrebi. Jako volim čitati, to je osim kozmetike moja velika ljubav, a ovi bookmark će uvijek poslužiti svrsi i ovako slatki izmamiti osmjeh na moje lice i još više povećati želju za čitanjem.
Dvije drvene ručno rađene narukvice- u koje sam se zaljubila još kada sam ih vidjela na Tininom blogu, a vjerovali ili ne ove narukvice je ona sama uradila. Ovo mi je možda jedan od najsentimentalnijih poklona, i kada ih budem nosila sigurno će mi unijeti bar zraku radosti taj dan.
Drvena cvijetno-roza kutijica- ovu malu ljepoticu su vjerujem mnoge od vas uočile još na prvoj slici proizvoda. Čim sam je ugledala bila je to nesumnjivo ljubav na prvi pogled. Jedno je sigurno, biti će ovo dar koji će me uvijek podsjećati na Tinu i ovo divno iskustvo.

Tina je odlučila da me još malo iznenadi pa kuticu nije ostavila praznu, te sam u njoj našla nekoliko divnih uzoraka

U poklonu se našlo još par uzoraka.. Veseli me isprobavanje pudera, te Paula's choice kreme.. 

To bi bilo sve.. Za kraj moram da kažem, da je ovo bilo divno iskustvo, na tako jednostavan način sam upoznala tako divnu osobu, te se nadam da naše poznanstvo neće stati samo na ovome. Tina, evo ovako i javno, hvala ti na svemu, na ovom divnom poklonu, i za mene bolju djevojku za razmjenu proizvoda nisam mogla da dobijem. 


Djevojke da li ste vi imale ovakvo iskustvo? Šta mislite o tome? Kako vam se sviđaju pokloni koje sam dobila? Da li ste nešto od ovoga već probale? 

XOXO, M.

You Might Also Like

20 komentari

  1. Divno devojke, svaka cast na ideji! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno.. ideja je nastala na grupi balkanska beauty zajednica, te smo se tina i ja pridružile i realizovale ovu ideju.. nadam se da će se i ostale blogerice priključiti :)

      Izbriši
  2. Definitivno poklon za pozeljeti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti Irma puno, nadam se da će i tebe nekada neko obradovati sličnim poklonom :)

      Izbriši
  3. mene je post tako ganuo da su mi oči pune suza. uživaj draga u svojim darovima :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. već danas sam počela da uživam u Biobaza deo i plavom lakiću za nokte :) ti si jedna divna osoba, a ovaj post je samo jedan mali znak moje zahvalnosti. Nadam se da ću i ja tebe moći ovako usrećiti :*

      Izbriši
  4. Prekrasne stvari stvarno.. A ova cvijetna kutijica mi je top :) Baš moj đir :)

    OdgovoriIzbriši
  5. kako slatko što ste ti je poslala to sve,,a još slađe tvoje oduševljenje sa stvarčicama :D
    znam kako je to kad ti u ruke dođe nešto što ne možeš kupiti niti u obližnjoj drogeriji, niti u državi :D
    Od stvarčica koje ti je poslala volim i obožavaam CV matirajuće listiće,,AVEO zeleni- najbolji za mene i Freeman žutu masku za lice,, stvarno kvalitetni proizvodi
    cvijetna kutijica je preslatka <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. veselim se isprobavanju svim proizvoda.. Aveo sam sinoc probala i već sada mogu da dam pozivitni komentar na njega, a CV matirajući će danas biti u akciji :) cvjetna kutijica je već nasla svoje mjesto i svako malo virnem ne komodicu samo da provjerim da nije gdje odšetala haaah

      Izbriši
  6. Odlična ideja i u tvoje ruke su došle super stvarčice :) Sviđa mi se Tinin izbor :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno.. Tina se baš potrudila, divna je :)

      Izbriši
  7. super je ideja :D baš divni proizvodi i divna gesta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) lijepo je druge činiti sretnima, a mene je Tinica baš usrećila, nadam se da ću i ja nju slijedeće sedmice :)

      Izbriši
  8. super ideja, tako se može probati ono što bi htjela a ne mžeš do toga, ovaj aceton i ja obožavam, a nije skup

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas to, sada ću moći bez straha on line da naručim nešto, jer sam već imala priliku da probam.. aceton i meni izgleda odlican, doduse samo sam jednom probala

      Izbriši
  9. Ideja je divna, super stvarčice si dobila, ali bookmark-ovi su osvojili moje srce, predivni su. Ja svoje stalno gubim ili zaboravim u nekoj od knjiga xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno.. i meni bookmarkeri ostaju u knjigama, ovi su drveni, malo deblji tako, a i preslatki su tako da više nema gubljenja i zaboravljanja

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe