BeautyUK EYE SHADOW PALETTE No.7 - NAKED

siječnja 06, 2015

Prije same posjete Zagrebu imala sam puno planova. Želja mi je bilo mnogo toga da vidim i kupim, ali sada shvaćam da su to bila baš nerealna očekivanja, jer sam za sve te želje imala samo jedan dan. 
Čim smo došle u Zagreb i sjele da popijemo kafu u sunčanoj bašti kafića na Cvjetnom trgu, pala je odluka: dan treba biti iskorišten za obilazak grada, kupovina pada u drugi plan. Danas kada razmislim o tome apsolutno ne žalim, jer do nekih kozmetičkih proizvoda i mogu doći nekako (blogokolegice su baš srdačne, vjerujem da me ne bi odbile), ali s druge strana, apsolutno je nemoguće da mi neko strpa Zagreb u kovertu i pošalje za Sarajevo :). Zbog te odluke i dugog razgledanja predivnog grada imala sam samo sat vremena da pronađem prodavnice i kupim prvo što mi dođe pod ruku. U toj frci mnogi željeni proizvodi nisu kupljeni. Naročito mi je žao zbog batiste šampona, ali valjda dođe nekad vrijeme da i njega probam..


Srećom kada sam u Kozmu ugledala štand sa BeautyUK proizvodima, upalila mi se lampica da trebam probati još nešto od njih, jer mi se sjaj za usne koji sam dobila na poklon jako svidjeo (post o njemu ovdje). Nisam se baš puno dvoumila, jer sam se odmah na prvu zaljubila u ovu paletu i SVAKU njenu nijansu.

Paleta nosi naziv no.7- neked. U toj žurbi zaista nisam uspjela pohvatati koliko ovih paleta ima, tako da mi to ne uzimajte za zlo. Dolazi u jako čvrstom pakovanju, koje se u početku malo teže otvara, a pri zatvaranju čujete onaj "klik" zvuk, koji bi bio znak da je vaša paleta sigurno zatvorena. Također, paleta je omotana prozirnom folijom, tako da ste sigurne da je niko prije vas nije dirao. Izrazito je malena, meni skoro pa da stane u dlan. Paleta dolazi u količini od 10g. Možda izgleda premalo za jednu paletu od 10 sjena, ali ja, a vjerujem i većina vas, stvarno rijetko kada potrošim sjene do kraja, pa mi je ova količina sasvim ok. 



Paleta sadrži 10 smeđih nijansi, aplikator, te malo ogledalo koje sam primijetila tek pri otvaranju, jer se nalazi ispod aplikatora. U principu niti aplikator, niti ogledalo nisu naročito upotrebljivi, ali to bar meni i nije bitno.


Radi lakšeg prepoznavanja nijansi, ja sam ih numerisala, tako da ćete se, nadam se lakše snaći. Od 10 sjena, njih 6 su mat (pod brojem 2,3,4,5,9,10) a 4 u sebi sadrže shimmer (nijanse br 1,6,7,8). Ove četri "sjajnije" nijanse, više se truše, a samim time nažalost i brže troše, ali dobro šta je tu je. Što se tiče pigmentiranosti, sjene iz donjeg reda moram priznati su daleko bolje pigmentirane nego li ove iz gornjeg, ali dobro uz malo podloge i nadogradnju boje i taj problem se riješi :)

Svaka od ovih nijansi prirasla mi je srcu i moram priznati da do ove nisam imala paletu u kojoj sam voljela apsolutno svaku nijansu, jer uvijek se zadesi neka koja je tu kao ružno pače. Također mislim da mi smeđe nijanse puno bolje pristaju, a i veliki sam fan neutralnih tonova, te sa ovom paletom mogu postići 101 takav look (jeiii). :)

Cijena palete je oko 30tak kn, što bi bilo oko 7,5 KM, ispravite me ako griješim.. Nažalost u BIH još uvijek nisu dostupne, ali ja ne gubim nadu, hehe.. Ukoliko se putevi ove palete i vaši nekada ukrste, ne propustite priliku da je probate, jer zaista nije skupa, a po meni je više nego dobre kvalitete.



Da li ste do sada probale ovu paletu ili nešto drugo od BeautyUK? Kako vam se sviđa? Imate li neku svoju paletu koju baš baš volite? Puno poljubaca od M.

You Might Also Like

18 komentari

  1. Baš fine nijanse, i ja sam fan zemljanih tonova. Imam i previše ovakvih paletica, pa bih je svakako preskočila, ali Beauty UK ruževe nikako ne bih mogla propustiti. Čim uhvatim priliku, kupit ću nekoliko nijansi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zaista je ovaj BeautyUK kvalitetan, da hoce doci i kod nas.. ako ikad dođe obavjesti me da mi ne bude kao za YR.. hahaha.. A i kad uhvatiš priliku sjeti se i mene, imala bih ja još želja iz njihovog asortimana :)

      Izbriši
  2. Imam jednu njihovu paletu i jedan ruz. Iako su im proizvodi dobri i zadovoljna sam kupljenim, nekako su ostavili mlak dojam kod mene, pa i nemam neku iskonsku zelju zaustavljati se na njihovom stalku.

    Svidja mi se izbor boja u ovoj paleti, a pogotovo omjer mat i simerastih nijansi. Za te novce super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zao mi je sto na tebe proizvodi nisu ostavili dojam, narocito jer su pristupacne cijene.. Ali sreca pa je danas izvor kozmetike ogroman hehe.. :-) pozdrav :-*

      Izbriši
  3. Ja još ništa nisam probala od njih, ali paleta je kao stvorena za mene :D Predivna je, sviđaju mi se nijanse i voljela bih je imati. Mnogo sam se iznenadila kad sam vidjela koliko košta jer sam mislila da je skuplja. :) Ali super, obradovala si me sa informacijom da ne koštaju mnogo, a da su super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije vise od 35 kn u to sam sigurna, sad koja kuna gore dole :-) drago mi je da sam ti skrenula paznju na nju, ako je kupis obavezno javi tvoje dojmove.. Boje su zaista sto se kaze po mojoj mjeri :-) pozz :-*

      Izbriši
  4. Ja volim zemljane tonove i njih najčešće nosim i stvarno bi mi dobro došla ova paletica. Nemam najdražu paleticu sve podjednako volim ;D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nekako uvijek najviše volim onu paletu koju sam zadnju kupila/dobila.. :) mislim da zemljani tonovi velikoj većini više odgovaraju, pa ih zato i više volimo :)

      Izbriši
  5. Boje u paleti su savršene!!!!
    Meni je Kozmo dućan ispred zgrade, ne znam kako ovu paletu nisam uočila?
    Inače draga, ako ti bilo što treba od kozmetike, javi, ja ti šaljem odmah iz Splita! Prvo se bacam u potragu za tim šamponom, nadam se da ga u Splitu ima za kupiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma inače ono što nam je pred nosom ne primjetimo, hehehe.. zanam da se na tebe u svakom trenu mogu osloniti, zaista si divna iako te licno ne poznajem mnogo si mi draga :) Batiste je šampon za suho pranje kose, ako ga do sada nisi probala, onda ti savjetujem da probas, navodno je odličan.. puno pohvala sam čula a i čitala o njemu :)

      Izbriši
  6. Kad čitam postove o proizvodima koji su dostupni u Kozmu odmah žalim što su otišli iz BiH. Eto, da su još uvijek ovdje ova paleta bi davno bila moja :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj znam i ja sam ista, a kada su bili ovdje ne znam da li sam ušla možda dva tri puta tamo, nekako su mi bili skupi :)

      Izbriši
  7. Moje boje definitivno.. Me gusta :-D

    OdgovoriIzbriši
  8. S obzirom na cijenu, čini se kao jako kvalitetna paleta. Nijanse su mi divne, taman onakve kakve ja volim :):

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš tako, kvaliteta palete je sigurno veća nego li je njena cijena :)

      Izbriši
  9. Imam jednu njihovu paletu, oni koja pored sjenila ima i nekakva dva tuša (valjda), crni i smeđi, nisam neka po pitanju šminke pa ne znam da li je to baš to. :D
    Meni je dobra, otkad sam ju kupila ne koristim niti jednu drugu, kad se odlučim našminkati vidim da mi sjenilo traje čitavu noć. Također imam paletu sa smeđim tonovima, nekako mi najbolje ide uz zelene oči. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače postoje neka pravila koje boje idu kojim očima, ali ja zaista nikada ne gledam na to, naročito kad je smeđa u pitanju jer po meni ona skoro svima divno stoji :) drago mi je da si zadovoljna njihovim proizvodima, kao i ja, jer za ovu cijenu i više su nego odlični :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe