NEW IN #8

ožujka 28, 2015

Na red je došao i osmi po redu post o novitetima kojim sam se počastila u zadnjih dva mjeseca. Između ostalog, tu se nalazi i jedan proizvod koji mi je trenutno najomiljeniji u mojoj make up kolekciji, a o kojem je to proizvodu riječ? Strpite se saznati ćete uskoro :) Prije svega najveći novitet je dizajn bloga. Računar i ja smo jedva i na "vi", zaista nisam neko ko se lako snalazi u svijetu računara i poslije litara prolivene krvi (šalim se prolivenog znoja), uspjela sam da koliko toliko uredim blog. Sviđa mi se ali ima tu još puno detalja koje ću nadam se u narednom periodu popraviti..

____________________________________
AVON

Već početkom mjeseca, Avon je organizirao promociju njihovog novog parfema Cherish, na kojoj sam kao poklon dobila cijelu kolekciju Cherish, dakle parfem, roll-on i losion za tijelo. O samoj promociji mogli ste čitati ovdje


Nedugo poslije promocije na kućnu adresu stigao mi je paketić. Samo koji minut prije nego li će poštar pokucati na vrata, pričala sam drugarici koliko želim još bar jedan Cherish losion (cijela kolekcija je zaista divna, ali losion me je kupio na neki poseban način), kad gle čuda između ostalog paket je sadržavao baš taj losion i Cherish rolle-on.. Ma ljudi iz Avona su kraljevi/kraljice. :) Pored Cherish proizvoda, tu su se našli losion i gel za tuširanje iz linije Naturals, o kojima sam već pisala (post je ovdje), kao i divna krema za noge u xxl pakovanju. I o njoj sam već stigla napisati recenziju, evo je, klik,klik :).. Paket je sadržavao još jedan gel za tuširanje Senses Secret Kiss, koji se toliko svidjeo mojoj drugarici da sam joj ga naprosto morala pokloniti..



Drugi Avon paketić, sadržao je crna elegantna proizvoda. Prvi je nova maskara Avon winged out, koju ste imali priliku osvojiti u mom zadnjem darivanju, te sprej sad već kultnog Avon mirisa Little black dress.. Hmmmm kako divno miriše..


Eh da ne bude da mi je Avon samo nešto poklanja, i ja sam kupila par sitnica. Maloprije spomenut Senses gel za tuširanje, bronzer, i četka su bili pokloni za 8 mart, meni dragim ženama, a sebe sam počastila Avon true colour sjenama i malim čudom u bočici za brže sušenje laka o kojem sam vam već pisala ovdje..

_______________________________________
ESSENCE

Mislim da već svi dobro znaju priču, kako mi je drugarica iz Praga donijela dvije nove Essence I love Nude sjene, koje su u međuvremenu stigle i kod nas, a post o njima sam pisala prije nekoliko dana (klik za post). Pored toga dobila sam i jednu Essence olovku za usne u nijasi 13 -transparent (nju možete vidjeti na slici ispod- pored rokovnika)


Od jedne djevojke naručila sam i ove dvije prekrasne sjene, iz prijašnje Essence kolekcije, koja čak mislim da nije ni bila u BIH, te preslatki shimmering body powder iz kolekcije Came to Town, koju još uvijek možete naći u nekim CM pradavnicama. 

_________________________________________
CATRICE

Od iste djevojke naručila sam i nekoliko Ctrice proizvda, a riječ je o sjeni i shimmer powder iz kolekcije LALA Berlin. Moram priznati da me je pakovanje ovih proizvoda najviše oduševilo. Također tu se našao i gel za obrve  iz limitirane kolekcije, koji sam oduvijek željela kupiti, međutim ovaj još nisam probala tako da vam ne mogu još uvijek reći neke utiske. 
Na slici ćete naći i jedan uljez. Riječ je o Flormar matt laku za nokte u sivoj boji. Zaista je divna i često posežem za njim, možda i prečesto obzirom da sam za samo mjesec dana potrošila skoro pola laka :) 

________________________________________
MAKEUP REVOLUTION

Najzad dolazimo do moje mezimice koju sam spominjala još na početku posta. Trenutno nema tog proizvoda koji volim više o divne Makeup Revolution Flawless matte palete. Reći ću samo, žene moje, paleta ima 32 potpuno mat sjene. Uskoro i recenzija! :)


U Inglotu je bilo sniženje odabranih proizvoda do čak -50%. Obzirom da sam odavno željela probati njihovu cream foundation, naravno ona je bila moj izbor za kupovinu. Na slici možete vidjeti i već spomenutu Essence olovku za usne, kao i Ženski rokovnik, koji je ovih dana u CM snižene na 10tak KM. Iako sam se dugo odupirala jer mi je bilo puno odvojiti 24 KM, sada ga po duplo nižoj cijeni nisam mogla ignorirati, jednostavno suđeno mi je bilo da ga kupim :)


To bi bilo to, a sada idem piti kaficu koju vidite na slici.. Malo se ohladila ali šta je tu je, sve za moj blogić, pa ako treba i piti hladnu kafu :) 
Nadam se da vam se noviteti sviđaju. Pišite mi da li ste neki od ovih proizvoda već koristile? Koji su vaši dojmovi? Puno poljubaca i zagrljaja od vaše M.

You Might Also Like

14 komentari

  1. Little Black Dress <3
    Ova Revolution paleta je divna, pogotovo zato što su mat sjenila... :)
    Ženski rokovnik je i moj prijatelj već nekoliko godina, ne odvajamo se! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. rokovnik je zaista odlična stvar :) pored toga sto je MUR paleta mat, boje su zasita divne, uskoro cu pisati post sa svim bojama :)

      Izbriši
  2. Nekako sam pretpostavila da je MUR paleta mezimica, jer sam vidjela tvoje odusevljenje na instagramu! Divni noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa da ko me prati mogao je da brzo shvati, sta cu kad ne mogu oduševljenje da krijem :) hvala ti majda :*

      Izbriši
  3. MUR paleta je ljubav, morat ću i ja ubrzo recenziju da pišem, pigmentacija me baš iznenadila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesi vidjela pigmentacije, luuudilo :) ma ja nikako da uhvatim dobru svjetlost da uslikam sve fino, ali valjda cu ubrzo

      Izbriši
  4. Makeup Revolution je preeeedivna *.*
    Kad ces probati Catrice gel za obrve? haha gledala ga i ja juce ali nisam uzela... gledala sam i tu Lala Berlin kolekciju, ali nisam bila sigurna kakvi su proizvodi, ali kontam se vratiti u ponedjeljak uzeti nesto, imaju fini lakovi za nokte i crveni ruz :D Essence shimmer za tijelo prijateljica uzela,bas je divan ^_^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Catrice gel za obrve cu probati ovih dana, evo obećavam i javljam dojmove.. Htjela sam sinoc ali ga zaboravih staviti.. Meni je pakovanje Berlin kolekcije odlicno, ali su mi sjene pune shimmera sto ja baš i ne volim.. ova moja u sebi ima neki baš jak ljubicasti.. lakovi iz te kolekcije su mi san snova, ali ih ova djevojka nije imala, danas objavljuje nove proizvode drzi mi fige da budu i ti lakovi.. a ti polako sa trosenjem novca hahaha :*

      Izbriši
  5. Little Black Dress parfem prosto obozavam, omiljeni parfem mi je. Revolution paleta deluje sjajno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. MUR paleta je definitivno nešto najbolje što imam, svaka nijasna je odlična i iskoristiva.. Jao i ja sam nekako sentimentalno vezana za taj parfem, od kad znam za sebe znam i za njega :)

      Izbriši
  6. Ova MUR paleta super izgleda, obožavam takve nijanse (kao i većina nas hehe :D )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hhehehe, a šta možemo kad su zaista lijepe nijasne. Ono sto mi se sviđa jeste to sto svaku sjenu iz palete zaista mogu i da iskoristim. Vecinom mi se u paleti ne svidi par nijasni, ali sa ovom nije slucaj :)

      Izbriši
  7. Baš mi se sviđa rokovnik, a MUR plaetu imam Flawless, ali se dvoumim da si i tu nabavim jer su sva sjenila mat!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. rokovnik je unutra jos ljepsi, na prvoj stranici ima čak i malo ogledalce :) ja sam se dvoumila između te i ove, ali jednostavno ovo mat je presudilo.. luda, naprosto sam luda za svim sto nosi naziv matt :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe