AVON LIQUID FREEZE - quick dry nail spray

ožujka 15, 2015

Život je čudna stvar, možeš da trepneš i da se mnogo toga promjeni, a možeš i da zaspeš, a kada se probudiš da sve bude isto. Ovih dana kod mene je ovo prvo. 24 sata u danu, zaista mi nisu dovoljna za sve obaveze, pa zbog toga blog najviše ispašta. Nadam se da ću se uskoro moći vratiti mom uživanju u ovom malom kutku, a do tada kradem malo vremena da vam pišem o jednom mom novitetu.


Već rekoh da sam u veliko gužvi ovih dana, i tada zaista želim da skratim vrijeme za neke stvari, što više mogu. U tom planu su naravno i nokti. I da nije toga, zaista nekad me jako živcira čekanje da se lak na noktima osuši, a tek ona situacija kada poslije 20tak min mislim da se lak osušio i desi se ono što najmanje želim, lak se ošteti.. Vjerujem da mnoge od vas sada klimaju glavom, i prisjećaju se iste situacije. Nedavno sam listajući voljeni Avon, naletila na neko luudo sniženje ove bočice koju vidite na slici. Riječ je o spreju za brzo sušenje laka. Pomisao na to da mi se sušenje laka može skratiti i za minut manje nego inače, bila je dovoljna da naručim ovu ljepoticu.


Sprej za brzo sušenje laka dolazi u bočici od čvrste plastike, koja u sebi krije bezbojnu "čarobnu vodicu", u količini od čak 50 ml. Bočica je  uživo zaista divna, i mnooogo slatka, iako ovako preko slike djeluje klasično. Na vrhu se nalazi prskalica pomoću koje nanosite proizvod na nokte. Prilikom prvog korištenja pomislila sam kako izađe previše proizvoda i to mi se nikako nije svidjelo, a onda sam shvatila da sve funkcionira na način da jednim ili eventualno dva prskanja naneste sprej na sve nokte. Ja to radim na način da sve prste spojim i približim palac. Nadam se da me razumijete šta želim reći. Međutim način kako ja nanosim i nije toliko bitan, svakako ćete naći onaj način koji vama najbolje odgovara.

Ova slika je pokušaj da vam pokažem koliko zaista izađe prizvoda :) Što se tiče same teksture, opisala bih da je kao neku masnu vodu (znam znam da to ne postoji). Drugim riječima, apsolutno je vodenasto, ali ostavlja neki masniji osjećaj koji vremenom jednostavno izlapi s kože, tako da ne mogu reći da je ovo neka vrsta ulja, jer zaista to nije. 

Vjerovatno svi željno čekate dio gdje treba da kažem da li ovaj proizvod zaista radi? Da skratim muke, kratko i jasno: RADI! Eh sad i nešto malo detaljnije. Proizvođač obećava sušenje laka za 60 sekundi, iako se s tim ne mogu složiti, ipak to naravno ne znači da ne skraćuje trajanje klasičnog sušenja laka na zraku :) 
Testirala sam proizvod na način da sam na nekoliko noktiju nanijela jedan sloj, na druge dva i na ostatak noktiju tri sloja (više od tri sloja nisam nanosila, s pretpostavkom da to rijetko ko čini). Jedan sloj uz pomoć ovog malog čuda, osušio se sa cijelih 2 minute. Nokti koji su na sebi imali dva sloja trebalo je 8-10 min da se osuši, što je u mom slučaju skratilo klasično vrijeme sušenja od 15 min. Tri sloja su se osušila između 15-17 min, a meni inače treba koji minut više od toga. Dakle efektivnost proizvoda opada sa nanošenjem slojeva, ali to ne znači da ne radi svoj posao. Obzirom da sam ga kupila s namjerom da mi skrati vrijeme klasičnog sušenja bar za minut, ja sam stvarno zadovoljna. Ne očekujte čuda od 60 sec.

Napomenut ću još i to da nisam stavljala nikakav zaštitni sloj na nokte, pa mi se lak počeo skidati poslije dva dana. Zaista ne mogu još da utvrdim da li lakovi traju kraće na noktima zbog ovog proizvoda ili zbog nedostatka tog završnog laka.

Proizvod u sebi ne sadrži puno sastojaka, a sve sastojke možete pogledati na slici :)


Avon liquid freeze sprej za brže sušenje laka za nokte možete kupiti u novoj Avon kamapniji po cijeni od 4,90. Regularna cijena ovog malog čuda je 10,50 KM.

Da li ste i vi nestrpljive dok vam se lak ne osuši? Koristite li ovaj ili neki sličan proizvod? Koja su vaša iskustva?

You Might Also Like

19 komentari

  1. Drago mi je da si se vratila pisanju <3
    Vidjela sam ovo čudo u Avonovom katalogu. Ja sam u DM-u kupila isti proizvod od Essence u obliku prozirnog laka za nokte. Dakle, nakon lakiranja noktiju, premaže se sloj laka za brzo sušenje. Odlična stvar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti Marijana :) nadam se da cu biti malo redovnija.. to od Essenca mi se cini jos praktičnije, obzirom da se samo premaže, pa cu kada potrosim ovo probati i taj :) :*

      Izbriši
  2. Koristila sam one Avon Speed Dry lakove koji su mi se bas dopali jer se brzo osuse. Ovaj proizvod nisam probala, ali nisam nestrpljiva pa mogu i da sacekam par minuta dok mi se lak ne osusi. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. blago se tebi, ja uvijek nekote lakiram u zadnji tren, pa nemam bas puno vremena :) Avon speed dry lakove nisam probala iako sam cula dosta pohvala, pa možda nekad narucim :D

      Izbriši
    2. neez zašto sam nokte napisala kao "nekote" hahaha ali znas sta je pisac mislio reci :P :)

      Izbriši
  3. Nekad davno sam ovo koristila, al nisam se nikako mogla snaći s tim tako da sam odustala :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehe ma lagano je bona.. i ja sam prvi puta ocekivala da ce brže osusiti, a vec naredni put sam fino testirala i sad znam za koje vrijeme mogu ocekivati da su suhi :) špric špric i to je to :) :*

      Izbriši
  4. Prije sam koristila ovako nešto isto od Avona,i dopalo mi se.Mislim da ću kupiti ovaj sprej :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. može biti da je samo bočica promjenjena, ako je bilo slicno.. Bilo kako bilo, svakako vrijedi imati u latici, a i ne kosta puno :)

      Izbriši
  5. I ja sam ovo planirala uzeti jer imam nekih lakova koji se bas sporo suse :/ Trenutno koristim Golden Rose quick dry top coat, ali cini mi se da mi se lak brze skida od njega,

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. visid može biti da je slaba strana ovih proizvoda to sto skracuju trajanje laka.. ja sam ovo cudo probala na klasicnom laku, ali imam i ja par koji se sporije suse pa cu bas probati kakva je situacija s njima.. naravno javim ti :) :*

      Izbriši
  6. Nista nije bolje od gabrini spreja za brzo susenje. Dvije km za bocu velicine dezodoransa. Malo ga je nezgodno koristiti nekad jer doslovno smrzne prst do kosti hahaha. Probaj ako ga imas u blizini za nabaviti. Ako nemas, voljna sam ti poslati ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dok ugrije sunce probat cu.. Hmmm malo mi je teze Gabrini naci, pogledat cu u Sarajevu, pa ako ne nađem, onda mi to definitivno šalješ.. Srce siii :)

      Izbriši
  7. Lijepo skrati vrijeme,mislim da ovo svima treba,mrzim čekati da se osuši lak :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bitno je samo da se nemaju prevelika očekivanja poput tih 60 sec koliko proizvođač navodi.. A meni je u žurbi i 5 min baš puuno :)

      Izbriši
  8. Super post :D Uvijek sam se pitala da ti mala stvar stvarno funkcioniše ;) pozzz

    http://milasindinka.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) da da radi, samo ne treba imati nerealna očekivanja i zaboravila sam napisati u postu kako bih ga svako trebao testirati da možete procijeniti kada je kod vas lak osušen, da ne bi bilo situacije da mislite da je osušeno, a ustvari nije... :)

      Izbriši
  9. Meni je isto trebalo jedno vrijeme da shvatim kako ne moram špricati svaki nokat posebno :D Solidan proizvod, rekla bih, ali nakon potrošene pola bočice nekako ga više ne koristim, sad čitam postove kad mi se nokti suše. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ovo tako je dobro došao proizvod, ja uvijek u zadnji čas lakiram nokte i u 99% slučajeva ću pokvariti jedan nokat :D. Nisam probala nikad Avonov, samo Flormar sprej i bio je super!!! Mada vidim da Niklina spominje Gabrini za 2 markice uuu to me sad zanima, moram vidjeti gde li to ima da se uzme.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe