INSTAPOST #2

travnja 12, 2015

Nije ni kraj ni početak mjeseca ali jednostavno se nakupilo dosta sličica na mom instagram profilu pa sam odlučila da vam danas pišem ovaj post. Kada sam prije mjesec i po dana objavila svoj prvi post kao neki probni, iznenadio me je koliko vas je pregledalo taj post i ostavilo puno divnih komentara, tako da sam se odlučila da ovi postovi postaju stalna rubrika na blogu. Ako pak ne želite čekati ovaj post, ili me ne još ne pratite, brzo na instagram, tamo ćete me naći kao @make_up_judge .


Danas je pravoslavni Uskrs, pa svim mojim čitateljicama koje slave, čestitam, nadam se da uživate danas. Prošle sedmice je bio i katolički Uskrs, a ja sam dobila predivno jaje, koje mi je naprosto bilo žao pojesti :) Na slici možete vidjeti i predivne lakove, koje sam kupila jako povoljno od jedne djevojke koja kozmetiku prodaje preko fb :)

Iznad svega ono čemu sam se najviše radovala u martu bio je prvi rođendan mom blogu. Tu radost naravno morala sam da podijelim sa vama, jer đaba meni blog ako nema vas da ga čitate :)


Pored mog bloga čestitala sam rođendan i meni najdražem gradu, Sarajevu :)

*slika preuzeta sa neta*

Unazad skoro dva mjeseca tagovali ste me na instagramu za mnogo stvarčica, i sram me bilo, ali ja sam stigla jedino da uradim tag sa mojim omiljenim pink i gold proizvodima.. Ostale tag sličice koje postaju sve popularnije na instagramu postavljam uskoro :)



Pored kozmetike koju ste mogli vidjeti na tag slikama, bilo je tu još nekoliko sličica sa pojedinačnom kozmetikom. Mart i april su obilovali divnim novitetima, ali definitivno najdraže stvar, koja mi je duuugo bila na samom vrhu wish liste, je NUXE suho ulje, koje sam dobila na poklon iz Francuske, te MUR matt paleta kojoj jednostavno nisam mogla odoljeti :) Ukoliko želite da o nekim proizvodima sa slika pišem, recite mi to u komentarima :)

*REZENCIJA SJENA NA POSTU OVDJE*





Avon me je obradovao čak dva puta.. Maskaru sam poklonila jednoj od vas u nagradnoj igri, a kreme su novitet iz Avona, o kojima uskoro pišem recenziju, samo da se dojmovi fino slegnu :)



Pored fb, o nagradnoj igri koja je trenutno na blogu u suradnji sa Handmade green cosmetics sam vas obavjestila i na instagramu, pa ako nemate fb možete zaigrati preko instagrama- post za nagradnu igru je ovdje. Požurite jer se igramo do 20.4. :)


I za kraj i ovoga puta moje uživanje u Nescafe i hrani nije izostalo :) Dio svih tih mojih slatkih uživanja, te pogleda na predivno nebo u vrijeme zalaska sunca, mogli ste da vidite na slikama. Obratite pažnju i na opis ispod pojedinih slika.. :)


*DRAGI ME JE MALO MAZIO I PAZIO *

 *DIVNI TRENUTAK SA MOJIM CIMERKAMA I NAŠIM PMS-om*

 *CRNE ČOKOLADICE IZ FRANCUSKE*

 * POKLON ČOKOLADICA IZ SCHONBRUNNA- BEČ*



Do narednog instaposta, uživajte mi u sitnim stvarima, jer sreća se krije u sitnicama, a najljepši, najdragocjeniji i najsretniji trenuci su oni koji se ne mogu kupiti novcem. Puno poljubaca, xoxo, M.

You Might Also Like

10 komentari

  1. Kako je lijepa suknjica, zaljubila sam se ^_^
    Divne slike :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehe hvala ti, ja je još nisam obukla, sve neka kiša, nikako da nadjem priliku.. hvala :) :*

      Izbriši
  2. Volim ovakve postove pune fotki...nekako me odmaraju! nisam baš aktivna na instagramu (srma me bilo!), ali jednostavno mi se neda prebacivati fotke sa kompjutora na mobitel, pa na instagram. Znam, lijena sam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moje fotke su u 80% slucajeva sa mobitela, ali imam zaista dobru kameru, pa ako ima potrebe malo ih uz filtere doradim, tako da mi je to puno jednostavnije.. i mene tacno ovakvi postovi odmaraju, nekako sve lijepo izgleda, vidis kako se i u sitnicama moze uzivati.. Ljubim te Marijana i aktiviraj se na instagramu, da uzivamo i u tvojim slikama :)

      Izbriši
  3. i ja sam se modernizirala pa te pratim sad, ima da ti sve lajkam hahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam cim si me "zapratila" :) tek si krenula a imas vec dobrih slika, kad ti se anbere slika probaj i ti sa pisanjem ovog posta :)

      Izbriši
  4. divan post.. obilat kozmetičkim sitnicama i slatkišima <3
    drago mi je da si došla do svog nuxe ulja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja tebi ne mogu opisati tu radost kada sam ga ugledala.. ko malo dijete kad dobije najbolju igracku u kinder jajetu :) hvala ti mila puno :*

      Izbriši
  5. Divne fotografije, pratim te na instagramu tako da ne propustam objave jeeej. :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe